3 Mayıs 2024 Cuma

15:47   KORAL ÖMÜR 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NÜ KUTLADI   14:42   YAŞAR KEMAL PARKI YENİLENİYOR   14:38   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ; “12 YILDIR ÇALIŞMADAN MAAŞ ALANLAR VAR”   14:19   TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİ: GAZETECİYİ VE HABERİ ÖZGÜR BIRAKIN   13:45   RTÜK`TEN, DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE NOW TV`YE ‘İSTAKOZ` CEZASI   13:14   CHP`Lİ MİLETVEKİLERİNİN MEB`E YÜRÜYÜŞÜ... BAKAN TEKİN: ``GELECEKLERİNİ BİLSEYDİK DİYARBAKIR PROGRAMIMIZI ERTELERDİK``   12:37   DİSK: 1 MAYIS GEREKÇESİYLE GÖZALTINA ALINAN HERKES SERBEST BIRAKILMALIDIR   12:30   TARSUS’TA ZABITA EKİPLERİ HIZ KESMİYOR   12:18   CHP’Lİ YILMAZ’DAN 3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ MESAJI   12:16   UTKU ÇAKIRÖZER, NİSAN AYI BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ RAPORU`NU AÇIKLADI   11:46   BORCUNU ÖDEYEMEDİĞİ İÇİN SUYU KESİLEN KADİRLİLİ ÇİFTÇİ: "BİZ KÖYLÜYÜZ BENİM HİÇBİR ŞEYİM YOK BENİM"   11:33   ÖMER FETHİ GÜRER, KIRMIZI ET ÜRETİMİNDEKİ FARKLI RAKAMLARA DİKKAT ÇEKTİ: ``557 BİN TON FAZLA KIRMIZI ET ÜRETİMİ NASIL OLUŞTU?``   11:20   ÇHD: TAKSİM YASAĞINA KARŞI ÇIKAN 47 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI   11:13   ÖZGÜR ÖZEL: "GAZETECİLERİN HABERLERİ NEDENİYLE CEZAEVİNDE OLMAYACAKLARI BİR ÜLKEYİ SAĞLAMAK İÇİN MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ"   11:06   KENT LOKANTASI ÖNÜNDE SIRA BEKLEYEN VATANDAŞLAR: ``KİMİ ISTAKOZ, KİMİ MANDA YOĞURDU YİYOR... BİZ BOL BOL BETON ÜRETTİK TÜRKİYE`DE...   10:56   ATEŞ, TAVUK ÜRÜNLERİ İHRACATINA GETİRİLEN KISITLAMAYI ELEŞTİRDİ: "YÜKSEK TAVUK ETİ FİYATININ SEBEBİ İHRACAT DEĞİL, İKTİDARIN YANLIŞ TARIM POLİTİKALARI"   10:56   UZMANLARDAN UYARI: "ÇOCUKLARINIZI SOSYAL MEDYADA MALZEME HALİNE GETİRMEYİN, MAHREMİYETLERİNİ İHLAL ETMEYİN"   10:47   CHP`Lİ ARPACI: ``12 AYDA ÖDENECEK DIŞ BORÇ 228 MİLYAR DOLAR``   10:44   SEVGİ KILIÇ: “KYK ÖĞRENCİ YURTLARINDAKİ İHMAL GÜNDEN GÜNE ARTIYOR. BİZ UYARMAKTAN BIKTIK KİMSE ÖNLEM ALMIYOR, HESAP VERMİYOR"   10:41   ZELİHA AKSAZ ŞAHBAZ: “TÜM SAĞLIK EMEKÇİLERİMİZ KADROLU VE GÜVENCELİ ÇALIŞACAK”  
 
     
   

SERDAR SOYDAN ERDEMLİ’DE CUMHUR İTTİFAKI ERDEMLİ MAHALLE BAŞKANLARI İLE BULUŞTU


Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan,Erdemli‘deki AK Parti İlçe Mahalle Başkanları ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Mahalle Başkanları ile Erdemli Kültür Merkezi’nde bir araya geldi.

 

Tarih : 31 Ocak 2024 Çarşamba 22:50   Okunma : 413

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan,Erdemli‘deki AK Parti İlçe Mahalle Başkanları ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Mahalle Başkanları ile Erdemli Kültür Merkezi’nde bir araya geldi. Mahalle Başkanları ile yapılan toplantıya Cumhur İttifakı Erdemli Belediye Başkan Adayı Mustafa Kara, AK Parti İl Teşkilat Başkanı Lütfi Pırıltı, AK Parti İlçe Başkanı Serdal Kaya, MHP İlçe Başkanı Cevat Şahin ve çok sayıda teşkilat üyesi katıldı.

Başkan Serdar Soydan 31 Mart Yerel Seçimlerinin önemine dikkat çekti

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, 15 Temmuz Darbe girişimi sonrası bu süreci en başından beri uyumlu şekilde devam ettiriyorlar." diye konuştu.Başkan Serdar Soydan yaptığı konuşmasında, "Cumhur İttifakı olarak, bu geçen süre zarfında şunu çok net bir şekilde göstermiştir ki bu ülkenin kaderine yön verecek olan önce yerel seçimlerdir. " diye konuştu. Başkan Serdar Soydan geleceğimiz için, çocuklarımızın geleceği için önem arz eden 31 Mart Yerel Seçimlerinde herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini savundu.

Serdar Soydan : ‘Kadim kent Mersini yönetmek için ben varım’ dedi

Serdar Soydan, Cumhur İttifakı olarak gerek seçim çalışmalarını gerekse diğer konuları istişare içinde sürdüreceklerini vurguladı. Mersin'in sorunlarını iyi bildiğini belirten Başkan Serdar Soydan, şunları kaydetti: "Bu şehirde doğup, büyümüş biri olarak Mersin'in her yerindeki meselelerine hâkimim. Artık bu bilgi ve deneyimimizi belediyeyle, yerelle buluşturarak bu meseleleri çözme noktasında irademizi ortaya koyacağız. İnşallah bunu hem Büyükşehir Belediye başkanı olarak hem de 13 ilçede kazanacağımız belediyelerle hayata geçireceğiz. Çok heyecanlı ve keyif alacağımız yaklaşık 2 aylık bir kampanya dönemi geçireceğiz. Ondan sonra da Akdeniz’in eşsiz kenti Mersinli hemşehrilerimizle 5 yıllık bir belediye başkanlığı döneminde de Mersin'in sokaklarında her yeri gezeceğiz."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA