27 Eylül 2024 Cuma

15:55   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıLARı ZEYBEK VE KARABAT`TAN MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NE ZIYARET…   15:10   AKDENIZ’DE DÜNYA TEMIZLIK GÜNÜ KAPSAMıNDA, MAHALLELERDE TEMIZLIK KAMPANYASı BAŞLATıLDı   14:59   BDDK`NıN KREDI KARTı KARARLARı YENI TARTıŞMALARA YOL AÇTı   14:07   ALI MAHIR BAŞARıR: MEVZUATA UYAN ÖĞRETMENLERIMIZ DEĞIL, ONLARA CEZA KESENLER SORUŞTURULMALıDıR   13:52   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT: "VAR GÜCÜMÜZLE ÇALıŞıYORUZ"   13:25   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT, CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıLARıNı AĞıRLADı   11:41   GÜLÜSTAN KıLıÇ KOÇYIĞIT: "ERKEN SEÇIMIN KOŞULLARıNı YARATMAK IÇIN TOPLUMU ÖRGÜTLEMEYE IHTIYAÇ VAR"   11:09   KANDILLI RASATHANESI, DENIZ DIBI SISMOMETRELERLE DEPREM VERISI ELDE EDECEK   10:16   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN TARıMSAL ÜRETIME DESTEĞI DEVAM EDIYOR   10:09   YANKı BAĞCıOĞLU: ``CUMHURBAŞKANı, GENÇ SUBAYLARıMıZı HEDEF GÖSTERMEK YERINE, ONLARı ÜLKEMIZIN GELECEĞI OLARAK GÖRÜP DESTEKLEMELI``   10:05   İTHAL ILAÇ PROBLEMI ARTıYOR, BEŞ ILAÇTAN BIRI BULUNAMıYOR... ANKARA ECZACı ODASı BAŞKANı ABBASOĞLU: HASTALAR ECZANE ECZANE GEZMEK DURUMUNDA KALıYOR   10:04   CHP LIDERI ÖZEL`DEN “TÜRKEVI” AÇıKLAMASı: “İKTIDARLAR GELIR GIDER, DEĞIŞIR AMA TÜRKIYE`NIN ORADAKI 50 YıLLıK EVI DEĞIŞMEZ”    10:04   CHP LIDERI ÖZEL`DEN “TÜRKEVI” AÇıKLAMASı: “İKTIDARLAR GELIR GIDER, DEĞIŞIR AMA TÜRKIYE`NIN ORADAKI 50 YıLLıK EVI DEĞIŞMEZ”    09:34   ESENYURT KARDEŞ KÜLTÜRLER FESTIVALI`NIN TANıTıMı YAPıLDı… BAŞKAN ÖZER: “ŞIMDI KARDEŞLIK ZAMANı DIYEREK, BIRBIRIMIZI KUCAKLAYALıM”   01:21   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, NEW-YORK`TA KKTC CUMHURBAŞKANı TATAR ILE BIR ARAYA GELDI: “KUZEY KıBRıS`ıN HAKLı DAVASı ER YA DA GEÇ HAK ETTIĞI NOKTAYA ULAŞACAK"   17:44   İMAMOĞLU`NDAN HAKKıNDAKI DAVAYLA ILGILI DEĞERLENDIRME   17:44   HÜLYA ŞELLAVCı`Yı KATLEDEN SANıK KAFFAR YEĞIN`E MÜEBBET HAPIS CEZASı VERILDI   16:12   EŞI EMRAH ALA TARAFıNDAN ÖLDÜRÜLEN MINE NUR ALA`NıN POLISLERIN GÖZÜ ÖNÜNDE ÖLÜMLE TEHDIT EDILDIĞI ORTAYA ÇıKTı   15:36   `CUMHURBAŞKANıNA HAKARET`TEN YARGıLANAN DILRUBA KAYSERILIOĞLU`NDAN DURUŞMA SONRASı AÇıKLAMA...   15:29   CUMHURBAŞKANıNA HAKARETTEN YARGıLANAN DILRUBA KAYSERILIOĞLU HAKIM KARŞıSıNA ÇıKTı  
 
     
   

CHP ANKARA İL KONGRESİ... AYLİN YAMAN: ÇOK PARTİLİ DEMOKRASİNİN ÖNCÜSÜ BİR PARTİNİN ÜYESİ OLARAK, PARTİMİZİN TÜZÜĞÜNÜ VE PROGRAMINI SİZLERLE KENETLENEREK DAHA İLERİYE GÖTÜRECEĞİMİZE İNANCIM SONSUZ


CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Yaman, CHP Ankara İl Kongresi`nde; “Cumhuriyet`in kurucu ve çok partili demokrasinin de öncüsü olan bir partinin bir üyesi olarak hep birlikte, sosyal demokrasinin evrensel kriterleri ve partimizin tüzüğünü ve programını çağın gereklilikleri ile birlikte sizlerle kenetlenerek daha da ileriye götüreceğimize inancım sonsuz” dedi.

 

Tarih : 23 Eylül 2023 Cumartesi 14:01   Okunma : 256

Haber: GÜRKAN DEMİRTAŞ – Kamera: ÜNAL AYDIN

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Yaman, CHP Ankara İl Kongresi`nde; “Cumhuriyet`in kurucu ve çok partili demokrasinin de öncüsü olan bir partinin bir üyesi olarak hep birlikte, sosyal demokrasinin evrensel kriterleri ve partimizin tüzüğünü ve programını çağın gereklilikleri ile birlikte sizlerle kenetlenerek daha da ileriye götüreceğimize inancım sonsuz” dedi.

CHP Ankara İl Olağan Kongresi, bugün Atatürk Spor Salonu`nda yapılıyor. Kongre`de söz alan CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Yaman şöyle konuştu:

“Cumhuriyet`in kurucu ve çok partili demokrasinin de öncüsü olan bir partinin bir üyesi olarak hep birlikte, sosyal demokrasinin evrensel kriterleri ve partimizin tüzüğünü ve programını çağın gereklilikleri ile birlikte sizlerle kenetlenerek daha da ileriye götüreceğimize inancım sonsuz. Parlamenter sistem şu anda yerle bir edilmiş durumda. Kuvvetler ayrılığı yok ve tek adam rejimi hüküm sürüyor her yerde. Ekonomik krizi had safhada hissediliyor ve artık hepimizin bir terimi var kullandığımız, derin yoksulluk, derin yoksulluk toplumun her kesiminde çok ağırlıklı olarak hissediliyor. Bu derin yoksulluğu, açlığı, gıda krizi, açlık önümüzdeki dönemde ciddi bir halk sağlığı sorunu olarak karşımıza çıkacak. Aynı şekilde, ekonominin kötü gidişatı, bizim gibi tarım ve hayvancılık ülkesi olan bir ülkede gerçekten bir gıda krizini kapımızın önüne koymuş vaziyette. Bir sağlıkçı olarak, sağlığa erişim hakkının yerle bir edildiği, günler, haftalar, hatta aylar sonrasına gün verildiği, koruyucu hekimlikten uzaklaşıldığı, temiz suya ulaşımın bile birçok yerde sorun olduğu bir ortamdan geçiyoruz. El birliği ile bu konulara odaklanmamız gerekiyor. Bunun için de hep birlikte kurultay sürecinden güçlenerek çıkacağımız bir dönem diliyorum.

Kendi adıma, sorumluluk alanımda olan kırılgan gruplar, özellikle çocuklar, yaşlılar, engelliler, fırsat eşitsizlikleri nedeniyle maalesef kadınlar, ülkemizi sarmalayan madde bağımlılığının pençesindeki evlatlarımız, gaziler, şehit yakınları, Roman toplulukları gibi kırılgan grupların haklarını korumak için bu dönemde elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Bunları gerçekleştirebilmemizin tek yok yolu, sizlerle kenetlenmemiz ve şu dönemde baskılanmış olan sivil toplum kuruluşları, dernekleri hep birlikte ayağa kaldırmamız.

Bu dönemi, 3,5 yıllık dönemi başarıyla yürüten sevgili Ali Hikmet başkanım ve değerli yöneticilerine tek tek teşekkürlerimi sunuyorum. İki adayımız var. Ümit Erkol hocamız benim meslektaşım. Tabip Odası`nda birlikte çalıştık kendisiyle. Gönülden başarılar diliyorum. Diğeri de Sercan, çok sevgili genç arkadaşım, siyasete girdiğimde yine omuz omuza çalıştığım bir arkadaşım. Dolayısıyla partimizin içinden yetişen iki değerli adayımızı gönülden tebrik ediyor, sonuç her ne olursa olsun, buradan kenetlenerek çıkacağımıza inancım sonsuz diyorum.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA