1 Haziran 2024 Cumartesi

16:40   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI BAŞKANLıK SEÇIMI’NDE CHP’NIN ADAYı BELLI OLDU   16:04   ÖZGÜR ÖZEL, TAYFUN KAHRAMAN`ıN KıZı VERA`NıN MEZUNIYET TÖRENINE KATıLDı   15:07   MSB: ZEYTIN DALı BÖLGESINDE 6 PKK`Lı TERÖRIST ETKISIZ HALE GETIRILDI   13:05   BERKIN ELVAN`ıN AILESININ AVUKATLARı, AK PARTI ANKARA MILLETVEKILI OSMAN GÖKÇEK HAKKıNDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK   12:40   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL ADD`NIN 17. OLAĞAN GENEL KURULU`NDA KONUŞTU   12:09   CHP`DEN ``ŞEHIT YAKıNı VE GAZILER`` TALIMATı   11:31   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL, ESKI BAŞBAKAN TANSU ÇILLER`E BAŞSAĞLıĞı DILEDI   11:17   MEZITLI BELEDIYESI, ARATOS SPOR TESISLERI`NDEKI TENIS KORTLARıNı YENILIYOR   09:48   ŞEHIR HASTANELERINE ULAŞıM SORUNUNA VATANDAŞLARıN TEPKISI SÜRÜYOR   09:43   MERSIN BÜYÜKŞEHIR İTFAIYESI, YAPıLARı YANGıNA KARŞı DENETLIYOR   09:32   TANSU ÇILLER’IN EŞI ÖZER ÇILLER VEFAT ETTI   14:52   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, SAHADA ÇALıŞMALARı İNCELEDI   14:45   EKREM İMAMOĞLU`NUN DAVASı 2 EKIM`E ERTELENDI   13:17   ÖZGÜR ÖZEL: "HER DOĞANA ANAYASA YAPARıZ, ERDOĞAN`A ANAYASA YAPMAYıZ"   13:13   AKDENIZ BELEDIYESI EŞ BAŞKANLARı ESENLI’YI ZIYARET ETTI… “3’ÜNCÜ ESENLI ÜZÜM ŞENLIĞI TEMMUZ’DA DÜZENLENECEK”   13:13   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN İLAÇLAMA EKIPLERI SAHADA    13:10   CHP MEZITLI İLÇE TEŞKILATıNDAN BAŞKAN VAHAP SEÇER’E ZIYARET VE TEBRIK   13:03   HRANT DINK`IN ÖLDÜRÜLMESIYLE İLGILI 15 SANıKLı DAVADA MÜTALAA AÇıKLANDı   12:47   ÖMER FETHI GÜRER: CHP OLARAK SAHIPLENILMEYEN KÖPEKLERIN UYUTULMASıNA KARŞıYıZ   12:43   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL: "MILLETIMIZ ISTERSE BIR ERKEN SEÇIM OLUR"  
 
     
   

BAŞKAN SERDAR SOYDAN VE GÜLTAK, KUVAYİ MİLLİYE CADDESİ ESNAFIYLA BULUŞTU


Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ile Kuvayi Milliye Caddesi’ndeki esnafı ziyaret etti. Esnafa hayırlı ve bol kazançlar dileyen Gültak ve Soydan, seçimde destek istedi.

 

Tarih : 1 Şubat 2024 Perşembe 17:15   Okunma : 469

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ile Kuvayi Milliye Caddesi’ndeki esnafı ziyaret etti. Esnafa hayırlı ve bol kazançlar dileyen Gültak ve Soydan, seçimde destek istedi.

AK Parti ve MHP Akdeniz ilçe başkanları, başkan yardımcıları, Meclis üyeleri ve partililerin eşlik ettiği ziyarette, esnafa bol ve hayırlı kazançlar dileyen Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ile Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, caddede yürüyen vatandaşlarla da sohbet etti. Esnafın çay ve simit ikramını da geri çevirmeyen Gültak ve Soydan,  seçimde Cumhur İttifakı adaylarına destek istedi. Bir fırında simit dağıtımı da yapan Gültak ve Soydan, çocuklara da oyuncak hediye etti. Esnaf ve vatandaşların taleplerini de dinleyip, not alan Gültak ile Soydan, çözüm için üzerlerine düşeni yapacaklarını ifade ettiler.

Göreve geldikleri ilk günden beri sahada olduklarını belirten Başkan Gültak, belirli aralıklarla da mahalle ve esnaf ziyaretleri yaptıklarını söyledi. Her zaman vatandaşın yanında olduklarını vurgulayan Gültak, “Biz geldiğimiz günden beri hep vatandaş odaklı çalışmalar yaptık, yapıyoruz, yapacağız. Vatandaşlarımız yaptığımız hizmetlerden memnun. İnşallah seçimlerde de vatandaşlarımızın desteğiyle Cumhur İttifakı adayları kazanacaktır” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA