14 Mayıs 2024 Salı

16:51   MERSİN MİLLETVEKİLİ KIŞ, OTİZMLİ ÇOCUKLARIN VE AİLELERİNİN SESİ OLDU   16:39   CHP MYK, SOMA`DA TOPLANDI…    16:34   CAN ATALAY`DAN SOMA İÇİN SİLİVRİ`DEN MEKTUP   12:59   GÜLNAR’IN TANITIMINA MERSİN BÜYÜKŞEHİR DESTEĞİ   12:10   TARSUS’TA HAYVAN HAKLARI GÜNDEMDE: 1. SOKAK HAYVANLARI ÇALIŞTAYI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!   11:51   CHP MEZİTLİ İLÇE BAŞKANI YILMAZ’DAN EŞİTLİK VURGUSU   11:46   YENİŞEHİR BELEDİYESİNİN ATÖLYE TEMELLİ EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR   10:20   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KENTİN DÖRT BİR YANINDA ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI   09:57   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ŞEHİR TİYATROSU KURSİYERLERİ, İZLEYİCİ KARŞISINA ÇIKMAK İÇİN GÜN SAYIYOR   09:45   MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TUNCER`DEN KADIN ÜRETİCİ PAZARI`NA ‘ANNELER GÜNÜ` ZİYARETİ   09:44   301 MADENCİNİN YAŞAMINI YİTİRDİĞİ SOMA FACİASININ ÜZERİNDEN 10 YIL GEÇTİ...   16:22   BAŞKAN ÖZER, ESENYURTLU ANNELERLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   CHP ÇORUM MİLLETVEKİLİ TAHTASIZ, ALPAGUT`TA EYLEM YAPAN İŞÇİLERE DESTEK VERDİ: "EMEKTEN ALINTERİNDEN YANAYIZ"   15:54   ANNELER GÜNÜN`NDE İZMİR`DE VATANDAŞLAR ZÜBEYDE ANA`YA KOŞTU   15:47   ZÜBEYDE HANIM, ANNELER GÜNÜ`NDE İZMİR`DE ANIT KABRİ BAŞINDA ANILDI   15:06   SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA`NIN AÇIKLADIĞI "ONAYLI RANDEVU DÖNEMİ" YARIN BAŞLIYOR   14:49   KEMAL KILIÇDAROĞLU`NDAN ANNELER GÜNÜ MESAJI: "EVLADINI TOPRAĞA VERMİŞ BÜTÜN ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ`NÜ KUTLUYORUM"   14:45   TOKİ MAĞDURLARINDAN İSTANBUL`DA EYLEM: “5 YIL GEÇTİ, İNŞAATLAR HÂLÂ YAVAŞ İLERLİYOR”   14:35   YARGITAY`DA YARIN ÇİFTE SEÇİM YAPILACAK   14:07   METEOROLOJİ`DEN 10 İLDE GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI  
 
     
   

ALİ BABACAN: “GENÇLER, BIRAKIN KAHVE İÇMEYİ, AÇ KALMAMANIN HESABINI YAPIYOR”


Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, gençlerle yaptığı bir sohbetin videosunu paylaştı ve “Okumasını, başarılar elde etmesini beklediğimiz gençler, bırakın arkadaşlarıyla kahve içmeyi, aç kalmamanın hesabını yapıyor” dedi.

 

Tarih : 4 Şubat 2024 Pazar 19:22   Okunma : 202

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, gençlerle yaptığı bir sohbetin videosunu paylaştı ve “Okumasını, başarılar elde etmesini beklediğimiz gençler, bırakın arkadaşlarıyla kahve içmeyi, aç kalmamanın hesabını yapıyor” dedi. 

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, gençlerle sohbet ettiği bir videoyu, “Okumasını, başarılar elde etmesini beklediğimiz gençler, bırakın arkadaşlarıyla kahve içmeyi, aç kalmamanın hesabını yapıyor” mesajıyla bugün X hesabında yayınladı. 

Sohbet ettiği bir gence “Kimden şikayetçisin” diye soran Babacan, “Erdoğan`dan, başka kimden olacak” yanıtını aldı. 

Ali Babacan, gençlere, “Bir cumhurbaşkanından ne beklersin, ne yapması lazım” diye sordu. “Vallahi hayat pahalı” ve “serbest piyasa” yanıtlarını alan Babacan, “Serbest piyasa istersin değil mi? Böyle kayırılmış, kendi zenginleri olmasın. Herkes fırsat eşitliğiyle çalışsın, değil mi” yanıtını verdi. Bir dürümün 55 lira olduğunu duyan Babacan, gençlere, “Onun içinde et falan yok ha. Ekmek arası patates. Karbonhidrat arası karbonhidrat” dedi. 

Gençlerin aylık 2 bin lira harçlık aldığını öğrenen Ali Babacan, “Aylık 2 bin lira... E aylık iki bin liraya; şimdi bu da 55 liraysa demek ki üç günde bir-iki öğün yiyorsun, geri kalan ancak bir dürüme yetiyor, doğru mu? Bu sadece karnını doyurmak. Peki bir kahve içebiliyor musun arkadaşlarınla oturup” diye konuştu. 

Bir genç, Babacan`a, “Az önce aldık, 105 liraydı. Alıyoruz da yani bitiyor hemen. Nasıl seçildi? Hâlâ veriyorlar ya bir de oy, şaşırıyorum yani” dedi. Babacan, gençlere, “Niye veriyorlar biliyor musun? Ya daha kötüsü olursa diye” cevabını verdi. Gençlerin “Daha ne kadar kötü olacak ki ya” demesi üzerine Babacan, “Biz, daha iyisi olsun diye hazırlanıyoruz inşallah” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA