24 Ekim 2024 Perşembe

11:47   ESENYURT BELEDIYE BAŞKANı ÖZER: "TEMIZLIK SADECE BELEDIYENIN GÖREVI DEĞILDIR, HEPIMIZIN ORTAK SORUMLULUĞUDUR"   04:59   CHP`LI NAZLıAKA, ŞEHIT ZAHIDE GÜÇLÜ`NÜN HIKAYESINI ANLATTı: EŞI ONA ÇIÇEK YOLLAMıŞ VE ÇIÇEĞI ALMAK IÇIN DıŞARı ÇıKTıĞı ESNADA TERÖRE KURBAN GITMIŞ   17:21   RTÜK BAŞKANı ŞAHIN: TUSAŞ`ıN KAHRAMANKAZAN TESISLERINE YÖNELIK TERÖR SALDıRıSı SONRASıNDA ILGILI MAHKEME TARAFıNDAN YAYıN YASAĞı KARARı ALıNMıŞTıR   17:19   TUSAŞ`A TERÖR SALDıRıSı... MÜSAVAT DERVIŞOĞLU: “TÜRKIYE DÜŞMANı TERÖRISTLERE KARŞı SON ANA KADAR MÜCADELEMIZI SÜRDÜRECEĞIZ"   17:10   TUSAŞ`A TERÖR SALDıRıSı... ÖZGÜR ÖZEL, DIYARBAKıR`DA KONUŞTU: "KIMDEN NEREDEN NE GEREKÇEYLE GELIRSE GELSIN TERÖRÜ LANETLIYORUZ"   17:02   TUSAŞ`A TERÖR SALDıRıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “TUSAŞ TESISLERINE YÖNELIK OLARAK GERÇEKLEŞTIRILEN TERÖR SALDıRıSıNı LANETLIYORUM”   16:59   TUSAŞ`A TERÖR SALDıRıSı... CHP GRUP BAŞKANVEKILI MURAT EMIR: ``KONUYU IVEDILIKLE TAKIP EDIYORUZ``   16:39   TUSAŞ`A TERÖR SALDıRıSı...ANKARA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı MANSUR YAVAŞ: "`TERÖRÜ LANETLIYORUZ. BAŞıMıZ SAĞ OLSUN``   16:21   ALI YERLIKAYA`DAN TUSAŞ`TAKI SALDıRıYA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "TERÖR SALDıRıSı GERÇEKLEŞTIRILMIŞTIR. SALDıRı SONRASı MAALESEF ŞEHIT VE YARALıLARıMıZ BULUNMAKTADıR"   16:18   TUSAŞ`ıN KAHRAMANKAZAN`DAKI TESISLERI ÖNÜNDE PATLAMA MEYDANA GELDI   15:02   MANSUR YAVAŞ, BAHÇELI`NIN ÖCALAN AÇıKLAMALARıNı DEĞERLENDIRDI   13:42   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NDEN KENT YÖNETIMINDE SIVIL KATıLıMı ARTıRACAK ADıM    13:02   CEVDET YıLMAZ`DAN KREDI KARTLARı DÜZENLEMESI AÇıKLAMASı   12:45   CHP`LI KARACA`DAN, MERSIN`DEKI SOSYAL POLITIKALAR OFISI`NE ZIYARET   12:06   DERVIŞOĞLU`NDAN ÖZGÜR ÖZEL`E TEPKI: "BÖLÜCÜBAŞıNA IMTIYAZ YARıŞıNDA `BEN DE VARıM` HEZEYANı LANET OKUNACAK BIR IKTIDAR HıRSıDıR"   12:03   AHMET DAVUTOĞLU: KÜRT SORUNU NOKTASıNDA ADıM ATMAK ISTIYORSANıZ BIR EYLEM PLANı IÇINDE BUNU AÇıKLAYıN   11:48   ELINDEKI IPI FıRLATAN DERVIŞOĞLU`NDAN BAHÇELI`YE: “BIZIM CESETLERIMIZI ÇIĞNEMEDEN, O CANIBAŞı BU MECLISE GIREMEZ. BU BÜYÜK MILLETIN ANıLARıNı YOK ETTINIZ, GELECEĞINE KASTETTINIZ. AL ŞIMDI BU IPI BAŞıNıN UCUNA AS”   10:54   MAHMUT ARıKAN`DAN BAHÇELI`YE YANıT   10:47   ÖZGÜR ÖZEL, DIYARBAKıR`DA KADıN STK`LARıYLA BIR ARAYA GELDI...   09:32   MERSIN BÜYÜKŞEHIR`IN TÜRKIYE`DE HAL KOMPLEKSI IÇINDE AÇıLAN ILK KREŞI... "280 ÇOCUĞA HIZMET VERDIK. BUNUN YÜZDE 80`I DE HALDE ÇALıŞAN AILELER"  
 
     
   

YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI ETKİNLİKLERİNE DEVAM EDİYOR


Her yıl 16-22 Eylül arasında Avrupa çapında düzenlenen Avrupa Hareketlilik Haftası`nın bu yılki teması “Şehrini Keşfet”, sloganıysa “Gelecek enerjini koru” olarak belirlendi. Mersin Yenişehir Belediyesi de Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında bir dizi etkinlik programı hazırladı. Yenişehir Belediyesi ilk üç gün zumba, okçuluk ve bisikletli ulaşım etkinlikleri düzenledi.

 

Tarih : 18 Eylül 2023 Pazartesi 13:54   Okunma : 331

Her yıl 16-22 Eylül arasında Avrupa çapında düzenlenen Avrupa Hareketlilik Haftası`nın bu yılki teması “Şehrini Keşfet”, sloganıysa “Gelecek enerjini koru” olarak belirlendi. Mersin Yenişehir Belediyesi de Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında bir dizi etkinlik programı hazırladı. Yenişehir Belediyesi ilk üç gün zumba, okçuluk ve bisikletli ulaşım etkinlikleri düzenledi.

Mersin Yenişehir Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında sürdürülebilir hareketlilik biçimlerini desteklemek ve temiz çevre konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla birbirinden renkli ve anlamlı etkinlikler düzenliyor. Avrupa Hareketlilik Haftası çerçevesinde okçuluk ve zumba etkinliği düzenleyen Yenişehir Belediyesi vatandaşları sağlıklı hareketliliğe teşvik ederek, farklı deneyimler yaşamalarını da sağladı. Yenişehir Belediyesi personelleri fosil enerjiden uzaklaşmak ve karbon ayak izini azaltmak için bugün işe bisikletle geldi.

“HEP BİRLİKTE KÜÇÜK ADIMLAR ATARAK BÜYÜK DEĞİŞİKLİKLER YAPABİLİRİZ.”

Yönetim anlayışlarını oluşturan 6 temel ilkeden biri olan “Hareket” ilkesine dikkat çeken Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Göreve geldiğimizde yönetim anlayışımızı 6 temel ilke üzerine kurduk. Birinci ilkemiz ise ‘Hareket` ilkesiydi. 4 yılı aşkın süredir birçok alanda sağlıklı hareketliliği sağlamak amacıyla etkinlikler düzenledik, eğitimler verdik. Avrupa Hareketlilik Haftası`nı da çok önemsiyoruz. Bu hafta boyunca çeşitli etkinliklerle, toplumumuzu sürdürülebilir ulaşımın önemine daha fazla dikkat çekmeye çalışacağız. Temiz bir çevre oluşturmak amacıyla farkındalık yaratacak etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. Hep birlikte küçük adımlar atarak büyük değişiklikler yapabiliriz” diye konuştu.

YENİŞEHİR`DE AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ DEVAM EDECEK

Yenişehir belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında ekolojik duyarlılık ve sürdürebilir hareketliliği sağlamak amacıyla 19 Eylül Salı günü saat 17.30`da Gelincik Tepesi`nde doğa yürüyüşü, 20 Eylül Çarşamba günü saat 08.30`da Yenişehir Belediyesi ana hizmet binası önünde sabah egzersizi, 21 Eylül Perşembe günü saat 13.00`te Soli Pompeipolis ve Yenişehir Belediyesi arasında bisiklet turu, 22 Eylül Cuma günü saat 17.00`de ise denizaltı temizliği etkinlikleri düzenleyecek.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA