20 Eylül 2024 Cuma

11:24   DEPREMDE 63 KIŞININ ÖLDÜĞÜ TUTAR YAPıSı SITESI DAVASıNDA YENI GELIŞME: İNŞAAT MÜHENDISI CÜNEYT AKKAYA`YA TUTUKLAMA KARARı   11:18   AKP`LI ŞAVŞAT BELEDIYESI`NIN 31 IŞÇININ SÖZLEŞMESINI YENILEMEMESINE YÖNELIK TEPKILER SÜRÜYOR... UĞUR BAYRAKTUTAN: "EKMEĞINI EVE GÖTÜREN IŞÇIYLE UĞRAŞıLıR Mı?"   11:11   GÜLCAN KıŞ:`` İŞGÜCÜ UYUM PROGRAMı, OKULLARDA CIDDI BIR HIJYEN KRIZINE YOL AÇACAK``   11:10   YENIŞEHIR BELEDIYESI`NDEN BISIKLETLI YAŞAMA DESTEK    11:05   NARIN GÜRAN CINAYETI... NARIN`IN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ KÖYDEKI ÇOCUKLARıN PSIKOLOJIK DURUMUNA ILIŞKIN ÖN RAPOR HAZıRLANDı   10:56   VOLKAN DEMIR: "İSRAIL`E TICARETI ENGELLEMEK YERINE FIRMALARıN FARKLı YÖNTEMLER KULLANMASıNı GÖRMEZDEN GELDILER"   10:54   GÖKHAN GÜNAYDıN, AKP KILIS GENÇLIK KOLLARı BAŞKANı MUSA KARA`NıN KILIS VALILIĞI`NE ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ OLARAK ATANMASıNı TBMM GÜNDEMINE TAŞıDı   10:27   AK PARTILI MÜTEAHHIT MEHMET ÖZKAN`ıN TAHLIYE EDILDIĞI DAVADA YENI BILIRKIŞI RAPORU: ``YıKıM DEPREMIN BÜYÜKLÜĞÜYLE AÇıKLANAMAZ``   10:12   VAN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ABDULLAH ZEYDAN: "DSİ`NIN BU IHMALI, BU DUYARSıZLıĞı KABUL EDILEMEZ"   10:02   DEPREMDE 56 KIŞIYE MEZAR OLAN NILÜFER APARTMANı DAVASıNDA HATAY VALILIĞI`NIN KAMU GÖREVLILERINE SORUŞTURMA IZNI VERILMEMESINE ILIŞKIN KARARıNA ITIRAZ EDILDI   09:59   ESENYURT BELEDIYE BAŞKANı ÖZER`DEN HAYıRSEVERLERE ÇAĞRı: "KÜÇÜK ÇıNAR`ıN HAYATA TUTUNMASıNA DESTEK OLUN"   09:54   DEPREMDE 80 KIŞININ ÖLDÜĞÜ YUKARı ŞEHIR KOOPERATIF EVLERI DAVASı... AILELERDEN, AK PARTILI MÜTEAHHIT VE DIĞER SANıKLARıN TUTUKLANMASı IÇIN ÇAĞRı   09:51   ERZURUM`DA ``ŞÜPHELI`` KADıN ÖLÜMÜ… ``İNTIHAR`` ETTIĞI IDDIA EDILEN DILAN YıLDıRıM`ıN ANNESI: ``KıZıM DA BIR `NARIN` OLMUŞTUR, KıZıMA NE OLDU?``   09:50   ENR DERGISI`NIN DÜNYANıN EN BÜYÜK 250 MÜTEAHHIT FIRMASı LISTESI YAYıNLANDı   09:31   “38. ULUSLARARASı MERSIN BRIÇ FESTIVALI” BAŞLADı   09:31   VELI-DER İZMIR 2 NOLU ŞUBE BAŞKANı AYDıN: VELILERDEN HIJYEN VE GÜVENLIK IÇIN TALEP EDILEN ÜCRETLER 200 BIN LIRAYı BULUYOR. DIĞER TARAFTAN KUŞE KAĞıTLA MEKTUP GÖNDERIYORSUNUZ   09:26   NARIN GÜRAN CINAYETI... ADİI TıP 1`INCI İHTISAS KURULU, NARIN`IN ÖLÜM TARIHINI KAYBOLDUĞU 21 AĞUSTOS GÜNÜ OLARAK BELIRLEDI   23:13   FERAY ŞAHIN, MERSIN`DE ISMININ VERILDIĞI PARKTA ÖLDÜRÜLÜŞÜNÜN 7`NCI YıL DÖNÜMÜNDE ANıLDı   21:23   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANı TUNCER BAKıRHAN: EN DÜŞÜK EMEKLI AYLıĞı 32 BIN LIRA OLMALı   16:28   TOROSLAR’ıN PARKLARıNDA SONBAHAR HAZıRLıĞı  
 
     
   

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`IN ONAYIYLA DEDESİNE İSTİKLAL MADALYASI VERİLEN CHP`Lİ AHMET AKIN: "TERÖR İLE BİZİ YAN YANA KOYANLARIN ALNINI KARIŞLARIM"


CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, dedesi Ahmet Akın`a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın onayı ile ‘Milis Akıncı Müfrezesi Milli Ordu`nun kuruluşunda görev aldığı için İstiklal Madalyası verildiğini belirterek, “Terör ile bizi yan yana koyanların alnını karışlarım” dedi. Akın, “Biz milletimizin mesajını aldık. Allah`ın izni ile başaracağız, Türk milleti, birlik ve beraberlik başaracak. Bir evladımız, kardeşimiz, Sinan Ateş kardeşimiz. Sinan Ateş`imizin daha katillerini ortaya koymayıp, katillerini saklayanlardan bu millete ne hayır gelir” diye konuştu.

 

Tarih : 19 Mayıs 2023 Cuma 11:39   Okunma : 153

TAMER ARDA ERŞİN

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, dedesi Ahmet Akın`a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın onayı ile ‘Milis Akıncı Müfrezesi Milli Ordu`nun kuruluşunda görev aldığı için İstiklal Madalyası verildiğini belirterek, “Terör ile bizi yan yana koyanların alnını karışlarım” dedi. Akın, “Biz milletimizin mesajını aldık. Allah`ın izni ile başaracağız, Türk milleti, birlik ve beraberlik başaracak. Bir evladımız, kardeşimiz, Sinan Ateş kardeşimiz. Sinan Ateş`imizin daha katillerini ortaya koymayıp, katillerini saklayanlardan bu millete ne hayır gelir” diye konuştu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın`ın dedesi Ahmet Akın`a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın onayı ile ‘Milis Akıncı Müfrezesi Milli Ordu`nun kuruluşunda görev aldığı için İstiklal Madalyası verildi. Dedesinin İstiklal Madalyası`nı CHP Genel Merkezi`ndeki odasında saklayan Akın, Erdoğan`ın seçim sürecinde kullandığı CHP`yi hedef alan montaj videolara “Terör ile bizi yan yana koyanların alnını karışlarım” diye tepki gösterdi.  

Akın, dedesi Akın`ın İstiklal Madalyası`nı 6 ay önce aldıklarını aktararak, “Ailemize bunu 6 ay önce tevdi ettiler. Neden? 6 yıldır mücadele ettik, bunu bile çok gördü. Aldık, başardık, vermek zorunda kaldılar. Bizler bu ülkenin kuruluşunda da kurtuluşunda da varız. Onun emaneti CHP`nin çatısı altındayız. 6 parti birleştik, Türk milleti ile bir olduk, beraber olduk” diye konuştu.

“VATAN VE BAYRAK KUTSALDIR”

Akın, bayrak ve vatanın kırmızı çizgileri olduğunu kaydederek, “Ben Kuvayı Milliye`nin baş şehrinin, Balıkesir`in evladıyım. Her yerde söylüyorum. Biz milliyetçilikle doğduk. Milliyetçilikle büyüdük. Milliyetçilikle öleceğiz. Bizim için vatan ve bayrak kutsaldır. Ama bunları yalan, dolanla algıya kullanarak, milletimize çektirdiklerini unutturmaya veya başka şekilde yönlendirmeye çalışmak da bu millete söylenmiş en büyük yalandır” dedi.

“ALNINI KARIŞLARIZ”

Akın, “Bizi terör ile, onunla bununla yaftalayanların alnını karışlarız” dedi.

“SİNAN ATEŞ`İN KATİLLERİNİ SAKLAYANLARDAN BU MİLLETE NE HAYIR GELİR?”

Akın, AKP`nin bakanlar aracılığıyla devletin gücünü kullanarak siyaset yaptığını belirterek, “Bu mertlik değildir. Olamaz. Onun için bugün Sayın Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bunu söyledi. Biz milletimizin mesajını aldık. Allah`ın izni ile başaracağız, Türk milleti, birlik ve beraberlik başaracak. Bir evladımız, kardeşimiz. Sinan Ateş kardeşimiz. Sinan Ateş`imizin daha katillerini ortaya koymayıp, katillerini saklayanlardan bu millete ne hayır gelir?” diye sordu.

“TERÖR İLE AYNI YAĞMURDA ISLANMADIK”

Akın, Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün emanetine sahip çıktıklarını söyleyerek, şöyle konuştu:

“Hatırlayın, ‘Beraber ıslandık yağmurda`. Videonun gerçeği, kendilerinin gerçek yüzü. Ama yalanla milleti farklı noktalara geçirmeye çalışıyorlar. Biz asla terör ile yan yana durmadık, yürümedik. Biz asla terör ile aynı yağmurda ıslanmadık.

“KAPALI KAPILAR ARKASINDA PAZARLIKLAR YAPILAMDI MI”?

Erdoğan ve AK Parti terör örgütleri ile defalarca masalara oturmadılar mı? Kendilerinin açıklamaları yok mu, gerçek. Montaj da değil, var. Kapalı kapılar arkasında pazarlıklar yapılmadı mı? Yapıldı. AK Parti değil mi FETÖ`yü besleyip büyüten ‘Ne olursun, yalvarıyorum, dön sen` diyen.”

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA