26 Eylül 2024 Perşembe

17:44   İMAMOĞLU`NDAN HAKKıNDAKI DAVAYLA ILGILI DEĞERLENDIRME   16:12   EŞI EMRAH ALA TARAFıNDAN ÖLDÜRÜLEN MINE NUR ALA`NıN POLISLERIN GÖZÜ ÖNÜNDE ÖLÜMLE TEHDIT EDILDIĞI ORTAYA ÇıKTı   15:36   `CUMHURBAŞKANıNA HAKARET`TEN YARGıLANAN DILRUBA KAYSERILIOĞLU`NDAN DURUŞMA SONRASı AÇıKLAMA...   15:29   CUMHURBAŞKANıNA HAKARETTEN YARGıLANAN DILRUBA KAYSERILIOĞLU HAKIM KARŞıSıNA ÇıKTı   15:11   İYİ PARTILI ZORLU`DAN BAKAN TEKIN`E: “30 BIN TEMIZLIK PERSONELI ALıNACAK AMA 54 BIN OKUL VAR. HER OKULA BIR GÖREVLI DÜŞMEKTE MIDIR?“   13:41   CHP HEYETINDEN TARSUS`A ZIYARET…   11:04   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT, ESNAFı DINLEMEYE DEVAM EDIYOR   10:53   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "SOSYAL KONUT SÖZÜMÜZÜ TARSUS BELEDIYESI IŞ BIRLIĞINDE YAPACAĞıZ"   09:53   MERSIN`DE KıRSAL MAHALLE BULUŞMALARı`NıN YENI ADRESI, PIRÖMERLI MAHALLESI OLDU   09:21   GÜLCAN KıŞ, BAKAN ALI YERLIKAYA`YA SESLENDI   01:24   GALATASARAY SAHASıNDA PAOK`U 3-1 MAĞLUP ETTI   22:40   GALATASARAY KADıN FUTBOL TAKıMı, ŞAMPIYONLAR LIGI`NE KATıLAN ILK TÜRK KADıN TAKıMı OLDU   21:01   ÖZGÜR ÖZEL`DEN KıBRıS BARıŞ HAREKATı`NA “IŞGAL” DIYEN KıBRıS RUM KESIMI TEMSILCISINE TEPKI: “HEM TÜRKLERE HEM RUMLARA BARıŞ GETIRMEK IÇIN YAPıLDı"   18:52   YALÇıN KARATEPE: BDDK BAŞKAN YARDıMCıSı AYDıN`ıN KENDI ÖZEL DÜĞÜNÜNE, DENETLEMEKLE YÜKÜMLÜ OLDUĞU BANKALARıN GENEL MÜDÜRLERINI DAVET ETMESI VE BU KIŞILERIN DÜĞÜNE KATıLMALARı TAM ANLAMıYLA BIR SKANDALDıR   18:05   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "ÇOCUKLARıMıZı DÜŞÜNEREK GÜNDÜZ BAKıMEVINI AÇıYORUZ"   17:39   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: "HAMAS`A BIR TERÖR ÖRGÜTÜ OLARAK BAKMıYORUM"   16:59   KARS ŞEKER FABRIKASı, ŞEKER PANCARı ALıMıNA BAŞLADı   16:54   AMD BAŞKANı HASAN YÜCEL`DEN `ORMAN YÖNETMELIĞI` TEPKISI: YENI YÖNETMELIK MADENCILIĞIN ÖLÜM FERMANıDıR   16:54   ZELIHA AKSAZ ŞAHBAZ: “ECZACıLARıN SESINE KULAK VEREREK SOMUT ÇÖZÜMLERLE, TÜM ECZACıLARıMıZıN 25 EYLÜL DÜNYA ECZACıLıK GÜNÜ`NÜ KUTLUYORUM”   16:45   İŞÇILER SARAÇHANE`DEN SESLENDI: "BENIM 10 TANE ÇEYREK ALTıNıMı HER AY KIM ÇALDı?" "BU INSANLAR SAMAN Mı YIYECEK?"  
 
     
   

BATMAN`DA AKP`Lİ VEKİL, KAYYUM VE KAYYUMUN EŞİNİN ÇÖLYAK HASTALARINA GIDA YARDIMINI FOTOĞRAFLA TEŞHİR ETMESİ TEPKİ ÇEKTİ


Kayyum yönetiminde olan Batman Belediyesi, çölyak hastalarına destek projesi kapsamında Glütensiz Unlu Mamülleri Fırını ve Kafenin tanıtımını yaptı. Tanıtımda AKP Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Batman Valisi ve Batman Belediyesi kayyumu Ekrem Canalp`in glutensiz yardım kolisi verdiği bir çölyak hastası vatandaşla görüntü verdi. Çekilen fotoğrafta çocuklar da bulunmasına rağmen yüzlerinin açık olarak yayınlanması dikkat çekti.

 

Tarih : 24 Ocak 2024 Çarşamba 14:02   Okunma : 301

EVREN DEMİRDAŞ

Kayyum yönetiminde olan Batman Belediyesi, çölyak hastalarına destek projesi kapsamında Glütensiz Unlu Mamülleri Fırını ve Kafenin tanıtımını yaptı. Tanıtımda AKP Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Batman Valisi ve Batman Belediyesi kayyumu Ekrem Canalp`in glutensiz yardım kolisi verdiği bir çölyak hastası vatandaşla görüntü verdi. Çekilen fotoğrafta çocuklar da bulunmasına rağmen yüzlerinin açık olarak yayınlanması dikkat çekti.

Batman Belediyesi tarafından çölyak hastalarınca tüketilen gıda ürünlerini temin etmek, hastalıkla ilgili toplumsal bilinç ve farkındalığı oluşturulmak amacıyla “Çölyak Hastalarına Destek Projesi” kapsamında yapılacak olan Glutensiz Unlu Mamulleri Fırını ve Kafe`nin tanıtımı için dün tören düzenlendi. Etkinliğe katılan AKP`li vekil Ferhat Nasıroğlu, kayyum Ekrem Cenalp ve eşi yardım kolililerini verdikleri çölyak hastalarıyla fotoğraf çekildi. Tanıtımda, çölyak hastalarına verilen yardım kolileriyle fotoğraf çekilip, vatandaşın ve çocukların yüzleri görülecek şekilde valiliğin resmi web sitesinden ve X hesabından yayınlanması dikkat çekti.

"SEÇİMLER YAKLAŞTI OY DERDİNDELER”

Batman kayyumu Ekrem Canalp ve AKP`li vekil Ferhat Nasıroğlu`na tepki gösteren CHP Parti Meclisi üyesi Hüseyin Yaşar, “Bu kişiler geçmiş yıllarda da aynı şeyleri yaptılar. 14 Mayıs seçimlerinde yardım kartlarını ihtiyaç sahipleri insanlara ulaştırdıklarında da aynı şovu yapıyorlardı. Önümüzde yerel seçimler var ve yine aynı şekilde bu yardımları şova dönüştürerek oy derdindeler. Belediyenin programında sadece AKP milletvekilinin olmasından da bunu anlamamız gerekiyor. Sosyal yardımlar hiçbir zaman açık bir şekilde yapılmamalıdır. Özellikle sağlık sorunları olan vatandaşlarımızın üzerinden böyle bir şov yapılmasını çok yakışıksız buluyorum” diye konuştu.

(Fotoğraflardaki vatandaşların yüzleri ANKA tarafından kapatılmıştır)

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA