24 Eylül 2024 Salı

16:10   BIRLEŞIK KAMU-İŞ KONFEDERASYONU: "AÇLıK SıNıRı 21 BIN LIRAYA, YOKSULLUK SıNıRı 65 BIN 873 LIRAYA ÇıKTı"   15:57   CHP, İMAMOĞLU`NUN DAVASı IÇIN IHTIMALLERI DEĞERLENDIRECEK   15:10   HKG DAVASı`NDA KARAR ÇıKTı   14:10   SINAN ATEŞ DAVASıNDA YENI BILIRKIŞI RAPORU AÇıKLANDı   14:05   KÖY OKULLARı MEZUNLARı, TAŞıMALı EĞITIM SISTEMINE TEPKI GÖSTERDI...   14:01   ÖZGÜR ÖZEL, TOMRIS GIRITLIOĞLU IÇIN BAŞSAĞLıĞı MESAJı YAYıNLADı   13:50   AKDENIZ BARıŞ VE KÜLTÜR FESTIVALI TÜM RENKLERI BULUŞTURDU   13:23   SENARIST VE YAPıMCı TOMRIS GIRITLIOĞLU HAYATıNı KAYBETTI   12:39   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT: "SILIFKE OLARAK BIRLIK VE BERABERLIĞIMIZI KORUMALıYıZ"   12:32   ADALET BAKANı TUNÇ`TAN "NARIN GÜRAN" AÇıKLAMASı...   12:06   ENES GÜRAN`ıN KOLUNDAKI DIŞ IZLERIN KIME AIT OLDUĞU BELLI DEĞIL   11:51   YENIŞEHIR BELEDIYESI GÜZELLIK MERKEZLERINI DENETLEDI   11:34   38`INCI `ULUSLARARASı MERSIN BRIÇ FESTIVALI` SONA ERDI   11:27   POLIS MEMURU ŞEYDA YıLMAZ`ı ŞEHIT EDEN ŞÜPHELININ SILAHLı GÖRÜNTÜLERI ORTAYA ÇıKTı   11:02   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: KIM BAŞKAN OLURSA OLSUN AMERIKA ILE ÜST DÜZEYLI DIYALOĞUMUZ DEĞIŞMEYECEK   11:01   CHP, İMAMOĞLU`NUN DAVASı IÇIN YARıN İSTANBUL`DA TOPLANıYOR   10:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN `YAŞAMı SAHIPLEN DESTEK BÜYÜKŞEHIR`DEN KAMPANYASı DEVAM EDIYOR   10:29   ÖZGÜR KARABAT: “VE BU DA OLDU. AKP EKONOMIK KRIZ IÇIN AÇıK AÇıK HALKı SUÇLAMAYA BAŞLADı”   10:25   KAYıHAN PALA`DAN SAĞLıK BAKANı MEMIŞOĞLU`NA: "KADıNLARıN SAĞLıK VERILERI NEDEN BABALARıNA BILDIRILIYOR?"   10:15   ÖZGÜR ÖZEL, ŞEHIT POLIS MEMURU ŞEYDA YıLMAZ IÇIN BAŞSAĞLıĞı MESAJı YAYıNLADı  
 
     
   

KONAK, 11 ÜLKEDEN GELEN GENÇLERİ AĞIRLADI… BAŞKAN BATUR: “DAHA YAŞANABİLİR BİR DÜNYA KURMAK İÇİN HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI”


11 ülkeden İzmir`e gelen gençlerle buluşan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, “Daha yaşanabilir bir dünya kurmak için herkes elini taşın altına koymalı. Küresel iklim değişikliği ve doğal afetlerle sarsılan dünyamıza sahip çıkmak bugün hepimizin görevi. Bu yolda gençlerimizle birlikte çalışarak, birlikte projeler üreterek daha hızlı yol alacağımıza inanıyor, gençlerimize güveniyoruz” dedi. 

 

Tarih : 12 Mayıs 2023 Cuma 10:58   Okunma : 331

11 ülkeden İzmir`e gelen gençlerle buluşan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, “Daha yaşanabilir bir dünya kurmak için herkes elini taşın altına koymalı. Küresel iklim değişikliği ve doğal afetlerle sarsılan dünyamıza sahip çıkmak bugün hepimizin görevi. Bu yolda gençlerimizle birlikte çalışarak, birlikte projeler üreterek daha hızlı yol alacağımıza inanıyor, gençlerimize güveniyoruz” dedi. 

Başkan Batur, 11 ülkeden İzmir`e gelen üniversite öğrencilerini ağırladı. Batur, Erasmus Hareketliliği Karma Yoğun Programlar Projesi kapsamında, Yaşar Üniversitesi`nin davetlisi olarak İzmir`e gelen gençlerle Basmane Semt Merkezi`nde buluştu. 

Gençleri Konak`ta ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduklarını söyleyen Başkan Batur, Konak Belediyesi`nin yaptığı çalışmalar ve yürüttüğü projelerle her zaman kadın, çocuk, genç ve dezavantajlı grupların yanında olduğunu vurguladı. Daha yaşanabilir bir dünya kurmak için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini belirten Batur, şöyle konuştu:

“Küresel iklim değişikliği ve doğal afetlerle sarsılan dünyamıza sahip çıkmak bugün hepimizin görevi. Sadece ülkemize, şehrimize, ilçemize değil, dünyaya sahip çıkmak, daha yaşanılır bir dünya için hep birlikte çalışmak öncelikli görevimiz, sorumluluğumuz olmalı. Bu yolda gençlerimizle birlikte çalışarak, birlikte projeler üreterek daha hızlı yol alacağımıza inanıyor, gençlerimize güveniyoruz.

İklim değişikliği, tüm insanlığın dünyanın kaynaklarını sınırsızca tüketmesinden, tek evi olan bu gezegeni sorumsuzca kirletmesinden kaynaklanıyor. Sonuçlarını da tüm insanlık olarak birlikte yaşıyoruz, hepimiz zarar görüyoruz. Bugün çocuklarımıza, gençlerimize, gelecek nesillere daha iyi, daha temiz, daha güzel bir dünya bırakmak için de hep birlikte çalışmalıyız. Konak`ta bu nedenle doğanın ve çevrenin korunmasına yönelik çalışmalarımıza büyük önem veriyoruz. İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğümüzü bu nedenle kurduk.” 

İlçe yönetiminde gençlerin de söz sahibi olması hedefiyle Gençlik Meclisi kurduklarını anımsatan Batur, Konak`ta bir Gençlik Kurultayı düzenlediklerini kaydetti. Batur, “Gençlerin görüşleri, geleceğe yönelik beklentileri, umutları bizim için çok önemli. Onların önerilerini, bize getirdikleri projeleri her zaman dikkate alıyoruz” diye konuştu.

Liderliğini gençlerin yaptığı sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte gençlere yönelik projelere imza attıklarını, AB ülkeleriyle ortak çalışmalar yaptıklarını belirten Batur, hizmete aldıkları Konak Gençlik Destek Merkezi`nde gençleri madde bağımlılığından uzak tutmak için çalıştıklarını aktardı. 

Batur, Konak`ta İklim Merkezi kuracaklarını ve İklim Zirvesi düzenleyeceklerini açıkladı. 

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA