20 Nisan 2025 Pazar

21:32   GÖZTEPE, BEŞIKTAŞ ILE 1-1 BERABERE KALDı   21:30   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK`TEN İSTANBULLULARA `IMZA` ÇAĞRıSı: "VERECEKLERI IMZA CUMHURBAŞKANı ADAYıMıZA, EKREM İMAMOĞLU`NA ÖZGÜRLÜK IMZASı OLACAK."   20:48   ÖĞRENCILERIN SARAÇHANE YÜRÜYÜŞÜNE POLIS ENGELI   20:29   İLETIŞIM BAŞKANı ALTUN: TRT, MILLI MENFAATLERIMIZ DOĞRULTUSUNDA TARAFSıZ YAYıNCıLıĞıYLA MILLETIMIZIN GÜVENINI KAZANMıŞ KURULUŞLARıMıZDAN BIRISIDIR   20:26   EKREM İMAMOĞLU: “SEN BU ÜLKENIN KÖYLÜSÜNÜ, ÇIFTÇISINI NE ZANNETTIN? BAK DA BIRAZ FERASET VE BASIRET ÖĞREN”     19:05   CHP`NIN YOZGAT MITINGI ILKLERE SAHNE OLDU, BINLERCE ÇIFTÇI MITINGE DAMGA VURDU: "YOZGAT TARIH YAZDı"   18:33   PUTIN, PASKALYA DOLAYıSıYLA UKRAYNA`DA TEK TARAFLı ATEŞKES ILAN ETTI   17:56   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: BAKANLıĞıMıZıN NORMAL DOĞUMU ÖZENDIRMESI SIZI NIÇIN BU KADAR RAHATSıZ EDIYOR?   17:31   ALPARSLAN TÜRKEŞ ANMASıNA SALDıRı DAVASıNDA KARAR: 12 KIŞIYE 1 YıL 3 AY HAPIS CEZASı VERILDI   17:17   PM ÜYESI ERTÜRK: "BIR IKTIDAR GIDIYOR, BAŞKA BIR IKTIDAR GELIYOR"   17:16   ALI MAHIR BAŞARıR: "BURAYA KÖYLÜ, ÇIFTÇI, GENÇLER GELIYOR. ‘ARTıK YETER` DEMEK IÇIN GELIYOR"   17:05   CHP KAHRAMANMARAŞ MILLETVEKILI ÖZTUNÇ: "KARTALKAYA BARAJıNDA BULUNAN 70 MILYON METREKÜPTEN FAZLA SU ÇIFTÇIYE VERILMIYOR"   17:02   YOZGATLı VATANDAŞ: "GELMIŞ GEÇMIŞ EN BÜYÜK KALABALıKTı. HERKES NE OLACAĞıNı NE YAPACAĞıNı DA ÇOK IYI BILIYOR"   16:59    VELI AĞBABA: "ÇIFTÇILER AYAĞA KALKTı, ISYAN EDIYOR"   16:58   ÜMIT ERKOL: "ERDOĞAN`ıN ADAYıMıZı ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞTURUP, SANDıĞı GETIRIP ADILCE YARıŞMASı LAZıM"   16:40   İMAMOĞLU`NDAN ÇEŞMELILERE MESAJ: "EN ACIL IHTIYACıMıZ HER ALANDA ADALETTIR"   16:38   ABD YÜKSEK MAHKEMESI, GÖZALTıNDA TUTULAN VENEZUELALıLARıN SıNıR DıŞı EDILMESINI GEÇICI OLARAK DURDURDU   16:36   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "BUGÜN ERDOĞAN`ıN GÖREVLENDIRDIĞI HAKEM AK PARTI`NIN FORMASıNı GIYMIŞTIR, RAKIBINE HAKSıZ KıRMıZı KART GÖSTERMIŞTIR"   16:34   İBB`DEN "FLORYA`DAKI SOSYAL TESISLERDE, PARKENIN ALTıNDA GÖMÜLMÜŞ HALDE 2 MILYON DOLAR BULUNDU" IDDIASıNA YALANLAMA   16:27   ALMANYA`DA İMAMOĞLU PROTESTOLARı IÇIN SOSYAL MEDYADAKI “VATAN HAINI” SUÇLAMALARıNA TEPKI: DEMOKRASIYI SAVUNMAK SUÇ DEĞILDIR  
 
     
   

BAŞKAN SEÇER, MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ: “MUHTARLARIMIZ HEM DEMOKRATİK HAYATIN HEM DE VATANDAŞA HİZMETİN ÖNEMLİ ÖGELERİ”


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Mersin`deki muhtarlar ve muhtar dernek temsilcilerini makamında ağırladı.

 

Tarih : 19 Ekim 2023 Perşembe 16:50   Okunma : 505

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Mersin`deki muhtarlar ve muhtar dernek temsilcilerini makamında ağırladı.

Ziyarette, Mersin Muhtarlar Derneği Başkanı ve Kiremithane Mahallesi Muhtarı Ali Gülgen, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Mersin Şube Başkanvekili ve Korukent Mahallesi Muhtarı Ayfer Baldan, Yenişehir Muhtarlar Derneği Başkanı ve İnönü Mahallesi Muhtarı Giray Atilla, Toroslar Muhtarlar Derneği Başkanı ve Osmaniye Mahallesi Muhtarı Cengiz Şahbaz, Mezitli Muhtarlar Dernek Başkanı ve Çankaya Mahallesi Muhtarı Bülent Ballı ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Rıza Özdemir yer aldı.

“MUHTARLARIMIZ HEM DEMOKRATİK HAYATIN HEM DE VATANDAŞA HİZMETİN ÇOK ÖNEMLİ ÖGELERİ" 

Konuşmasına tüm muhtarların Muhtarlar Günü`nü kutlayarak başlayan Başkan Vahap Seçer, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da il genelinde hizmet sunan tüm muhtarlarla bölge bölge bir araya geleceklerini söyledi. Gerçekleştirilecek toplantılarda yapılan çalışmaları değerlendireceklerini belirten Seçer, “Muhtarlarımız hem demokratik hayatın hem de vatandaşa hizmetin çok önemli ögeleri. Biz belediye başkanları ve merkezi yönetime bağlı diğer kurumlar için vatandaşla diyalog kuran çok önemli bir köprü vazifesi görüyor” dedi.

Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki üst düzey bürokrattan sahada çalışan personele kadar herkesin muhtarlar ile iyi bir ilişki içerisinde bulunmalarını önemsediğini dile getiren Seçer, “Muhtarlarımızın bizimle iyi ilişkiler kurmasını çok önemsiyoruz. Bölgelerinin sorunlarını yansıtmada, bunlara çözüm bulmada ve çözüme ulaşmada daha etkin, daha efektif çalışabilsinler diye özellikle Teksin Çağrı Merkezi`mizde oluşturduğumuz ‘Muhtar Hattı` ile çözüm üretmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

“DAHA İYİ KOŞULLARDA HİZMET YAPABİLMENİZ İÇİN HER ZAMAN YANINIZDAYIZ" 

Muhtarların yaşadıkları sorunlara ilişkin gerek merkezi hükümetten gerekse yerel yönetimlerden doğal olarak haklı beklentileri olduğunun da altını çizen Seçer, “Özellikle muhtarlarımızın sosyal hakları, hem fiziki çalışma koşulları hem daha etkin çalışabilmeleri için imkanları konusunda beklentileri var. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak bu konuda daha iyi koşullarda hizmet yapabilmeniz için her zaman yanınızda olmaya gayret ediyoruz. Muhtarlar gününü kutluyoruz, başarılı çalışmalar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

“KADIN MUHTAR SAYIMIZIN MERSİN`DE ARTIŞ GÖSTERMESİNİ ÖNEMSİYORUM" 

Yaklaşan mahalli idareler seçimleri öncesinde yeniden aday olacak tüm muhtarlara başarı dileğinde de bulunan Seçer, kentteki kadın muhtar sayısının daha fazla olması temennisinde bulunarak, “Kadın muhtar sayımızın Mersin`de artış göstermesini diliyorum. 806 mahallede şu anda toplamda 22 kadın muhtarımız var. Bu sayının daha da fazla olmasını diliyorum” dedi.

Mersin Muhtarlar Derneği Başkanı ve Kiremithane Mahallesi Muhtarı Ali Gülgen de, Başkan Seçer ile bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek, muhtarların her zaman yanında olduğu için Başkan Seçer`e teşekkürlerini iletti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA