2 Haziran 2024 Pazar

16:40   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI BAŞKANLıK SEÇIMI’NDE CHP’NIN ADAYı BELLI OLDU   16:04   ÖZGÜR ÖZEL, TAYFUN KAHRAMAN`ıN KıZı VERA`NıN MEZUNIYET TÖRENINE KATıLDı   15:07   MSB: ZEYTIN DALı BÖLGESINDE 6 PKK`Lı TERÖRIST ETKISIZ HALE GETIRILDI   13:05   BERKIN ELVAN`ıN AILESININ AVUKATLARı, AK PARTI ANKARA MILLETVEKILI OSMAN GÖKÇEK HAKKıNDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK   12:40   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL ADD`NIN 17. OLAĞAN GENEL KURULU`NDA KONUŞTU   12:09   CHP`DEN ``ŞEHIT YAKıNı VE GAZILER`` TALIMATı   11:31   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL, ESKI BAŞBAKAN TANSU ÇILLER`E BAŞSAĞLıĞı DILEDI   11:17   MEZITLI BELEDIYESI, ARATOS SPOR TESISLERI`NDEKI TENIS KORTLARıNı YENILIYOR   09:48   ŞEHIR HASTANELERINE ULAŞıM SORUNUNA VATANDAŞLARıN TEPKISI SÜRÜYOR   09:43   MERSIN BÜYÜKŞEHIR İTFAIYESI, YAPıLARı YANGıNA KARŞı DENETLIYOR   09:32   TANSU ÇILLER’IN EŞI ÖZER ÇILLER VEFAT ETTI   14:52   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, SAHADA ÇALıŞMALARı İNCELEDI   14:45   EKREM İMAMOĞLU`NUN DAVASı 2 EKIM`E ERTELENDI   13:17   ÖZGÜR ÖZEL: "HER DOĞANA ANAYASA YAPARıZ, ERDOĞAN`A ANAYASA YAPMAYıZ"   13:13   AKDENIZ BELEDIYESI EŞ BAŞKANLARı ESENLI’YI ZIYARET ETTI… “3’ÜNCÜ ESENLI ÜZÜM ŞENLIĞI TEMMUZ’DA DÜZENLENECEK”   13:13   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN İLAÇLAMA EKIPLERI SAHADA    13:10   CHP MEZITLI İLÇE TEŞKILATıNDAN BAŞKAN VAHAP SEÇER’E ZIYARET VE TEBRIK   13:03   HRANT DINK`IN ÖLDÜRÜLMESIYLE İLGILI 15 SANıKLı DAVADA MÜTALAA AÇıKLANDı   12:47   ÖMER FETHI GÜRER: CHP OLARAK SAHIPLENILMEYEN KÖPEKLERIN UYUTULMASıNA KARŞıYıZ   12:43   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL: "MILLETIMIZ ISTERSE BIR ERKEN SEÇIM OLUR"  
 
     
   

BATMAN`DA AKP`Lİ VEKİL, KAYYUM VE KAYYUMUN EŞİNİN ÇÖLYAK HASTALARINA GIDA YARDIMINI FOTOĞRAFLA TEŞHİR ETMESİ TEPKİ ÇEKTİ


Kayyum yönetiminde olan Batman Belediyesi, çölyak hastalarına destek projesi kapsamında Glütensiz Unlu Mamülleri Fırını ve Kafenin tanıtımını yaptı. Tanıtımda AKP Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Batman Valisi ve Batman Belediyesi kayyumu Ekrem Canalp`in glutensiz yardım kolisi verdiği bir çölyak hastası vatandaşla görüntü verdi. Çekilen fotoğrafta çocuklar da bulunmasına rağmen yüzlerinin açık olarak yayınlanması dikkat çekti.

 

Tarih : 24 Ocak 2024 Çarşamba 14:02   Okunma : 203

EVREN DEMİRDAŞ

Kayyum yönetiminde olan Batman Belediyesi, çölyak hastalarına destek projesi kapsamında Glütensiz Unlu Mamülleri Fırını ve Kafenin tanıtımını yaptı. Tanıtımda AKP Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Batman Valisi ve Batman Belediyesi kayyumu Ekrem Canalp`in glutensiz yardım kolisi verdiği bir çölyak hastası vatandaşla görüntü verdi. Çekilen fotoğrafta çocuklar da bulunmasına rağmen yüzlerinin açık olarak yayınlanması dikkat çekti.

Batman Belediyesi tarafından çölyak hastalarınca tüketilen gıda ürünlerini temin etmek, hastalıkla ilgili toplumsal bilinç ve farkındalığı oluşturulmak amacıyla “Çölyak Hastalarına Destek Projesi” kapsamında yapılacak olan Glutensiz Unlu Mamulleri Fırını ve Kafe`nin tanıtımı için dün tören düzenlendi. Etkinliğe katılan AKP`li vekil Ferhat Nasıroğlu, kayyum Ekrem Cenalp ve eşi yardım kolililerini verdikleri çölyak hastalarıyla fotoğraf çekildi. Tanıtımda, çölyak hastalarına verilen yardım kolileriyle fotoğraf çekilip, vatandaşın ve çocukların yüzleri görülecek şekilde valiliğin resmi web sitesinden ve X hesabından yayınlanması dikkat çekti.

"SEÇİMLER YAKLAŞTI OY DERDİNDELER”

Batman kayyumu Ekrem Canalp ve AKP`li vekil Ferhat Nasıroğlu`na tepki gösteren CHP Parti Meclisi üyesi Hüseyin Yaşar, “Bu kişiler geçmiş yıllarda da aynı şeyleri yaptılar. 14 Mayıs seçimlerinde yardım kartlarını ihtiyaç sahipleri insanlara ulaştırdıklarında da aynı şovu yapıyorlardı. Önümüzde yerel seçimler var ve yine aynı şekilde bu yardımları şova dönüştürerek oy derdindeler. Belediyenin programında sadece AKP milletvekilinin olmasından da bunu anlamamız gerekiyor. Sosyal yardımlar hiçbir zaman açık bir şekilde yapılmamalıdır. Özellikle sağlık sorunları olan vatandaşlarımızın üzerinden böyle bir şov yapılmasını çok yakışıksız buluyorum” diye konuştu.

(Fotoğraflardaki vatandaşların yüzleri ANKA tarafından kapatılmıştır)

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA