6 Şubat 2025 Perşembe

15:29   VATANDAŞLARıN PAHALıLıK SITEMI: "ÇOCUKLARDAN BORÇ ALARAK IDARE EDIYORUZ. HER TARAF BATMıŞ, BIR ŞEY ALAMıYORUZ``   15:06   TOROSLAR’DA TARıMıN GELECEĞI KONUŞULDU   14:52   6 ŞUBAT DEPREMLERININ 2`NCI YıLı... CAN ATALAY: 53 BIN 537 INSANıN ÖLÜMÜNÜN ARDıNDAN NELER YAPıLDı? BU INSANLARıN ÖLÜMLERININ TÜM SORUMLULARı YARGıLANDı Mı   13:31   SıLA BEBEK DAVASı... CHP`LI ÖZÇAĞDAŞ: "BU UTANÇ TÜRKIYE`NIN UTANCıDıR, SADECE SUÇLULARıN DEĞIL"   13:23   MEZITLI BELEDIYESI, 14 ŞUBAT SEVGILILER GÜNÜ DOLAYıSıYLA 1 HAFTALıK ETKINLIK PROGRAMı HAZıRLADı   12:57   TARSUS’TA HALK SAĞLıĞıNı TEHDIT EDEN BIN 500 KILOGRAM PEYNIR ELE GEÇIRILDI   12:52   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “DEPREMIN ÜZERINDEN İKI YıL GEÇTI, SÖZLER TUTULMADı, DEPREMZEDELER HÂLÂ MAĞDUR!”   11:52   CHP LIDERI ÖZGÜR ÖZEL ADıYAMAN`DA... ÖZEL: DEPREMIN ÖNCESINDE, SıRASıNDA VE SONRASıNDA SıNıFTA KALMıŞ BIR IKTIDARLA KARŞı KARŞıYAYıZ   11:11   CHP`DE GÜNDEM CUMHURBAŞKANı ADAYı ÖN SEÇIMI... ÖZEL, YAVAŞ ILE GÖRÜŞTÜ. PARTI KULISLERINDE ÜÇLÜ GÖRÜŞME BEKLENIYOR   09:59   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, GENÇLERE DESTEK OLMAYı SÜRDÜRÜYOR   09:56   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT: "ORTAK AKıL ILKESIYLE ÇALıŞMALARıMıZı ŞEKILLENDIRMEYE DEVAM EDIYORUZ"   09:31   MERSIN SU VE KANALIZASYON İDARESI`NE, AB DELEGASYONU, FRANSıZ KALKıNMA AJANSı VE İLBANK TEMSILCILERINDEN ZIYARET   09:21   MERSIN SINEMA OFISI, “SINEMA SÖYLEŞILERI”NIN ILKINDE YÖNETMEN TAYFUN PIRSELIMOĞLU`NU KONUK ETTI   01:39    HAKIM VE SAVCı ADAYLARıNıN ATAMA KARARNAMESI RESMI GAZETE`DE   16:27   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “ERKEN SEÇIMIN ADAYı ERKEN BELIRLENIR. ERKENDEN YOLA ÇıKACAĞıZ”   15:56   SILIFKE BELEDIYESI ŞUBAT AYı MECLIS TOPLANTıSıNDA 8 MADDE KARARA BAĞLANDı   15:43   ÖZGÜR ÖZEL: "CHP GRUBU OLARAK TEĞMENLERIN ÇıKMıŞ VE ÇıKACAK TAZMINATLARıNı ÖDEYECEĞIZ"   14:50   ÖZGÜR ÖZEL: "KÜLTÜR VE TURIZM BAKANıNıN YARGıLANMASı IÇIN PARTILERLE GÖRÜŞECEĞIZ"   14:23   CHP GRUP TOPLANTıSı... DEMOKRAT PARTI`DEN ISTIFA EDEN MILLETVEKILLERI CEMAL ENGINYURT ILE SALIH UZUN CHP`YE KATıLDı   11:47   YENIŞEHIR BELEDIYESI, 9 BIN ÇOCUĞU TIYATRO OYUNLARıYLA BULUŞTURDU  
 
     
   

CHP`Lİ TALİH ÖZCAN: ``BİZ HEP DEĞİŞİMİ SAVUNUYORUZ. PARTİMİZİN BİR KÜLTÜRÜ, BİR GELENEĞİ, ÖRF VE ADETİMİZ VAR``


CHP Düzce Milletvekili Talih Özcan, “Biz hep bir şeyi savunuyoruz. Değişim diyoruz, partide değişim diyoruz. Partimizin bir kültürü var bizim geleneklerimiz var, örf ve adetlerimiz var... Geçmişe dayalı siyaset yapanlar var. Onların alın teri var bu partide. Biz onları yere düşürmemeliyiz” dedi.

 

Tarih : 1 Temmuz 2023 Cumartesi 13:10   Okunma : 463

TUNCAY TÜRKGÜLÜ

CHP Düzce Milletvekili Talih Özcan, “Biz hep bir şeyi savunuyoruz. Değişim diyoruz, partide değişim diyoruz. Partimizin bir kültürü var bizim geleneklerimiz var, örf ve adetlerimiz var... Geçmişe dayalı siyaset yapanlar var. Onların alın teri var bu partide. Biz onları yere düşürmemeliyiz” dedi.

CHP Düzce Milletvekili Talih Özcan, Akçakoca CHP İlçe Başkanlığı`nda partililer ve delegelerle bayramlaşma törenine katıldı. CHP`deki değişim tartışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Özcan, şunları söyledi:

“Günlük politikalara esir olmam ben. Uzun vadeli politikalardan yanayım. Biz hep bir şeyi savunuyoruz. Değişim diyoruz, partide değişim diyoruz. Partimizin bir kültürü var bizim geleneklerimiz var, örf ve adetlerimiz var, bir delegenin anlamını biz biliyoruz, bir il ve ilçe yöneticisinin ne anlama geldiğini çok iyi biliyoruz, biz partinin tozunu yutarak geldik, mürekkebini yutarak geldik. Ben partinin öz evladıyım. Burada çalışan her emekçinin ne anlama geldiğini ben çok iyi biliyorum, itmeyin kimseyi. Geçmişte hizmeti olan partililer var, burada abiler var, burada iyi dostlarımız var bizim. Geçmişe dayalı siyaset yapanlar var. Onların alın teri var bu partide. Biz onları yere düşürmemeliyiz. Şimdi bayram vesilesiyle bir araya geldik ama, hepimizin bildiği gibi mart ayında bir seçim var. Yerel seçimlerimiz var. Ben bu konuda son derece samimiyim, son derecede ciddi çalışıyoruz. Ben hep şunu söyledim; örgütler diyorum, her gittiğim yerde örgüt diyorum. `Ben` lafını kimse kullanmasın, kimse yalnız başına bir şey yapamaz. Alemi cihan olsan bir şey yapamazsın. Ben milletvekiliyim, ya milletvekili olsan ne olacak yalnız başına hiçbir şey yapamazsın. Eğer arkanda halk varsa, kitle varsa, insanlar sana inanıyorsa, güven veriyorsan, kararlıysan, o insanlar senle beraber belediye başkanı da yapar, milletvekili de yapar, başbakan da yapar, cumhurbaşkanı da yapar, bakan da yapar, her şey yapar. Arkanda kitle olacak, Akçakoca örgütünün kararlı duruşu beni son derece mutlu etti.

“AKÇAKOCA`YI, YIĞILCA`YI, GÖLYAKA`YI, DÜZCE`Yİ ALACAĞIZ BUNA İNANIN”

Önümüzdeki yerel seçimlerde lütfen benim sizden bir ricam var, o veya bu ben taraf değilim diyorum, hep söylüyorum bunu. İlçe Başkanımız ‘Belediye Başkanı olacağım` dedi, ben ‘olma` dedim ‘tamam` dedi. ‘Ben partimle örgütümle kararlı bir şekilde olacağım` dedi, teşekkür ediyoruz güzel bir duruş. Laik mi laik, belediye başkanlığı yapar mı yapar. Değişim işte değişim burada. Kendisi, ben onu istiyorum, ben bunu istiyorum hiç demedi. Bazen Tuğrul Başkanı yönetenler var, iten var. Yapmayın bunu, yapmayalım. Tuğrul bu örgütün başıdır, yöneticisidir, ekibiyle beraber güzel emek sarfetiyor. Partinin emekçisi bu işte emek bu, bundan daha güzel emek olmaz, bu partiye alın teri dökenleri biz taktir ederiz. Biz getirelim onu bir yere. Biz bu inançla hareket edelim. Şimdi burada da adaylar var yarışıyorlar. Biz onlara adaletli davranacağız. Ben tepeden inme hiçbir siyaset yapmacığım. Burada emeği geçenler var parti için çalışanlar var. Biz bunları hep beraber örgütümüzle beraber konuşacağız. Biz bir araya gelin anlaşın diyoruz, uzlaşın ve bir adam üzerinde duralım. Genel merkezimiz tek liste olsun istiyor. İl ve ilçelerden de bunu istiyor, ben de söylüyorum, tek liste yapalım kavga etmeyelim. Kavgalı evden kimse kız istemez. Biz bunu yapmayalım, herkes talip olsun evet CHP gelirse bu işler iyi olur dedirtelim. Geçmişi unutalım, kavgadan hiçbir şey çıkmaz. Akçakoca`yı alacağız, Yığılca`yı alacağız, Gölyaka`yı alacağız, merkezi alacağız, ili alacağız, buna inanın.”

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA