20 Nisan 2025 Pazar

21:32   GÖZTEPE, BEŞIKTAŞ ILE 1-1 BERABERE KALDı   21:30   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK`TEN İSTANBULLULARA `IMZA` ÇAĞRıSı: "VERECEKLERI IMZA CUMHURBAŞKANı ADAYıMıZA, EKREM İMAMOĞLU`NA ÖZGÜRLÜK IMZASı OLACAK."   20:48   ÖĞRENCILERIN SARAÇHANE YÜRÜYÜŞÜNE POLIS ENGELI   20:29   İLETIŞIM BAŞKANı ALTUN: TRT, MILLI MENFAATLERIMIZ DOĞRULTUSUNDA TARAFSıZ YAYıNCıLıĞıYLA MILLETIMIZIN GÜVENINI KAZANMıŞ KURULUŞLARıMıZDAN BIRISIDIR   20:26   EKREM İMAMOĞLU: “SEN BU ÜLKENIN KÖYLÜSÜNÜ, ÇIFTÇISINI NE ZANNETTIN? BAK DA BIRAZ FERASET VE BASIRET ÖĞREN”     19:05   CHP`NIN YOZGAT MITINGI ILKLERE SAHNE OLDU, BINLERCE ÇIFTÇI MITINGE DAMGA VURDU: "YOZGAT TARIH YAZDı"   18:33   PUTIN, PASKALYA DOLAYıSıYLA UKRAYNA`DA TEK TARAFLı ATEŞKES ILAN ETTI   17:56   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: BAKANLıĞıMıZıN NORMAL DOĞUMU ÖZENDIRMESI SIZI NIÇIN BU KADAR RAHATSıZ EDIYOR?   17:31   ALPARSLAN TÜRKEŞ ANMASıNA SALDıRı DAVASıNDA KARAR: 12 KIŞIYE 1 YıL 3 AY HAPIS CEZASı VERILDI   17:17   PM ÜYESI ERTÜRK: "BIR IKTIDAR GIDIYOR, BAŞKA BIR IKTIDAR GELIYOR"   17:16   ALI MAHIR BAŞARıR: "BURAYA KÖYLÜ, ÇIFTÇI, GENÇLER GELIYOR. ‘ARTıK YETER` DEMEK IÇIN GELIYOR"   17:05   CHP KAHRAMANMARAŞ MILLETVEKILI ÖZTUNÇ: "KARTALKAYA BARAJıNDA BULUNAN 70 MILYON METREKÜPTEN FAZLA SU ÇIFTÇIYE VERILMIYOR"   17:02   YOZGATLı VATANDAŞ: "GELMIŞ GEÇMIŞ EN BÜYÜK KALABALıKTı. HERKES NE OLACAĞıNı NE YAPACAĞıNı DA ÇOK IYI BILIYOR"   16:59    VELI AĞBABA: "ÇIFTÇILER AYAĞA KALKTı, ISYAN EDIYOR"   16:58   ÜMIT ERKOL: "ERDOĞAN`ıN ADAYıMıZı ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞTURUP, SANDıĞı GETIRIP ADILCE YARıŞMASı LAZıM"   16:40   İMAMOĞLU`NDAN ÇEŞMELILERE MESAJ: "EN ACIL IHTIYACıMıZ HER ALANDA ADALETTIR"   16:38   ABD YÜKSEK MAHKEMESI, GÖZALTıNDA TUTULAN VENEZUELALıLARıN SıNıR DıŞı EDILMESINI GEÇICI OLARAK DURDURDU   16:36   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "BUGÜN ERDOĞAN`ıN GÖREVLENDIRDIĞI HAKEM AK PARTI`NIN FORMASıNı GIYMIŞTIR, RAKIBINE HAKSıZ KıRMıZı KART GÖSTERMIŞTIR"   16:34   İBB`DEN "FLORYA`DAKI SOSYAL TESISLERDE, PARKENIN ALTıNDA GÖMÜLMÜŞ HALDE 2 MILYON DOLAR BULUNDU" IDDIASıNA YALANLAMA   16:27   ALMANYA`DA İMAMOĞLU PROTESTOLARı IÇIN SOSYAL MEDYADAKI “VATAN HAINI” SUÇLAMALARıNA TEPKI: DEMOKRASIYI SAVUNMAK SUÇ DEĞILDIR  
 
     
   

Tuna: "Gece Uyumayacağız Gündüz Oturmayacağız"


Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, vatandaşlar ile buluşmayı sürdürüyor.

 

Tarih : 23 Mart 2019 Cumartesi 18:52   Okunma : 1726

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, vatandaşlar ile buluşmayı sürdürüyor.

 

 

Makam adamı olmadığını, gönüllerin adamı olduğunu söyleyen Tuna, "Millet ortalaması hayatımızla, kibire bürünmeyen ve adaletli yanımızla milletin ta kendisi olduk. Bir Belediye Başkanının yüzüne bakın, yüzü peynir gibi bembeyazsa o adam klimalı odadan çıkmıyordur. Ama yüzü bizim gibi ayaz vuruğu, güneş yanığı ise o adam da sahadan çıkmıyordur" dedi.

 

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, MHP Mersin Milletvekilleri Olcay Kılavuz ve Baki Şimşek, MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökhan Demir, Cumhurİttifakı MHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Tarsus Belediye Başkanı ve MHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can, MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Atsız Afşın Yılmaz ve AK Parti Yenişehir Belediye Başkan Adayı Bekir Topçu’nun da eşlik ettiği programlarda ilgi ve sevgisiyle karşılanan Tuna; “31 Mart’a kadar hemşehrilerimiz ile birlikte gece uyumayacağız, gündüz oturmayacağız, ölesiye bitesiye çalışarak inşallah 13 İlçemizi ve Büyükşehir’i zaferle sonuçlandıracağız” dedi.

 

Mersin Oto Galericiler Derneği ile bir araya gelerek oto galerici esnafı ile görüş alışverişinde bulunan Tuna, kenti karış karış gezdiklerini, her noktasını bildiklerini ve çözüm bekleyen sorunlar için projeler hazırladıklarını kaydetti.

Tuna; “Mersin özel bir kenttir. Bu kentin sorunlarını doğru algılamazsanız, dertlerini bilmezseniz bu kenti yönetemezsiniz. Biz derdi biliyoruz. Derman olma konusunda da projelerimiz hazır” dedi.

 

Akdeniz İlçesi’ne bağlı Camili ve Iğdır Mahallerinde vatandaşlarla bir araya gelen Tuna, Mersin Pazarcılar Esnaf Odası ve Mersin Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği’nin üyelerinin de taleplerini dinledi ve projelerini paylaştı.

Tarsus İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Sağlıklı Hayat Merkezi ile Özel Ortadoğu Hastanesi’ni ziyaret ederek, sağlık çalışanlarıyla sohbet eden Tuna, Tarsus’ta Oto Galericiler ve Traktörcüler Sitesi ile Ulaşım Akaryakıt Otomotiv Firması esnaflarının da konuğu oldu.

Yenişehir İlçesi’nde açılışı yapılan Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği'nin (UCÌM)Genel Merkez Binası'nı da ziyaret ederek, dernek yöneticileriyle faaliyetleri hakkında bilgi alan Tuna; “Çocuklarımızın sağlıklı ve güvenli gelecekleri için varız” dedi.

Akdeniz İlçesi’ne bağlı Siteler Mahallesi’nde vatandaşların yoğun katılımıyla düzenlenen açık hava toplantısına da katılan Tuna, Çilek Mahallesi sakinleri tarafından da coşkuyla karşılandı.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  HAMİTT TUNA, CUMHUR İTTİFAKI, MHP, AK PARTİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA