28 Mayıs 2024 Salı

12:10   LIMAK`TAN PALAU DE LA MÚSICA`YA DESTEK   12:07   CHP BALıKESIR MILLETVEKILI SARı: `FAIZ ARTıŞıYLA ÇIFTÇIYI DAHA DA BATAĞA SÜRÜKLEDILER"   11:49   AK PARTI`YE OY VEREN EMEKLI ISYAN ETTI: "BEN AK PARTILIYDIM AMA GÜNAHıMı DAHI VERMEM. BIZ MAAŞıMıZA ZAM ISTIYORUZ"   11:47   EMEKLILER KURBAN BAYRAMı`NDAN ÜMIDINI KESTI: "EMEKLININ KENDISI KURBAN. İKTIDAR YıLLARDıR EMEKLIYI KURBAN ETTI"   11:14   TAG OTOYOLU`NDAKI KAZADA ÖLEN 10 KIŞININ KIMLIĞI BELIRLENDI   11:10   ERHAN ADEM`DEN, TARıM BAKANı YUMAKLı`YA ITHAL ET TEPKISI: HALKıN HASTALıKLı ET YEMESINE GÖZ YUMAMAZSıNıZ, SUÇ IŞLIYORSUNUZ   10:50   GELIR ADALETSIZLIĞINDEN YAKıNAN ERDOĞAN`A YURTTAŞLARDAN TEPKI: HER ŞEYI BATıRDı... HÜKÜMETIN SAYESINDE BÖYLE BIR  ANLAYıŞ IÇINDEYIZ   10:24   ÜÇ KEZ İŞKUR`A BAŞVURAN VE TALEBI REDDEDILEN 75 YAŞıNDAKI EMEKLI ŞERIF ÖZDEMIR: "DEVLET YAŞıMDAN UTANıYOR IŞ VERMIYOR AMA DILENDIRMEYE MECBUR BıRAKıYOR"   10:07   TÜRKIYE VOLEYBOL FEDERASYONU`NDAN, VOLEYBOLCULARıN EKONOMI SıNıFıNDA YOLCULUĞUNA ILIŞKIN THY`NIN AÇıKLAMASıNA TEPKI: "GERÇEĞE AYKıRı YAPıLAN AÇıKLAMALARı KABUL ETMEK MÜMKÜN DEĞIL"   01:59   MARMARA DENIZI`NDE 3.8 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM OLDU   22:58   BAKAN KOCA`DAN TAG OTOYOLU`NDAKI KAZAYA ILIŞKIN AÇıKLAMA: “10 KIŞI HAYATıNı KAYBETMIŞ, 9`U AĞıR 40 KIŞI YARALANMıŞTıR”   22:01   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ŞAMPIYON GALATASARAY`A KUTLAMA MESAJı   21:49   YERLIKAYA`DAN TAG OTOYOLU`NDAKI KAZAYA ILIŞKIN AÇıKLAMA: “10 VATANDAŞıMıZ HAYATıNı KAYBETTI, 39 KIŞI ISE YARALANDı”   21:42   BAKAN TUNÇ, TAG OTOYOLU`NDAKI KAZAYA ILIŞKIN "SORUŞTURMA BAŞLATıLDıĞıNı" DUYURDU   21:37   FENERBAHÇE, SÜPER LIG`I IKINCI TAMAMLADı   21:31   ÖZGÜR ÖZEL, MERSIN OTOYOLUNDA MEYDANA GELEN KAZAYA ILIŞKIN MESAJ PAYLAŞTı   21:04   FLAŞ... GALATASARAY, 2023-2024 TRENDYOL SÜPER LIG`DE ŞAMPIYON OLDU   21:04   ŞAMPIYON GALATASARAY SÜPER LIG`DE 24. KUPASıNı KAZANDı   20:20   CHP MYK TOPLANTıSı SONA ERDI   19:56   FLAŞ... FENERBAHÇE BEKO, EURO LEAGUE 4`LÜ FINALDE DÖRDÜNCÜ OLDU  
 
     
   

Yenişehir Belediyesi’nden İşçiye %30 zam


Yenişehir Belediyesi ve Genel-İş Sendikası arasında devam eden Toplu Sözleşme görüşmeleri sona erdi. 01.03.2019 tarihinden itibaren işçilerin maaşlarını oluşturan ücret ve diğer tüm haklarına %30 zam yapıldı. Yapılan zamla en düşük işçi yevmiyesi192.00 TL oldu.

 

Tarih : 2 Mart 2019 Cumartesi 12:13   Okunma : 1226

Yenişehir Belediyesi ile Genel-İş Sendikası arasında toplu sözleşme görüşmeleri tamamlanarak, Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim GENÇ ve Genel-İş Sendikası Mersin Şube Başkanı Kemal Göksoy tarafından törenle imzalandı.

Yenişehir Belediyesi ve Genel-İş Sendikası arasında devam eden Toplu Sözleşme görüşmeleri sona erdi. 01.03.2019 tarihinden itibaren işçilerin maaşlarını oluşturan ücret ve diğer tüm haklarına %30 zam yapıldı. Yapılan zamla en düşük işçi yevmiyesi192.00 TL oldu.

Başkan İbrahim GENÇ Toplu İş Sözleşmesi’nin imza töreninde yaptığı konuşmada; “Belediye imkanlarımızı zorlayarak işçilerimize %30oranında zam yaptık. İşçilerimiz bu zammı fazlasıyla hak ediyorlar. Eğer bugün Yenişehir Belediyesi başarılı bir belediye ise bunu çalışan tüm memur ve işçi arkadaşlarımıza borçluyuz. Bu toplu iş sözleşmesi Türkiye’de örnek bir sözleşme olacak.İşçilerimizi enflasyon karşısında ezdirmedik. En önemlisi 3 yıl boyunca her yıl için %30 zam oranını uyguladık. Bu zamla her işçimizin maşına 1000 tlnin üzerinde zam yapmış olduk. Güçlü belediyeler işçilerinin maaşını ve ikramiyelerini zamanında öder. Biz 15 yıldır işçilerimizin maaş ve ikramiyelerini günü gününe yatırdık. Tüm işçilerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum dedi.

Genel-İş Sendikası Mersin Şube Başkanı Kemal Göksoydayaptığı açıklamada; Mevcut hükümetin yıllardır uyguladığı politikalar işçilerimizi açlık sınırının da altında bir ücretle çalışmaya mahkum etmiştir. Biz Genel-İş sendikası olarak işçilerimizin yaşam standartlarını arttıracak toplu iş sözleşmeleri yapmak için tüm üyelerimiz ve işçilerimizle çalışıyoruz. Tabi burada belediye başkanlarımızın yaklaşımı ve görüşü de son derece önemli. Bugüne kadar emeğin ve emekçinin yanında olan Yenişehir Belediye Başkanımız İbrahim Gençişçilerine zam yapma konusunda hep cömert olmuştur.Kendisine bu yaklaşımından dolayı teşekkür ediyor, bu sözleşmenin tüm işçilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  YENİŞEHİR BELEDİYESİ, ABDULLAH ÖZYİĞİT, DİSK, GENEL-İŞ, CHP

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA