29 Nisan 2025 Salı

08:54   CHP`DE GÜNDEM İBB OPERASYONLARı: “DOSYAYı DOLDURMA TELAŞı VAR AMA ÇUVALLıYORLAR”   01:53   ÖZGÜR ÖZEL`DEN `JAMMER` TEPKISI: CUMHURBAŞKANı HANGI IHTIYAÇTAN KULLANıYORSA, CUMHURBAŞKANı ADAYıMıZ DA O IHTIYAÇTAN KULLANıYOR   01:47   AYM, CHP`LI MILLETVEKILLERININ "İŞSIZLIK SIGORTASı KANUNU ILE BAZı KANUNLARDA DEĞIŞIKLIK YAPıLMASıNA DAIR KANUN"UN BAZı MADDELERININ IPTALI IÇIN YAPTıĞı BAŞVURUYU REDDETTI   01:01   AYM, TÜRK TABIPLERI BIRLIĞI KANUNU`NUN 39. MADDESINI ANAYASA`YA AYKıRıLıK SEBEBIYLE IPTAL ETTI   22:07   GÖZTEPE, RAMS BAŞAKŞEHIR`I 4-1 MAĞLUP ETTI   21:34   UEFA GENÇLIK LIGI`NIN FINALINDE TRABZONSPOR, BARCELONA`YA 4-1 MAĞLUP OLDU   21:05   CHP`LI MURAT BAKAN`DAN `JAMMER` AÇıKLAMASı: ÖLÇÜLÜ VE ORANTıLı BIR KORUMA TEDBIRI OLARAK GERÇEKLEŞTIRILMIŞTIR   20:33   TBMM BAŞKANı KURTULMUŞ`TAN TÜRK DEVLETLERINE KKTC ILE ILGILI SITEM: BÜYÜK BIR HAYAL KıRıKLıĞı YAŞADıK. BU KONUDAN CIDDI ŞEKILDE RAHATSıZ OLDUĞUMUZU ILETTIK   20:15   RAMAZAN GÜLTEN: NE KENDIM NE DE AILEMIN KURSAĞıNDAN TEK BIR HARAM LOKMA GEÇMESINE ASLA IZIN VERMEYECEK KARAKTERDE BIR CUMHURIYET ÇOCUĞUYUM   20:02   ÖZGÜR ÖZEL: 19 MART DARBE GIRIŞIMININ SIYASI HEDEFI İMAMOĞLU, MADDI HEDEFI KANAL İSTANBUL`DUR   18:57   İSKİ GENEL MÜDÜRÜ`NÜ ŞIKAYET ETMIŞTI... ÖZCELEP`IN TALEBININ İSTANBUL`A SU SAĞLAYAN ÖMERLI BARAJı`Nı GERI DÖNÜŞÜ OLMAYACAK ŞEKILDE KIRLETECEĞI ORTAYA ÇıKTı   18:15   SOMA`DA TERMIK SANTRAL BELIRSIZLIĞI... SOMA HALKı, YETKILILERDEN AÇıKLAMA BEKLIYOR   15:41   TANRıKULU, İMAMOĞLU`NU SILIVRI CEZAEVI`NDE ZIYARET ETTI   13:45   CHP MERSIN MILLETVEKILI GÜLCAN KıŞ`TAN IKTIDARA: "KOLTUK SEVDASı UĞRUNA HALKı DA IŞ DÜNYASıNı DA BATıRıYORSUNUZ"   12:19   EKREM İMAMOĞLU`NDAN SAVCı VE HAKIMLERE "ADIL KARAR" ÇAĞRıSı   12:08   MÜSAVAT DERVIŞOĞLU, GENEL BAŞKANLıKTA BIR YıLı GERIDE BıRAKTı   11:51   İBB`YE IKINCI DALGA OPERASYON… GÜVENLIK GÖREVLISI ÇAĞLAR TÜRKMEN: “KAMERA BANTLANMASı RUTIN BIR UYGULAMA, VALIZLERDE DE JAMMER VARDı”   11:36   KANADA BUGÜN SANDıK BAŞıNA GIDECEK: LIBERALLER VE MUHAFAZAKARLAR YARıŞıYOR   11:27   İSTANBUL BAROSU`NDAN 1 MAYıS AÇıKLAMASı: "SENDIKALAR VE MESLEK ÖRGÜTLERIYLE BIRLIKTE KADıKÖY`DEKI MITINGTE OLACAĞıZ"   11:15   FLORENCE NIGHTINGALE İSTANBUL: “SıRRı SÜREYYA ÖNDER`IN HAYATI TEHLIKESI MAALESEF ARTARAK DEVAM ETMEKTEDIR”  
 
     
   

DEVA PARTİSİ`NDE MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞI İÇİN İSTİFA EDEN İL BAŞKANLARI GÖREVLERİNE DÖNDÜ


DEVA Partisi`nde, seçimlerden önce, milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundukları için istifa eden 20 il başkanı görevlerine geri döndü.

 

Tarih : 5 Haziran 2023 Pazartesi 18:02   Okunma : 418

DEVA Partisi`nde, seçimlerden önce, milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundukları için istifa eden 20 il başkanı görevlerine geri döndü.

DEVA Partisi Genel Merkez Yönetim Kurulu, bugün parti genel merkezinde toplandı. Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre, milletvekili adaylığı için boşalan 26 il başkanlığında yeniden atama yapıldı.

Buna göne; Ağrı`da Murat Dağtekin, Aksaray`da Necati Coşkuner, Batman`da Melik Müjdeci, Çanakkale`de Abdullah Berkan Karaca, Düzce`de Murat Caymaz, Edirne`de Kerem Arda, Hakkâri`de İbrahim Piruzbeyoğlu, Hatay`da İlker Eker, Iğdır`da Yusuf Aslan, Isparta`da Şayeste Özer, Kars`ta Güven Özen, Kütahya`da Yalçın Can, Manisa`da Cansın Tunçdirek, Nevşehir`de Hasan Hüseyin Berber, Niğde`de Mevlüt Gümüş, Rize`de Muhammet Avcı, Samsun`da Kebire Birer Türk, Siirt`te Umut Dayanan, Uşak`ta Yusuf Burak Erol ve Zonguldak`ta Fatih Keleş DEVA Partisi il başkanı olarak görevlerine devam edecek.

Altı il başkanının yerine ise yeni isimler atandı. Bilecik`te Burak Sel, Kahramanmaraş`ta Yakup İncegül, Kilis`te Abdullah Sakar, Malatya`da Sinan Akıncı, Yalova`da Davut Cengiz ve Yozgat`ta Mustafa Bulut; DEVA Partisi il başkanlığı görevine getirildi.

DEVA Partisi`nde adaylık için istifa nedeniyle boşalan illerin başkanlarının atama işlemleri ise sürüyor.

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA