29 Nisan 2025 Salı

15:47   CHP`LI AĞBABA`DAN 1 MAYıS ÖNCESI "TÜRKIYE`DE EMEĞIN DURUMU" RAPORU: "ÇALıŞTıĞı HALDE YOKSUL OLANLARıN ORANı YÜZDE 12`YE YAKıNDıR"   15:46   CHP LIDERI ÖZGÜR ÖZEL İBB`DE: “BIZ BU BINADAN ÇıKARSAK TÜRKIYE`YI YÖNETMEYE GIDERIZ. ERDOĞAN BU KAHRı ÇEKMEK ISTEMIYORSA SANDıĞı ÖNÜMÜZE GETIRECEK”   15:01   MEZITLI BELEDIYESI EKIPLERI SAHA ÇALıŞMALARıNA DEVAM EDIYOR   14:53   ÖZGÜR ÖZEL: "ERDOĞAN, İTALYA`DAYKEN TÜRKIYE`DE DEMOKRASI OLDUĞUNU SÖYLEYECEK, PISA KULESI DIK DESE KIMSE YALANLAMAZ"   13:31   ALI ÖZTUNÇ: JAMMER KULLANMAK İMAMOĞLU`NA YASAK AMA BILAL ERDOĞAN`A SERBEST, ÖYLE MI? ERDOĞAN AILESINE, AK PARTILILERE SERBEST AMA MUHALIFLERE YASAK   13:17   ÖZGÜR ÖZEL: “TÜRKIYE`DE MEYDANLARıN NE ZAMAN VE NE KADAR DOLACAĞıNA ARTıK SIZ KARAR VERMIYORSUNUZ, BIZ KARAR VERIYORUZ”   13:10   İBB 2. DALGA OPERASYONUNDA GÖZALTıNA ALıNAN 4 KIŞI SERBEST BıRAKıLDı, 48 KIŞININ SAVCıLıK IFADESI BAŞLADı   12:11   ÜMIT ÖZDAĞ SAVUNMA YAPTı   11:24   ERHAN ADEM: "DON ZARARıNDAN ETKILENEN TÜM ÜRETICILER IÇIN HıZLı, ETKIN VE ADIL DESTEK MEKANIZMALARı DERHAL DEVREYE SOKULMALıDıR"   11:19   CHP, ÜNIVERSITE ÖĞRENCISI ESILA AYıK`ıN TUTUKSUZ YARGıLANMASı IÇIN TBMM İNSAN HAKLARıNı İNCELEME KOMISYONU`NA BAŞVURDU   10:47   CAN ATALAY: "İKI CESUR KADıN VEKIL ANAYASA`NıN AYAKLAR ALTıNA ALıNMASıNA BOYUN EĞMEDILER"   10:46   KANADA SEÇIMLERI... LIBERAL PARTI, ILK SONUÇLARA GÖRE SEÇIMIN GALIBI ANCAK TEK BAŞıNA IKTIDAR OLAMıYOR   10:26   ÜMIT ÖZDAĞ`ıN "CUMHURBAŞKANıNA HAKARET" SUÇLAMASıYLA YARGıLANDıĞı DAVA BAŞLADı   10:25   AHMET DAVUTOĞLU: "KANAL İSTANBUL `KALAN İSTANBUL`U DA YOK EDECEK"   09:27   MERSIN SAHILLERI PLASTIKSIZ GELECEĞE HAZıRLANıYOR   09:21   MERSIN`DE 15. GEZENDE ERIK FESTIVALI RENKLI ETKINLIKLERE SAHNE OLDU   09:18   HÜDA PAR GENEL BAŞKANı ZEKERIYA YAPıCıOĞLU: “CUMHURBAŞKANLıĞı HÜKÜMET SISTEMININ KAĞıT ÜSTÜNDEKI HALIYLE UYGULAMA BIRBIRINE ÇOK BENZEMIYOR. SISTEM REVIZE DE EDILEBILIR, PARLAMENTER SISTEME DÖNÜŞ DE YAPıLABILIR”   08:54   CHP`DE GÜNDEM İBB OPERASYONLARı: “DOSYAYı DOLDURMA TELAŞı VAR AMA ÇUVALLıYORLAR”   01:53   ÖZGÜR ÖZEL`DEN `JAMMER` TEPKISI: CUMHURBAŞKANı HANGI IHTIYAÇTAN KULLANıYORSA, CUMHURBAŞKANı ADAYıMıZ DA O IHTIYAÇTAN KULLANıYOR   01:47   AYM, CHP`LI MILLETVEKILLERININ "İŞSIZLIK SIGORTASı KANUNU ILE BAZı KANUNLARDA DEĞIŞIKLIK YAPıLMASıNA DAIR KANUN"UN BAZı MADDELERININ IPTALI IÇIN YAPTıĞı BAŞVURUYU REDDETTI  
 
     
   

AİLE YADİGARI LEZZETLER ‘SİNANGİL 60 YILLIK TARİFLER` KİTABINDA TOPLANIYOR


Paketli un markası Sinangil, 60. yılında, nesilden nesle aktarılmış unlu lezzetlerin tariflerini ‘Sinangil 60 Yıllık Tarifler` kitabında topluyor. Şef ve sosyal medya fenomeni Şükran Kaymak`ın çağrısı ile başlayan kampanya doğrultusunda, Sinangil`i sosyal medyada takip eden katılımcılardan gelen tarifler öncelikle jüri tarafından değerlendirilecek. Ardından seçilen 60 farklı lezzet hem kitapta yer alacak hem de Sinangil`in sosyal medya hesapları ile kampanyaya özel web sitesinde paylaşılacak.

 

Tarih : 9 Ocak 2024 Salı 11:13   Okunma : 374

Paketli un markası Sinangil, 60. yılında, nesilden nesle aktarılmış unlu lezzetlerin tariflerini ‘Sinangil 60 Yıllık Tarifler` kitabında topluyor. Şef ve sosyal medya fenomeni Şükran Kaymak`ın çağrısı ile başlayan kampanya doğrultusunda, Sinangil`i sosyal medyada takip eden katılımcılardan gelen tarifler öncelikle jüri tarafından değerlendirilecek. Ardından seçilen 60 farklı lezzet hem kitapta yer alacak hem de Sinangil`in sosyal medya hesapları ile kampanyaya özel web sitesinde paylaşılacak.

60. yılını kutlayan Türkiye`nin ilk paketli un markası Sinangil, sosyal medyada başlattığı kampanya ile zengin Türk mutfağının orijinal lezzet sırlarını gün yüzüne çıkarıyor. Şef ve sosyal medya fenomeni Şükran Kaymak`ın çağrısı ile başlatılan kampanya kapsamında, Sinangil`in Instagram takipçilerinin yolladığı, nesilden nesle aktarılarak aslını koruyan unlu lezzetlerin tarifleri ve bu tariflerin hikayeleri ‘Sinangil 60 Yıllık Tarifler` kitabında toplanıyor.

#ununuduymayankalmasın etiketiyle hayata geçen kampanyaya katılım için Sinangil`in Instagram hesabı takibe alındıktan sonra aile yadigarı unlu lezzetlerin yapılışı, bunlarla ilgili anılar ve istenirse eski aile fotoğrafları Sinangil Instagram hesabına doğrudan mesaj (DM) yolu ile iletilmesi gerekecek. Daha sonra kampanyanın yüzü Şükran Kaymak ve Sinangil şeflerinin da aralarında yer aldığı jürinin seçeceği 60 tarif, hikayeleri ile birlikte ‘Sinangil 60 Yıllık Tarifler` kitabına girmeye hak kazanacak. Kitapta yer alacak tariflerin hazırlanışının detaylı bir şekilde anlatıldığı videolara ise Sinangil`in sosyal medya hesaplarından ve kampanyaya özel web sitesinden de erişilebilecek. Kampanyayla ilgili detaylı bilgiler Sinangil`in Instagram hesabından duyurulacak. 

Eksun Gıda bünyesinde faaliyet gösteren Sinangil`in Türk mutfağındaki mazisi 60. yılını doldurdu. Türkiye`nin ilk paketli ununu üreten ve perakende un pazarında lider konumda yer alan Sinangil, çok amaçlı unlar, fonksiyonel unlar, geleneksel unlar, hazır ekmek karışımları, irmik, kek unları, geleneksel ürünler, özel amaçlı unlar, glütensiz unlar, pastacılık malzemeleri, pişirme yardımcıları ile tatlı serisi kategorilerinde 200`den fazla ürünü tüketiciyle buluşturuyor. İnsan odaklı bir yaklaşım benimseyen Sinangil, AR-GE merkezinde geliştirdiği yenilikçi ürünler ile ihtiyaca göre un anlayışını sürdürülebilir çalışmalarla destekliyor. Bu doğrultuda, Sinangil Gluten Yok markası altında glütensiz un, ekmek ve atıştırmalıklar üreterek çölyak hastalarına ve glütensiz beslenmeyi tercih edenlere yönelik önemli bir gereksinimi karşılıyor.

ADVERTORİAL YAYIN

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA