14 Mayıs 2024 Salı

16:50   TARSUS BELEDİYESİ PERSONELİNE YANGIN TATBİKATI VE EĞİTİMİ VERİLDİ   16:45   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, ENGELLİLER HAFTASI’NDA ÖZEL BİREYLERLE PİKNİK YAPTI   12:26   YENİŞEHİR BELEDİYESİ ÜRETTİĞİ ORGANİK SOLUCAN GÜBRESİNİ ÇİFTÇİLERE ULAŞTIRIYOR   11:41   MESKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MAYIS AYI OLAĞAN GENEL KURULU 1. BİRLEŞİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ   11:38   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ÇOCUK MECLİSİ ÜYELERİ, KENT GEZİSİ İLE MERSİN’İ GEZME VE GÖRME FIRSATI BULDU   11:29   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ’NİN MAYIS AYI 1. BİRLEŞİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ   18:54   TOROSLAR’IN MİLLİ GURURU MEHMET CAN YAKIN, DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ OLDU   16:51   MERSİN MİLLETVEKİLİ KIŞ, OTİZMLİ ÇOCUKLARIN VE AİLELERİNİN SESİ OLDU   16:39   CHP MYK, SOMA`DA TOPLANDI…    16:34   CAN ATALAY`DAN SOMA İÇİN SİLİVRİ`DEN MEKTUP   15:18   İSTANBUL BOĞAZI BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI AKP`DEN CHP`YE GEÇTİ: BOĞAZIN TARİHİ VE DOĞAL MİRASINI KORUYACAĞIZ   12:59   GÜLNAR’IN TANITIMINA MERSİN BÜYÜKŞEHİR DESTEĞİ   12:10   TARSUS’TA HAYVAN HAKLARI GÜNDEMDE: 1. SOKAK HAYVANLARI ÇALIŞTAYI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!   11:51   CHP MEZİTLİ İLÇE BAŞKANI YILMAZ’DAN EŞİTLİK VURGUSU   11:46   YENİŞEHİR BELEDİYESİNİN ATÖLYE TEMELLİ EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR   11:44   YARGITAY BAŞKANLIĞI SEÇİMİ YARINA KALDI, ÖMER KERKEZ 169 OY ALDI   10:20   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KENTİN DÖRT BİR YANINDA ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI   09:57   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ŞEHİR TİYATROSU KURSİYERLERİ, İZLEYİCİ KARŞISINA ÇIKMAK İÇİN GÜN SAYIYOR   09:45   MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TUNCER`DEN KADIN ÜRETİCİ PAZARI`NA ‘ANNELER GÜNÜ` ZİYARETİ   09:44   301 MADENCİNİN YAŞAMINI YİTİRDİĞİ SOMA FACİASININ ÜZERİNDEN 10 YIL GEÇTİ...  
 
     
   

Tuna: "Anketlerde Açık Ara Öndeyiz"


Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, anketlerde açık ara önde olduğunu iddia etti.

 

Tarih : 14 Mart 2019 Perşembe 19:58   Okunma : 1357

Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, anketlerde açık ara önde olduğunu iddia etti.

Saha çalışmalarına devam eden Hamit Tuna; “Bu kent Allah nasip ederse bu dönem bizimle hizmetin en güzelini ve en fazlasını alacak. Sözünü veriyoruz. Zaten anketlerde açık ara öndeyiz. Ama öndeyiz diye durmuyoruz daha fazla çalışarak, daha çok oy alarak herkesin Belediye Başkanı olmak istiyoruz” dedi.

Hamit Tuna, seçim çalışmaları kapsamında Akdeniz İlçesi’nde bulunan Mersin Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti. Cumhur İttifakı MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Atsız Afşın Yılmaz ve Mezitli Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan’ın da eşlik ettiği ziyarette site yönetimi ve sanayi esnafı ile bir araya gelen Tuna, sanayi esnafının her zaman yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Akdeniz İlçesi’ne bağlı Iğdır Mahallesi’nde de vatandaşlarla sohbet eden Başkan Tuna daha sonra HAK İşçi Sendikaları Konfederasyonu (HAK-İŞ) Mersin Temsilcileri’nin düzenlediği istişare toplantısına katıldı.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan’ın da hazır bulunduğu toplantıda konuşan Başkan Hamit Tuna, Cumhur İttifakı’na destek isteyerek; “Bu güzel katılımın olduğu toplantıda siz değerli hemşehrilerimizle bir arada olmaktan büyük mutluluk duydum. Sayın Bakanımız Lütfi Elvan da haftalardır seçim çalışmalarımızda bizimle birlikte. Cumhur İttifakı’nın Mersin’de başarılı bir şekilde çıkması için çalışmalarımıza değer katıyor. Çıktık bir sefere. Zafer Allah’ın takdiridir. Biz inandık yol yürüyoruz. Zafer inanların olacak inşallah” dedi.

 

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan da Cumhur İttifakı ile 13 İlçe ve Büyükşehir’i alarak, Mersin’i hizmetle şahlandıracaklarını söyledi. Elvan; “Huzur, aş, iş ve hizmet de Cumhur İttifakı’ndadır.İnşallah 13 İlçe Belediyemizi alacağız ve Hamit Tuna kardeşimizi Büyükşehir’e oturtturacağız. İlçe Belediye Başkanlarımız, Büyükşehir’de Hamit Tuna, Ankara’da bizler ve hükümetimiz, el ele işbirliği halinde gücümüze güç katacağız. Bir ve beraber olacağız. Zaten uyum içerisindeyiz. Mersinimizi şahlandıracağız” dedi.

Başkan Tuna daha sonra MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökhan Demir, Cumhur İttifakı İlçe Belediye Başkan Adayları ile birlikte  Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Mersin Şubesi’nin; TÜRKAV’ın 30’uncu Kuruluş Yıldönümü dolasıyla düzenlediği programa katıldı.

 

Paylaş :
Etiketler :  HAMİTT TUNA, CUMHUR İTTİFAKI, MHP, AK PARTİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA