27 Eylül 2024 Cuma

16:23   ÖZGÜR ÖZEL: “TÜRKEVI`NI TÜRGEV VE TÜGVA ILE ILIŞKILENDIRMEK BILGI EKSIKLIĞIDIR”   16:12   GAZETECI FARUK ZABCı VEFAT ETTI   15:55   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıLARı ZEYBEK VE KARABAT`TAN MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NE ZIYARET…   15:10   AKDENIZ’DE DÜNYA TEMIZLIK GÜNÜ KAPSAMıNDA, MAHALLELERDE TEMIZLIK KAMPANYASı BAŞLATıLDı   15:07   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN, MIÇOTAKIS`LE GÖRÜŞMESINDE TÜRK KARASULARı IHLALLERININ GÜNDEME GELDIĞINI SÖYLEDI   14:59   BDDK`NıN KREDI KARTı KARARLARı YENI TARTıŞMALARA YOL AÇTı   14:07   ALI MAHIR BAŞARıR: MEVZUATA UYAN ÖĞRETMENLERIMIZ DEĞIL, ONLARA CEZA KESENLER SORUŞTURULMALıDıR   13:52   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT: "VAR GÜCÜMÜZLE ÇALıŞıYORUZ"   13:25   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT, CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıLARıNı AĞıRLADı   11:41   GÜLÜSTAN KıLıÇ KOÇYIĞIT: "ERKEN SEÇIMIN KOŞULLARıNı YARATMAK IÇIN TOPLUMU ÖRGÜTLEMEYE IHTIYAÇ VAR"   11:09   KANDILLI RASATHANESI, DENIZ DIBI SISMOMETRELERLE DEPREM VERISI ELDE EDECEK   10:16   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN TARıMSAL ÜRETIME DESTEĞI DEVAM EDIYOR   10:09   YANKı BAĞCıOĞLU: ``CUMHURBAŞKANı, GENÇ SUBAYLARıMıZı HEDEF GÖSTERMEK YERINE, ONLARı ÜLKEMIZIN GELECEĞI OLARAK GÖRÜP DESTEKLEMELI``   10:05   İTHAL ILAÇ PROBLEMI ARTıYOR, BEŞ ILAÇTAN BIRI BULUNAMıYOR... ANKARA ECZACı ODASı BAŞKANı ABBASOĞLU: HASTALAR ECZANE ECZANE GEZMEK DURUMUNDA KALıYOR   10:04   CHP LIDERI ÖZEL`DEN “TÜRKEVI” AÇıKLAMASı: “İKTIDARLAR GELIR GIDER, DEĞIŞIR AMA TÜRKIYE`NIN ORADAKI 50 YıLLıK EVI DEĞIŞMEZ”    10:04   CHP LIDERI ÖZEL`DEN “TÜRKEVI” AÇıKLAMASı: “İKTIDARLAR GELIR GIDER, DEĞIŞIR AMA TÜRKIYE`NIN ORADAKI 50 YıLLıK EVI DEĞIŞMEZ”    09:34   ESENYURT KARDEŞ KÜLTÜRLER FESTIVALI`NIN TANıTıMı YAPıLDı… BAŞKAN ÖZER: “ŞIMDI KARDEŞLIK ZAMANı DIYEREK, BIRBIRIMIZI KUCAKLAYALıM”   01:21   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, NEW-YORK`TA KKTC CUMHURBAŞKANı TATAR ILE BIR ARAYA GELDI: “KUZEY KıBRıS`ıN HAKLı DAVASı ER YA DA GEÇ HAK ETTIĞI NOKTAYA ULAŞACAK"   17:44   İMAMOĞLU`NDAN HAKKıNDAKI DAVAYLA ILGILI DEĞERLENDIRME   17:44   HÜLYA ŞELLAVCı`Yı KATLEDEN SANıK KAFFAR YEĞIN`E MÜEBBET HAPIS CEZASı VERILDI  
 
     
   

KALE KİLİT AVRASYA KAPI PENCERE FUARI’NDA İNOVASYON RÜZGÂRI ESTİRDİ


Kale Kilit, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Avrasya Kapı Pencere Fuarı’nda kapı ve pencere sistemleri, kilit ve silindir, kartlı kilit, çelik kapı ve çelik kasa ürünlerinden oluşan geniş ürün portföyü ile Kale Alarm’ın yeni nesil inovatif ürünlerini sergiledi. “İnovasyon ve Güvenin Muhteşem Buluşması” mottolu standıyla fuarda inovasyonun temsilciliğini üstlenen şirket, yakın zamanda satışa sunacağı cep telefonu uygulaması ile kontrol edilebilen kilit ve silindir modelleriyle de katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

 

Tarih : 20 Kasım 2023 Pazartesi 19:45   Okunma : 396

Kale Kilit, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Avrasya Kapı Pencere Fuarı’nda kapı ve pencere sistemleri, kilit ve silindir, kartlı kilit, çelik kapı ve çelik kasa ürünlerinden oluşan geniş ürün portföyü ile Kale Alarm’ın yeni nesil inovatif ürünlerini sergiledi. “İnovasyon ve Güvenin Muhteşem Buluşması” mottolu standıyla fuarda inovasyonun temsilciliğini üstlenen şirket, yakın zamanda satışa sunacağı cep telefonu uygulaması ile kontrol edilebilen kilit ve silindir modelleriyle de katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Kaliteli ürünleri ile tüketicilere güvenlik çözümleri sunan Kale Kilit; 11-14 Kasım tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen, kapı ve pencere endüstrisinin dev buluşması olan Avrasya Kapı Pencere Fuarı’nda her zamanki yerini aldı. “İnovasyon ve Güvenin Muhteşem Buluşması” mottolu standı ile fuara katılan Kale Kilit, fuar süresince sergilediği kapı ve pencere sistemleri, kilit ve silindir, kartlı kilit, çelik kapı ve çelik kasa ürünlerinin yanı sıra sürme sistemler grubunun oyuncularından katlanır, kaldırmalı, devirmeli sürme sistemleri ile katılımcıların ilgi odağı oldu. Şirket, mekatronik veya elektronik kilit modelleri ve yakında satışa sunacağı cep telefonu uygulamasıyla kontrol edilebilen kilit ve silindir modelleri başta olmak üzere temassız teknoloji ile çalışan kilit sistemleriyle de büyük beğeni topladı.

“Fuar ulusal ve uluslararası faaliyetlerimize büyük bir açılım getirecek”

Fuara ilişkin değerlendirmede bulunan Kale Kilit Yurt İçi Satış ve Pazarlama Direktörü Semih Teker,“Tüm sektörel fuarlarda olduğu gibi Avrasya Kapı Pencere Fuarı da iş süreçlerimize olumlu yönde katkı sunarken, yeni müşterilerle tanışma ve mevcut müşterilerimizle ilişkilerimizi güçlendirme fırsatı yaratıyor. Yeni nesil ürün ve hizmetlerimizi sergilediğimiz fuarın satış ve pazarlama faaliyetlerimize katkıda bulunacağına, fuar sırasında kurduğumuz bağlantıların kısa sürede verimli iş birliklerine dönüşeceğine inanıyoruz. Diğer yandan bu tür fuarlar yarattığı iş birliği fırsatları ile iş geliştirme süreçlerimizi doğrudan desteklerken, pazardaki yeni trendleri inceleme imkanı da sunuyor. Tüm bunları bir arada değerlendirdiğimizde Avrasya Kapı Pencere Fuarı’nın ulusal ve uluslararası faaliyetlerimize yeni bir açılım getireceğini düşünüyoruz. Fuar sırasında ulusal ve uluslararası firmalar ile gerçekleştirdiğimiz iletişim trafiği de bunun çok açık bir göstergesini oluşturuyor” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA