17 Mayıs 2024 Cuma

16:36   GÜLCAN KIŞ’TAN 19 MAYIS MESAJI   16:27   YAPAY ZEKAYA GÖRE EN GÜZELİ “TARSUS”!   16:21   MOTOKURYELER, ATA EMRE AKMAN İÇİN BİR ARAYA GELDİ   16:18   YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ABDULLAH ÖZYİĞİT’TEN 19 MAYIS MESAJI   15:37   TASARRUF TEDBİRLERİYLE KAMUYA PERSONEL ALIMI SINIRLAMASI GETİRİLİNCE GENÇLER KPSS`YE HAZIRLANMAYI BIRAKMAYA BAŞLADI   14:58   VAHAP SEÇER, AKÜLÜ SANDALYE DAĞITIM TÖRENİ`NE KATILDI... “HER ŞEY SİZİN İÇİN”   14:41   28 ŞUBAT DAVASI HÜKÜMLÜSÜ KOMUTANLAR TAHLİYE EDİLDİ   14:18   ALİ BABACAN, KOBANİ DAVASI KARARINI DEĞERLENDİRDİ   13:29   DEM PARTİ`DEN KOBANİ DAVASI KARARI SONRASI ÜÇ İLDE BULUŞMA ÇAĞRISI...   12:58   CHP MEZİTLİ İLÇE BAŞKANI YILMAZ’DAN 19 MAYIS MESAJI   12:54   GÜLCAN KIŞ, GIDA FİYATLARININ DÜŞMESİ İÇİN ÇİFTÇİNİN, ÜRETİCİNİN, NAKLİYECİNİN DESTEKLENMESİ GEREKTİĞİNE İŞARET ETTİ   12:51   YENİŞEHİR BELEDİYESİNDEN DOĞA TUTKUNLARINA MÜJDE    12:07   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER`DEN ‘19 MAYIS ATATÜRK`Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI` MESAJI   09:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN ‘ORTOPEDİK ENGELLİLER BOCCE TURNUVASI’ TAMAMLANDI   08:42   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ   15:12   CARETTA CARETTALARIN YUVALANDIĞI KAZANLI SAHİLİ TEMİZLENDİ   14:21   KOBANİ DAVASI`NDA DURUŞMANIN ERTELENME TALEBİ REDDEDİLDİ   14:04   CHP`DE TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI SEÇİMİ İÇİN SÜREÇ BAŞLIYOR   13:44   CAN ATALAY İÇİN ADALET NÖBETİ   12:06   MERSİN’DE 5 GÜN BOYUNCA 19 MAYIS RÜZGARI ESECEK  
 
     
   

KURTULMUŞ`UN HEDEP ZİYARETİ SONA ERDİ: "SİYASİ PARTİLER ARASINDAKİ İKLİMİN YUMUŞATILMASI İÇİN ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM İNŞALLAH GÜZEL ÇALIŞMA İMKANININ OLDUĞU BİR MECLİS OLUR"


TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, HEDEP Grubu`na iade-i ziyarette bulundu. HEDEP Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan ile yarım saat görüşen Kurtulmuş, "Meclis`in siyasi partiler arasındaki siyasi ortamın, iklimin yumuşatılması, fikir alışverişlerinin daha sağlıklı ortamda yapılabilmesi için önümüzdeki dönem inşallah güzel çalışma imkanının olduğu bir Meclis olur" dedi. Bakırhan ise " Verimli, güzel bir görüşme oldu" diye konuştu. 

 

Tarih : 7 Aralık 2023 Perşembe 16:32   Okunma : 300

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, HEDEP Grubu`na iade-i ziyarette bulundu. HEDEP Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan ile yarım saat görüşen Kurtulmuş, "Meclis`in siyasi partiler arasındaki siyasi ortamın, iklimin yumuşatılması, fikir alışverişlerinin daha sağlıklı ortamda yapılabilmesi için önümüzdeki dönem inşallah güzel çalışma imkanının olduğu bir Meclis olur" dedi. Bakırhan ise " Verimli, güzel bir görüşme oldu" diye konuştu. 

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, bugün HEDEP Grubu`nu ziyaret etti. Kurtulmuş`u HEDEP Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan ve milletvekilleri karşıladı. Yarım saat süren görüşmenin ardından açıklama yapan Kurtulmuş, şunları söyledi:

"Meclis gruplarının hepsine iade-i ziyarette bulunduk. Bugün de HEDEP Grubu`nu iade-i ziyarette bulunduk. Bu vesile ile yeni dönemde de Meclis`teki çalışmalarla, özellikle Meclis`in siyasi partiler arasındaki siyasi ortamın bir şekilde iklimin yumuşatılması, fikir alışverişlerinin daha sağlıklı ortamda yapılabilmesi için önümüzdeki dönem inşallah güzel çalışma imkanının olduğu bir Meclis olur.

Bir de biliyorsunuz önümüzdeki haftadan itibaren Meclis`in en önemli fonksiyonlarından birisi olan bütçe yapma yetkisini kullanacağı bütçe görüşmeleri başlayacak. Nihayetinde esas itibarıyla bu ziyaret bir iade-i ziyarettir ve yeni dönemin hayırlı olması için HEDEP Grubu`na da temennilerimizi, dileklerimizi ilettik. Ayrıca Tuncer Bey`in de yeni dönemde eş genel başkan seçilmesi dolayısıyla tebriklerimi ifade ettim."

BAKIRHAN: VERİMLİ GÜZEL BİR GÖRÜŞME OLDU

Bakırhan ise şöyle konuştu: 

"Meclis Başkanımızın bizi ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz. Biz kendilerini ziyaret etmiştik. Kendileri de iade-i ziyarette bulundular. Verimli, güzel bir görüşme oldu. Kendilerinin de söylediği gibi önümüzdeki dönemde Meclis`in daha hoş görülü, daha diyalog içerisinde olacağı bir süreç olmasını biz de talep ediyoruz. Ziyaretlerinden dolayı da teşekkür ediyoruz kendilerine."

Kurtulmuş, daha önce de iade-i ziyaret kapsamında CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Saadet Partisi Grup Başkanı Selçuk Özdağ ile bir araya gelmişti.

 

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA