26 Haziran 2024 Çarşamba

16:49   TARSUS SU PARKı YOĞUN İLGIYLE YAZ SEZONUNU AÇTı   15:58   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT, CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`I ZIYARET ETTI    15:22   TBMM`DE MILLETVEKILLERI ŞANLıURFA`DA YAŞANAN ELEKTRIK KESINTILERINI PROTESTO ETTI   14:51   MERSIN’IN EŞSIZ DAĞ MANZARALARıNDA ATLETIZM KEYFI   14:17   CHP, MADEN KANUNU`NUN 8 MADDESININ İPTALI VE YÜRÜRLÜĞÜNÜN DURDURULMASı İSTEMIYLE AYM`YE BAŞVURDU   13:57   ÖZGÜR ÖZEL: “KıBRıS`ıN HAKLı DAVASıNı TAKIP ETMEYE, EN BARıŞÇıL ÇÖZÜM IÇIN MÜCADELE ETMEYE DEVAM EDECEĞIZ”   13:45   CHP’LI GÜLCAN KıŞ ULAŞTıRMA BAKANı’NA SESLENDI   13:41   MERSIN İNTERNET GAZETECILERI CEMIYETI, TARSUS BELEDIYE BAŞKANı ALI BOLTAÇ’ı ZIYARET ETTI   13:39   CHP’LI KıŞ TICARET BAKANı’NA SESLENDI: “KURBAN BAYRAMı FıRSATÇıLARıNA GEÇIT VERMEYIN”   13:38   ÖZGÜR ÖZEL: “MUHALEFETI BELLI BIR ŞEKLE SOKMAK IÇIN NORMALLEŞME TANıMı YAPMAK, OLSA OLSA ITTIFAK ORTAĞıNıN GÖNLÜNÜ YAPMAYA YÖNELIK KURULMUŞ BIR CÜMLEDIR”   13:35   TOROSLAR’DA PARK VE YEŞIL ALANLARA YAZ BAKıMı   12:06   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT: “DEĞIRMENÇAY`DA DÜNYANıN EN GÜZEL BALıNı ÜRETECEĞIZ”   10:31   AKOM`DAN ORMAN YANGıNı UYARıSı: RISK YÜKSEK   09:57   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER, KADıN ÜRETICILERLE BULUŞTU   09:34   UKRAYNA VE MOLDOVA`NıN AB`YE ÜYELIK MÜZAKERELERI BAŞLADı   23:10   SEZGIN TANRıKULU: MARDIN VE DIYARBAKıR`DAKI YANGıNLARıN SIYASI SORUMLULUĞU ELEKTRIK DAĞıTıM HIZMETINI ÖZELLEŞTIREN AKP`DEDIR   22:50   ÖZGÜR ÖZEL, 10 EKIM DERNEĞI`NDE KONUŞTU: “GÜN GELECEK KATILLER VE KATILLERI KORUYANLAR TEKER TEKER HESAP VERECEKLER. O GÜNÜ YAŞAYACAĞıMıZA ANT OLSUN”   14:57   ÖZGÜR ÖZEL`DEN BAHÇELI`YE GEÇMIŞ OLSUN MESAJı   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: "DEDAŞ`ıN ŞANLıURFA`YA ETTIĞINI KIMSE ETMIYOR"   14:16   AYLIN NAZLıAKA: "GEÇTIĞIMIZ ÜÇ GÜN IÇERISINDE SEKIZ ILDE DOKUZ KıZ KARDEŞIMIZ KATLEDILDI"  
 
     
   

OSMANİYE KADİRLİ`DE SEMT PAZARINDA ALIŞVERİŞ YAPAN EMEKLİ ÖĞRETMEN: "HERKES ACINDAN ÖLÜYOR"


Osmaniye`nin Kadirli ilçesinde semt pazarında alışveriş yapan vatandaşlar pahalılıktan şikayet etti. Bir emekli öğretmen, "Yazık günah ya. Buna bir el koysunlar. Bir domates olmuş 40 lira. Hangi fakir fukara alıp da verecek bu parayı da bu domatesi yiyecek. Herkes acından ölüyor" dedi.

 

Tarih : 3 Şubat 2024 Cumartesi 11:28   Okunma : 349

BURHAN DEMİRCİOĞLU

Osmaniye`nin Kadirli ilçesinde semt pazarında alışveriş yapan vatandaşlar pahalılıktan şikayet etti. Bir emekli öğretmen, "Yazık günah ya. Buna bir el koysunlar. Bir domates olmuş 40 lira. Hangi fakir fukara alıp da verecek bu parayı da bu domatesi yiyecek. Herkes acından ölüyor" dedi.

Osmaniye`nin Kadirli ilçesinde semt pazarında alışveriş yapmaya gelen vatandaşlar pahalılıktan şikayet etti.

"HERKES ACINDAN ÖLÜYOR"

Bir emekli öğretmen şöyle konuştu:

"Hiç memnun değilim. Bunu bir defa şu etiketleri düşürmeleri lazım. Günah değil mi bu emeklilere? Yazık değil mi fakir fukaraya? Biraz düşürsün artık bunu devlet. Evet emekliyim, 24 yılımı vermişim, bu kadar memurları yetiştiren öğretmenler böyle de harcanması mı lazım? Yazık günah ya. Buna bir el koysunlar. Bir domates olmuş 40 lira. Hangi fakir fukara alıp da verecek bu parayı da bu domatesi yiyecek. Herkes acından ölüyor."

"BAZILARINA BEN BEDAVA VERİYORUM, ALAMIYOR"

Bir vatandaş, "Eşya da pahalı ne yapayım ben? Sebze de pahalı. Bir patates aldım ekmek için sadece. Ne yapayım artıyor. Para da artıyor fiyat da artıyor" derken; başka bir vatandaş ise, "Az alıyoruz yani birer kilo" diye konuştu. 

Bir pazarcı ise "Millete Allah yardım etsin. Bazılarına ben bedava veriyorum. Ne yapayım alamıyor kadıncağız, 5 liraya maydanoz alamıyor" dedi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA