14 Mayıs 2024 Salı

16:51   MERSİN MİLLETVEKİLİ KIŞ, OTİZMLİ ÇOCUKLARIN VE AİLELERİNİN SESİ OLDU   16:39   CHP MYK, SOMA`DA TOPLANDI…    16:34   CAN ATALAY`DAN SOMA İÇİN SİLİVRİ`DEN MEKTUP   12:59   GÜLNAR’IN TANITIMINA MERSİN BÜYÜKŞEHİR DESTEĞİ   12:10   TARSUS’TA HAYVAN HAKLARI GÜNDEMDE: 1. SOKAK HAYVANLARI ÇALIŞTAYI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!   11:51   CHP MEZİTLİ İLÇE BAŞKANI YILMAZ’DAN EŞİTLİK VURGUSU   11:46   YENİŞEHİR BELEDİYESİNİN ATÖLYE TEMELLİ EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR   10:20   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KENTİN DÖRT BİR YANINDA ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI   09:57   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ŞEHİR TİYATROSU KURSİYERLERİ, İZLEYİCİ KARŞISINA ÇIKMAK İÇİN GÜN SAYIYOR   09:45   MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TUNCER`DEN KADIN ÜRETİCİ PAZARI`NA ‘ANNELER GÜNÜ` ZİYARETİ   09:44   301 MADENCİNİN YAŞAMINI YİTİRDİĞİ SOMA FACİASININ ÜZERİNDEN 10 YIL GEÇTİ...   16:22   BAŞKAN ÖZER, ESENYURTLU ANNELERLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   CHP ÇORUM MİLLETVEKİLİ TAHTASIZ, ALPAGUT`TA EYLEM YAPAN İŞÇİLERE DESTEK VERDİ: "EMEKTEN ALINTERİNDEN YANAYIZ"   15:54   ANNELER GÜNÜN`NDE İZMİR`DE VATANDAŞLAR ZÜBEYDE ANA`YA KOŞTU   15:47   ZÜBEYDE HANIM, ANNELER GÜNÜ`NDE İZMİR`DE ANIT KABRİ BAŞINDA ANILDI   15:06   SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA`NIN AÇIKLADIĞI "ONAYLI RANDEVU DÖNEMİ" YARIN BAŞLIYOR   14:49   KEMAL KILIÇDAROĞLU`NDAN ANNELER GÜNÜ MESAJI: "EVLADINI TOPRAĞA VERMİŞ BÜTÜN ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ`NÜ KUTLUYORUM"   14:45   TOKİ MAĞDURLARINDAN İSTANBUL`DA EYLEM: “5 YIL GEÇTİ, İNŞAATLAR HÂLÂ YAVAŞ İLERLİYOR”   14:35   YARGITAY`DA YARIN ÇİFTE SEÇİM YAPILACAK   14:07   METEOROLOJİ`DEN 10 İLDE GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI  
 
     
   

CHP BURDUR MİLLETVEKİLİ AKBULUT`TAN TÜRKŞEKER`E TEPKİ: "NEYİ SAKLIYORSUNUZ?"


CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, "Türkşeker Genel Müdürlüğü`nün yapmış olduğu açıklamaya göre hiçbir protokolün çağırılmayarak gizlice bir açılış töreninin yapılacağı belirtilmiş. Neyi gizliyorsunuz? Neyi saklıyorsunuz? Neyden çekiniyorsunuz çok merak ediyoruz. Örneğin Türkşeker`in pancarın taban fiyatını açıklamamasından mı rahatsızsınız" dedi.

 

Tarih : 23 Eylül 2023 Cumartesi 12:56   Okunma : 320

MUHAMMET FATİH BAŞCI 

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, "Türkşeker Genel Müdürlüğü`nün yapmış olduğu açıklamaya göre hiçbir protokolün çağırılmayarak gizlice bir açılış töreninin yapılacağı belirtilmiş. Neyi gizliyorsunuz? Neyi saklıyorsunuz? Neyden çekiniyorsunuz çok merak ediyoruz. Örneğin Türkşeker`in pancarın taban fiyatını açıklamamasından mı rahatsızsınız" dedi.

Burdur Şeker Fabrikası`nda 69. kampanya dönemi 21 Eylül Perşembe günü törenle başladı. Açılışa davet edilmediklerini söyleyen CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut ve Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur`daki Şeker Fabrikası önünde yaptıkları açıklama ile Türkiye Şeker Fabrikaları (Türkşeker) Genel Müdürlüğü`ne tepki gösterdi. 

"NEYİ SAKLIYORSUNUZ?"

İzzet Akbulut şunları söyledi:

"Burdur Belediye Başkanımla birlikte Burdur Şeker Fabrikası`nın önündeyiz. Burdur ne yazık ki üzücü ve tarihi bir olayla karşı karşıya kaldı. Dün şeker fabrikasının kampanya dönemi başladı. Normalde yıllardan beri alışık olduğumuz bir törenle başlar kampanya dönemi. Böyle bir törenin alelacele, gizlice yapılmış olduğunu ne yazık ki öğrenmiş bulunmaktayız. Bizler ilin Belediye Başkanı ve Milletvekili olarak böyle bir kampanyanın açılış töreninde neden davet edilmediğimizi merak ediyor, niye haberimizin olmadığına anlam veremiyoruz. Türkşeker Genel Müdürlüğü`nün yapmış olduğu açıklamaya göre hiçbir protokolün çağırılmayarak gizlice bir açılış töreninin yapılacağı belirtilmiş. Neyi gizliyorsunuz? Neyi saklıyorsunuz? Neyden çekiniyorsunuz, çok merak ediyoruz. Örneğin Türkşeker`in pancarın taban fiyatını açıklamamasından mı rahatsızsınız? Bakın pancar üreticileri, pancarlarını fabrikalara dökmeye başladı. Ne kadara satacaklarını bilmiyorlar. Üretimde bir düşüklük mü var, bundan mı rahatsızsınız?

"BÖYLE BİR UYGULAMAYI BURDUR`UMUZDA İSTEMİYORUZ"

Sorumluluk kimde bilmiyoruz ama dün aceleyle yapılan törene AK Parti milletvekilleri katılmış. Çağırılıp çağırılmadıklarını bilmiyoruz ama bir şekilde haberleri olmuş. Buranın fabrika müdürü baktı AK Parti`nin milletvekili burada mı, Burdur`un CHP milletvekilini de çağırması gerekiyor. Burdur`un Belediye Başkanını da çağırması gerekiyor. Biz bu konuşmaları yapıyorsak üreticilerimizin yararına yapıyoruz. Tüm Türkiye`deki pancar üreticilerinin haklarını koruyabilmek adına yapıyoruz ve böyle bir uygulamayı bir kez daha Burdur`umuzda ve Türkiye`nin hiçbir yerinde görmek istemiyoruz."

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA