28 Mayıs 2024 Salı

16:10   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL, ŞIMŞEK`I ELEŞTIRDI   15:05   1 MAYıS TUTUKLULARıNıN AILELERI TBMM ÖNÜNDE AÇıKLAMA YAPTı   14:25   ÖĞRETMENLERIN TBMM ÖNÜNDEKI NÖBETI ÜÇÜNCÜ GÜNÜNDE...   12:05   "ETKI AJANLıĞı" DÜZENLEMESINE TEPKILER SÜRÜYOR...   11:25   CHP HEYETI, BURDUR`DA   11:19   ÖZGÜR ÖZEL, GEZI EYLEMLERININ 11’INCI YıLı DOLAYıSıYLA PAYLAŞıM YAPTı   07:47   HALK BULUŞMASıNDA SEVER’ E YOĞUN ILGI   01:41   CUMHURBAŞKANı KARARıYLA BAZı KAMU IKTISADI TEŞEBBÜSLERINDE KADRO ILE POZISYON IPTALI VE IHDASı YAPıLDı   01:35   ADALET BAKANLıĞı`NDA ÜST DÜZEY ATAMALAR... CEZA VE TEVKIFEVLERI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ`NE ENIS YAVUZ YıLDıRıM YENIDEN ATANDı   23:07   KEMAL KıLıÇDAROĞLU, YARıN SELAHATTIN DEMIRTAŞ VE ADNAN SELÇUK MıZRAKLı`Yı ZIYARET EDECEĞINI BILDIRDI   19:01   İLIÇ ÇÖPLER ALTıN MADENI`NDE YENIDEN TOPRAK KAYMASı YAŞANDı. SSR MADENCILIK, ÖLÜ VEYA YARALıNıN OLMADıĞıNı BILDIRDI   12:10   LIMAK`TAN PALAU DE LA MÚSICA`YA DESTEK   12:07   CHP BALıKESIR MILLETVEKILI SARı: `FAIZ ARTıŞıYLA ÇIFTÇIYI DAHA DA BATAĞA SÜRÜKLEDILER"   11:49   AK PARTI`YE OY VEREN EMEKLI ISYAN ETTI: "BEN AK PARTILIYDIM AMA GÜNAHıMı DAHI VERMEM. BIZ MAAŞıMıZA ZAM ISTIYORUZ"   11:47   EMEKLILER KURBAN BAYRAMı`NDAN ÜMIDINI KESTI: "EMEKLININ KENDISI KURBAN. İKTIDAR YıLLARDıR EMEKLIYI KURBAN ETTI"   11:14   TAG OTOYOLU`NDAKI KAZADA ÖLEN 10 KIŞININ KIMLIĞI BELIRLENDI   11:10   ERHAN ADEM`DEN, TARıM BAKANı YUMAKLı`YA ITHAL ET TEPKISI: HALKıN HASTALıKLı ET YEMESINE GÖZ YUMAMAZSıNıZ, SUÇ IŞLIYORSUNUZ   10:50   GELIR ADALETSIZLIĞINDEN YAKıNAN ERDOĞAN`A YURTTAŞLARDAN TEPKI: HER ŞEYI BATıRDı... HÜKÜMETIN SAYESINDE BÖYLE BIR  ANLAYıŞ IÇINDEYIZ   10:24   ÜÇ KEZ İŞKUR`A BAŞVURAN VE TALEBI REDDEDILEN 75 YAŞıNDAKI EMEKLI ŞERIF ÖZDEMIR: "DEVLET YAŞıMDAN UTANıYOR IŞ VERMIYOR AMA DILENDIRMEYE MECBUR BıRAKıYOR"   10:07   TÜRKIYE VOLEYBOL FEDERASYONU`NDAN, VOLEYBOLCULARıN EKONOMI SıNıFıNDA YOLCULUĞUNA ILIŞKIN THY`NIN AÇıKLAMASıNA TEPKI: "GERÇEĞE AYKıRı YAPıLAN AÇıKLAMALARı KABUL ETMEK MÜMKÜN DEĞIL"  
 
     
   

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER, YAPIMI TAMAMLANAN TARSUS-ÇAMLIYAYLA YOLU`NU İNCELEDİ


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi tarafından genişletme ve yenileme projesi tamamlanan Tarsus-Çamlıyayla Yolu`nu yerinde inceledi. Seçer, “Tarsus`un ilk 35 metrelik yeni açtığımız bulvarındayız. 2 bin 150 metre uzunluğunda. Her 2 şeritte de bisiklet yolu var. 3 şeritli, her bir gidiş-geliş olmak üzere yoldan oluşuyor. Tarsus`umuza hayırlı olsun” dedi.

 

Tarih : 18 Haziran 2023 Pazar 12:17   Okunma : 462

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi tarafından genişletme ve yenileme projesi tamamlanan Tarsus-Çamlıyayla Yolu`nu yerinde inceledi. Seçer, “Tarsus`un ilk 35 metrelik yeni açtığımız bulvarındayız. 2 bin 150 metre uzunluğunda. Her 2 şeritte de bisiklet yolu var. 3 şeritli, her bir gidiş-geliş olmak üzere yoldan oluşuyor. Tarsus`umuza hayırlı olsun” dedi.

Başkan Seçer, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından yapımı tamamlanan Tarsus-Çamlıyayla Yolu Genişletme ve Yenileme Projesi`ni yerinde inceleyerek yeni yolda araç kullandı. Başkan Seçer`e incelemesinde, CHP Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal, Büyükşehir Belediye Meclisi üyeleri Ünzile Kuru, Ali Uyan, Ali Boltaç ile Büyükşehir Belediyesi bürokratları eşlik etti.

Seçer`e, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Suat Bağrıaçık tarafından da bilgi verildi. Yolda araç kullanan Seçer, şunları söyledi:

“Tarsus`un ilk 35 metrelik yeni açtığımız bulvarındayız. 2 bin 150 metre uzunluğunda. Bunu açmak bize nasip oldu. Burası Atatürk Mahallesi ve Çamlıyayla Yolu. Daha önce çok dar bir yoldu. Çok da yoğun kazaların olduğu bir yerdi. Gördüğünüz gibi her 2 şeritte de bisiklet yolu var. 3 şeritli, her bir gidiş-geliş olmak üzere yoldan oluşuyor. Tarsus`umuza hayırlı olsun.”

Büyükşehir ekipleri, Tarsus`un kuzeyinde yer alan ve yeni konutlaşmanın hızla sürdüğü Atatürk Mahallesi`nin de sınırını oluşturan Turalı Kavşak ile Gazi Paşa Bulvarı Kavşağı arasında kalan kısımda çalışma başlatmıştı. 2 bin 150 metre uzunluğundaki kısımda bir süredir yol genişletme ve yenileme çalışması yapan ekipler, faaliyetlerini tamamlayarak yolu vatandaşların hizmetine sundu. Ekipler, ortalama 6 metre genişliğinde olan Tarsus-Çamlıyayla Karayolu`nun başlangıç noktası konumundaki yolu genişleterek 35 metreye çıkardı. Yapılan çalışmalar sayesinde yol, gidiş-geliş 3 şerit olarak hizmete sunuldu. Çalışma kapsamında ayrıca, özel gereksinimli vatandaşların kullanımına uygun kaldırım ve trafiğe açılan 2 bin 150 metrelik yolun bin 700 metrelik kısmında çift taraflı bisiklet yolu da yapıldı. Tarsus`un yeni yerleşim bölgesi olan Atatürk Mahallesi`nin sınırını oluşturan, Tarsus Üniversitesi`ne gidiş yolu olarak da kullanılan yolun kaymaması için onlarca metre uzunluğunda taş duvar örme işlemi de ekipler tarafından tamamlanarak yol güvenliği sağlanmış oldu.

BAŞKAN SEÇER, YARENLİK ALANI`NDA ESNAFLA BULUŞTU 

Başkan Seçer, hafta sonu ziyaretleri kapsamında, yol incelemesi öncesinde Tarsus Yarenlik Alanı`nda esnaf ziyareti yapıp vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Seçer`e Yarenlik Alanı gezisinde ise CHP Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal, Büyükşehir Belediye Meclisi üyeleri Ünzile Kuru, Ali Uyan ile Ali Boltaç ve Tarsus Şahin Mahallesi Muhtarı Hüseyin Aydın eşlik etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA