6 Haziran 2024 Perşembe

17:02   TÜRK ECZACıLARı BIRLIĞI VE 56 BÖLGE ECZACı ODASı BIR ARAYA GELDI...   15:53   LGBTİ+ AILELERINDEN CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`A AÇıK MEKTUP   14:53   ALI MAHIR BAŞARıR`DAN İKTIDARA ÇAĞRı   14:18   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ`NDE HEM ÇOCUKLARA HEM DE YAŞ ALMıŞLARA ÖZEL ETKINLIK DÜZENLEDI   14:12   DEM PARTI`LILER, TBMM`DEN İÇIŞLERI BAKANLıĞı`NA YÜRÜDÜ   12:12   DEM PARTI`DEN ERKEN SEÇIM ÇAĞRıSı...    11:47   MEZITLI BELEDIYESI`NDEN DERE TEMIZLIĞI   11:12   ÖSYM`DEN YKS ADAYLARıNA UYARıLAR...   10:19   MERSIN`DE “ÇOCUK FUTBOL ŞENLIĞI” BAŞLADı   10:01   TCDD TAŞıMACıLıK A.Ş, AFGANISTAN`A INSANI YARDıM MALZEMELERININ NAKLIYESINI YAPACAK   09:24   MALATYA`DA 6 ŞUBAT DEPREMLERINDE YıKıLAN KıRÇUVAL OTELI DAVASı YARıN BAŞLıYOR... MILLI SPORCUNUN ANNESI ZELIHA AĞıRBAŞ: "AILELER OLARAK BIR AN ÖNCE ADALETIN SAĞLANMASıNı ISTIYORUZ"   09:24   YERLIKAYA`DAN FETÖ OPERASYONU AÇıKLAMASı: "17 ILDE DÜZENLENEN `KıSKAÇ-19` OPERASYONLARıNDA 72 ŞÜPHELI YAKALANDı"   01:49   DıŞIŞLERI TEŞKILATıNı GÜÇLENDIRME VAKFı KURULUŞUNU ÖNGÖREN KANUN RESMI GAZETE`DE YAYıMLANDı   01:10   BASıN KARTı YÖNETMELIĞINDE DEĞIŞIKLIK YAPıLMASıNA DAIR YÖNETMELIK RESMI GAZETE`DE YAYıMLANDı   01:05   TBMM GENEL KURULU... HULUSI AKAR: EMEKLI ASTSUBAY, KıDEMLI BAŞÇAVUŞLAR, BINBAŞıLARıN ÖZLÜK HAKLARıNıN IYILEŞTIRILMESI MÜMKÜN OLAMADı   23:09   HÜSEYIN BAŞ`TAN AKP`YE KAYYUM TEPKISI: "DÜNYA KAMUOYUNDA TÜRKIYE`YE HUKUKSUZ BIR DEVLET GÖZÜYLE BAKıLıYOR"   22:12   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: YARGıNıN HAKKARI KARARı KIMSEYI RAHATSıZ ETMESIN   21:30   TÜRKAN ELÇI: TAHIR ELÇI CINAYETI BU ÜLKEDEKI FAILI MEÇHUL CINAYETLERIN VESIKASıDıR   19:53   CHP`NIN ENFLASYONUN NEDEN OLDUĞU SORUNLARıN ARAŞTıRıLMASı ÖNERISI TBMM`DE AKP VE MHP OYLARıYLA REDDEDILDI   19:48   ÖZGÜR ÖZEL, AYM BAŞKANı ÖZKAYA`Yı ZIYARET ETTI: “PARTI OLARAK AYM`NIN ÜZERINE TITIZLENIYORUZ. AYM`YI HIÇE SAYAN KIM OLURSA KARŞıSıNDA BIZLERI BULACAKTıR”  
 
     
   

YENİŞEHİR BELEDİYESİ GİYSİ EVİ İLE SOSYAL YARDIMLARINI SÜRDÜRÜYOR


Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam eden Mersin Yenişehir Belediyesi, deprem sürecinde de hizmet verdiği ve kayıtlı olarak 50 bin depremzedenin yararlandığı Giysi Evi`ni Yenişehirli vatandaşlar için tekrar açtı. İhtiyaç sahipleri Yenişehir Belediyesi Giysi Evi`nde kışlık elbise başta olmak üzere her türlü giyim eşyasını ücretsiz temin edebiliyor.

 

Tarih : 12 Aralık 2023 Salı 12:21   Okunma : 455

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam eden Mersin Yenişehir Belediyesi, deprem sürecinde de hizmet verdiği ve kayıtlı olarak 50 bin depremzedenin yararlandığı Giysi Evi`ni Yenişehirli vatandaşlar için tekrar açtı. İhtiyaç sahipleri Yenişehir Belediyesi Giysi Evi`nde kışlık elbise başta olmak üzere her türlü giyim eşyasını ücretsiz temin edebiliyor.

Dayanışma Köprüsü uygulamasıyla yardımsever vatandaşların evlerinde kullanmadığı veya kullanmaktan vazgeçtiği kullanılabilir durumdaki eşyalarını evlerinden alarak, ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Yenişehir Belediyesi, Giysi Evi ile de dar gelirlilere desteğini sürdürüyor. Yenişehir Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Sosyal Hizmet Ekipleri tarafından yapılan incelemeler sonucunda ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen vatandaşlara Giysi Evi`nde kıyafet desteği veriliyor. Yenişehir Belediyesi Giysi Evi ile kış aylarında ihtiyaç duyulan kıyafetlerden, günlük giyime kadar geniş bir yelpazede ve her yaşa uygun ücretsiz giyim eşyalarını temin etme imkanı sunuluyor. Böylece dar gelirli ailelerin temel ihtiyaçlarını karşılamalarına destek olunuyor.

“DAYANIŞMA EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ"

Ekonomik zorlukla boğuşan aileler için giysi satın almanın büyük bir yük haline geldiğini ve giysi fiyatlarının da oldukça yüksek olduğunu belirten Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Sosyal belediyecilik anlayışımızın somut bir göstergesi olan Giysi Evimiz, toplumsal dayanışmanın ve yardımlaşmanın da en güzel örneklerinden biridir. Ekonomik zorluklarla boğuşan aileler için giysi almak da büyük bir yük olabiliyor. Yenişehir Belediyesi olarak bu noktada, ihtiyaç sahiplerine bir nebze olsun destek olabilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Her üründe olduğu gibi giyside de fiyatlar oldukça yüksek, aile bütçesini ciddi şekilde zorluyor. Daha önce de hemşehrilerimize bu hizmeti verdik ve yoğun ilgilerini gördük. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerimiz Giysi Evimize gelen vatandaşlarımızla tek tek ilgileniyor, yardımcı oluyor. Giysileri türlerine ve yaş gruplarına göre ayırıyor. Vatandaşımız bir mağazada aldığı hizmetten çok daha iyisini alabiliyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. ‘Dayanışma en büyük gücümüz` demiştik ve bu anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz."
 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA