6 Temmuz 2024 Cumartesi

20:49   AVAM KAMARASı`NA SEÇILEN ILK TÜRK: NESIL ÇALıŞKAN...   20:41   MOTOKURYE SAMET ÖZGÜL CINAYETI DAVASıNDA GEREKÇELI KARAR AÇıKLANDı   19:26   MHP MERSIN MILLETVEKILI UYSAL’DAN MUHARREM AYı MESAJı   18:43   KAMUDA TASARRUF TEDBIRLERIYLE ILGILI KANUN TEKLIFI TBMM`YE SUNULDU: "BELEDIYELERIN VERGI PAYıNDA YAPıLAN KESINTI ORANLARı ARTTıRıLıYOR"   15:58   AYŞE ATEŞ: "BU OLAYı ‘FETÖ YAPTı’ DIYEREK KAPATMAK ISTIYORLAR"   15:23   TOROSLAR BELEDIYESI SOSYAL TESISLERINI YENILIYOR   15:11   CHP`LI BAKıRLıOĞLU: “TÜİK`IN RAKAMLARıYLA MEMURA VERILEN ZAM, MEMURU HEM BARıNMA KRIZIYLE HEM DE AÇLıKLA SıNAYACAK”   15:03   ÖZGÜR ÖZEL, ERZINCAN BAŞBAĞLAR`DA...   14:55   SINAN ATEŞ CINAYETI DAVASıNDA ARA KARAR AÇıKLANDı   14:08   GÜLCAN KıŞ: “1 MILYON ÖĞRETMENIN SESINI DUYUN”   14:03   UEFA DISIPLIN KURULU, MERIH DEMIRAL`ı 2 KARŞıLAŞMADAN MEN ETTI   13:57   “TARSUS’TA GÜÇ KADıNDA” ÇALıŞTAYı GERÇEKLEŞTIRILDI   13:55   KADıN KONUK EVI AKDENIZ BELEDIYESI’NIN BÜNYESINE GEÇTI   13:47   CHP`LI VEKILLER, BOĞAZIÇI ÜNIVERSITESI`NE SOKULMAK İSTENMEDI...   13:11   ALI MAHIR BAŞARıR`DAN OSMAN GÖKÇEK`E: "SEN KIRLISIN, SEN HARAMLA BÜYÜMÜŞSÜN"   13:09   ALI KOÇ ``ŞÜPHELI`` SıFATıYLA İFADE VERDI   12:53   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`DEN ŞEHIT ACAR`ıN AILESINE TAZIYE TELEFONU   11:30   MURAT EMIR: "ÇOCUKLARıN ÖNÜNÜ KESIYORSUNUZ"   10:54   SINAN ATEŞ CINAYETI DAVASı... DAVANıN 5`INCI GÜN DURUŞMASıNDA TANıKLARıN DINLENMESI TAMAMLANDı   10:37   İRAN`DA CUMHURBAŞKANLıĞı SEÇIMLERININ IKINCI TURU IÇIN OY VERME BAŞLADı  
 
     
   

CHP`NİN 100. YILI ÇİN`DE DE KUTLANDI: YÜKSEL MANSUR KILINÇ, ÇİN DEVLET İNSANI PİNGSHENG`E CHP`NİN 100. YIL ROZETİNİ TAKDİM ETTİ 


CHP İstanbul Milletvekili ve Yurtdışı Örgütlenme Koordinatörü Yüksel Mansur Kılınç ve 6 CHP`liden oluşan heyet, davetli olarak gittikleri Çin`de görüşmelerini sürdürüyor. Kılınç, CHP`nin 100`üncü kuruluş yılı nedeniyle, Çin Halk Cumhuriyeti Guizhou Eyaleti Dışilişkiler Ofisi Direktörü Tao Pingsheng`e 100`üncü yıl rozeti takdim etti. CHP ve Çin Komünist Partisi`nin tarihlerinin anlatıldığı görüşmede Tao, CHP`nin 100`üncü yılını kutladı.

 

Tarih : 25 Eylül 2023 Pazartesi 14:46   Okunma : 383

CHP İstanbul Milletvekili ve Yurtdışı Örgütlenme Koordinatörü Yüksel Mansur Kılınç ve 6 CHP`liden oluşan heyet, davetli olarak gittikleri Çin`de görüşmelerini sürdürüyor. Kılınç, CHP`nin 100`üncü kuruluş yılı nedeniyle, Çin Halk Cumhuriyeti Guizhou Eyaleti Dışilişkiler Ofisi Direktörü Tao Pingsheng`e 100`üncü yıl rozeti takdim etti. CHP ve Çin Komünist Partisi`nin tarihlerinin anlatıldığı görüşmede Tao, CHP`nin 100`üncü yılını kutladı.
Yüksel Mansur Kılınç başkanlığında; aralarında CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Dursun Poyraz, CHP Yurtdışı Örgütlenme Görevlileri Mustafa Ataş ve Seval Ödemiş, CHP Şişli İlçe Başkanı Tamer Özcanlı ve Milletvekili Danışmanı Gülhan Taşkıran yer aldığı CHP heyeti resmi davetli olarak gittiği Çin Halk Cumhuriyeti`nde görüşmelerini sürdürüyor. Çin`in Sichuan eyaletinde akıllı şehirler, dijital ekonomi, devlet inovasyon bölgesi ve Demir İpek Yolu Limanı`nda incelemeler yapan CHP heyeti Çinli yetkililerle resmi görüşmelerde bulundu.
Çin Halk Cumhuriyeti Guizhou Eyaleti Dışilişkiler Ofisi Direktörü Tao Pingsheng, CHP heyeti ile bir araya geldi. Görüşmede, 1921 yılında kurulan Çin Komünist Partisi ile 1923 yılında kurulan CHP`nin tarihleri ve 100 yıllık süreçleriyle ilgili karşılıklı sunumlar yapıldı.
Yüksel Mansur Kılınç`ı ve CHP heyetini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Tao, iki ülke ve iki parti arasında uzun geçmişe sahip dostluk ilişkisi bulunduğunu vurguladı. Kılınç ise CHP ve Çin Komünist Partisi`nin benzer tarihi süreçlerden geçtiğine vurgu yaparak, “Her iki parti milli kurtuluş mücadelesi vermiş, ülkelerinde cumhuriyeti kurmuş ve devrimleri gerçekleştirerek tarihe yön vermişlerdir” dedi.
Görüşmede, CHP`li Kılınç, Guizhou Eyaleti Dışilişkiler Ofisi Direktörü Tao Pingsheng`e CHP`nin 100. Yıl rozetini takdim ederken, CHP`nin 100. yılını kutlayan Tao ise Kılınç`a Çin Komünist Partisi`nin rozetini sundu.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA