2 Mayıs 2024 Perşembe

10:54   TÜİK 2023 YILI KIRMIZI ET ÜRETİM İSTATİSTİKLERİNİ AÇIKLADI... ET ÜRETİMİ YÜZDE 8,8 ARTARAK 2 MİLYON 384 BİN 47 TON OLARAK TAHMİN EDİLDİ   10:46   KADİRLİLİ EMEKLİ: "10 BİN LİRA MAAŞLA 20 BİN LİRAYA NASIL KURBAN ALACAĞIZ? SÜRÜNÜYORUZ"   10:38   TÜİK: ÇİĞ SÜT ÜRETİMİ 2023 YILINDA YÜZDE 0,4 AZALARAK 21 MİLYON 481 BİN 567 TON OLDU   10:04   ÖMER FETHİ GÜRER, `TAVUKTA İHRACAT SINIRLAMASI`NI DEĞERLENDİRDİ: "ANLIK UYGULAMALARLA SORUNLAR ÇÖZÜLEMEZ"   09:58   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN TARSUS`A SAĞLIKLI YAŞAM DANIŞMA MERKEZİ   09:34   TÜRKER ATEŞ: VATANDAŞ, VERGİSİNİ DE BORÇLANARAK ÖDÜYOR. KARTLA DEVLETE YAPILAN ÖDEMELER ÜÇE KATLANDI   09:24   VAHAP SEÇER, 1 MAYIS`TA İŞÇİLERLE YÜRÜDÜ: “BİZİM İKTİDARIMIZDA EMEKÇİ KARDEŞLERİMİZ BAYRAMI İSTEDİĞİ YERDE KUTLAYACAK”   19:11   YASAKLAR İSTİKLAL CADDESİ`Nİ DE BOMBOŞ BIRAKTI   18:26   POLİS YİNE "SÜPÜR" TALİMATI VERDİ, GÖRÜNTÜ ALAN GAZETECİLER KALKANLARLA ENGELLENDİ   17:55   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİ ÖNCESİNDE PARTİSİNİN ÖNCEKİ GENEL BAŞKANLARINI ARADI   17:54   GAZETECİLER DE 1 MAYIS`TA TANDOĞAN`DAYDI. TGS ANKARA ŞUBE BAŞKANI TARTANOĞLU: “GAZETECİLER DE İŞÇİ VE GİDEREK FAKİRLEŞİYORLAR. GAZETECİNİN MAAŞININ EN AZ İKİ ASGARİ ÜCRET OLMASINI TALEP EDİYORUZ”   17:32   ANKARA`DA 1 MAYIS TANDOĞAN`DA KUTLANDI... “TAKSİM EMEKÇİLERİNDİR, HİÇBİR ŞEKİLDE EMEKÇİLERE KAPATILAMAZ``   12:43   CHP MİLLETVEKİLİ KIŞ’TAN YENİ İLİÇ’LERE SEBEP OLACAK MADEN KANUNU’NA TEPKİ   12:43   ANKARA`DA YAĞMUR ALTINDA 1 MAYIS...    12:36   TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ: “TİP TAKSİM`E YÜRÜME KARARLILIĞINI SÜRDÜRÜYOR”   12:27   CHP PARTİ SÖZCÜSÜ YÜCEL: “İSTANBUL`DA YAŞANANLAR ÜLKEMİZ DEMOKRASİSİ ADINA ÜZÜNTÜ VERİCİ”   12:20   ÖZGÜR ÖZEL SARAÇHANE`DE... "TÜRKİYE`DEKİ TÜM EMEKÇİLERE SESLENİYORUZ; ANAYASAL HAKKINIZDIR, SENDİKALARDA ÖRGÜTLENİN"   11:54   TÜRK-İŞ, TAKSİM MEYDANI`NA ÇELENK KOYDU: "TOPLU SÖZLEŞMENİN ÖNÜNDEKİ ENGELLER KALDIRILMAZSA 2028`DE HESAPLAŞIRIZ"   11:53   ÖZGÜR ÖZEL SARAÇHANE`DE... “EMEKÇİLERİ TAKSİM`E SOKMAMAK ANAYASA`YI ÇİĞNEMEKTİR"   10:58   ÖZGÜR ÖZEL SARAÇHANE`DE... "BİRİLERİ TAKSİM’İ KENDİNİN EGEMENLİK SANCAĞI OLARAK GÖRÜYOR”  
 
     
   

Hamit Tuna; “Mersin Bizimle En Şanslı Dönemini Yaşayacak”


Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, ilk göz ağrı olan Toroslar’dan hemşerilerine seslendi.

 

Tarih : 19 Şubat 2019 Salı 16:48   Okunma : 1093

Osmaniye ve Yusuf Kılıç Mahallelerinde düzenlenen ve Toroslar halkının da yoğun ilgi gösterdiği toplantılarda Mersin için hazırladıkları projelerini anlatan Başkan Hamit Tuna; “Toroslar’da hizmet ve projelerimizle başlattığımız değişim, gelişim ve belediyecilik anlayışımızı sizlerle birlikte Mersin’in geneline taşıyacağız” dedi.

Cumhur ittifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Atsız Afşın Yılmaz’ın da projelerini paylaştığı toplantılarda kalabalığa hitap eden Başkan Hamit Tuna; “Her noktasında emeğimizin ve alın terimizin olduğu Toroslarımızda ilk ve enleri hayata geçirdik.Kent, kentin sokaklarını arşınlayanlarındır. Doğru hizmetler için kenti doğru tanıyacaksın. Biz de ilgi, bilgi ve takip üçgeninde çalışarak işimizle ilgili olduk, projelerimiz konusunda bilgili olduk ve hep takip ettik. Toroslar artık sistem olarak üreten bir yapıyla kurumsal kimliğine kavuştu. Yaptığımız yatırımlarla 20 kat büyüdü.İlk Belediye Başkanı olduğumuz 2004 yılında Halkkent Mahallemizdeki daire fiyatları 4 bin TL idi.Şimdi ise 150 bin TL’den satılıyor.Her yere değer kattık. Neyle değer kattık hizmet kalitesi ve doğru yaptığımız çalışmalarla. Şimdi de Cumhur İttifakı Adayımız Sayın Atsız Afşın Yılmaz Bey’in bu projelerimizi kendi projeleriyle ulayarak Toroslarımıza daha güzel hizmetler sunacağına inanıyor ve güveniyoruz.İnşallah Büyükşehir Belediye Başkanı olduğumuzda Büyükşehir ölçeğinde Toroslarımıza hizmetlerimizi yayacağız” dedi.

Hemşerilerinden Cumhur İttifakını destek isteyen Başkan Hamit Tuna; “Toroslar’da üç dönemdir bize artarak destek veriyorsunuz. Biz de sizi hiçbir zaman mahcup etmedik. Biz gönül adamıyız.Cumhur İttifakı çatısı altında gelecekteki beş yıl Mersin için şanslı bir dönem olacak. İnşallah bu millet, bu kenti kaybettirmeyecek.Toroslar’da Atsız Afşın Yılmaz’a, Büyükşehir’de şahsım Hamit Tuna’ya yetki verin Toroslar ve Mersin kazansın” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  Hamit Tuna, Toroslar Belediyesi, Cumhur İttifakı, Mersin Büyükşehir Belediyesi

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA