14 Mayıs 2024 Salı

16:51   MERSİN MİLLETVEKİLİ KIŞ, OTİZMLİ ÇOCUKLARIN VE AİLELERİNİN SESİ OLDU   16:39   CHP MYK, SOMA`DA TOPLANDI…    16:34   CAN ATALAY`DAN SOMA İÇİN SİLİVRİ`DEN MEKTUP   12:59   GÜLNAR’IN TANITIMINA MERSİN BÜYÜKŞEHİR DESTEĞİ   12:10   TARSUS’TA HAYVAN HAKLARI GÜNDEMDE: 1. SOKAK HAYVANLARI ÇALIŞTAYI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!   11:51   CHP MEZİTLİ İLÇE BAŞKANI YILMAZ’DAN EŞİTLİK VURGUSU   11:46   YENİŞEHİR BELEDİYESİNİN ATÖLYE TEMELLİ EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR   10:20   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KENTİN DÖRT BİR YANINDA ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI   09:57   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ŞEHİR TİYATROSU KURSİYERLERİ, İZLEYİCİ KARŞISINA ÇIKMAK İÇİN GÜN SAYIYOR   09:45   MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TUNCER`DEN KADIN ÜRETİCİ PAZARI`NA ‘ANNELER GÜNÜ` ZİYARETİ   09:44   301 MADENCİNİN YAŞAMINI YİTİRDİĞİ SOMA FACİASININ ÜZERİNDEN 10 YIL GEÇTİ...   16:22   BAŞKAN ÖZER, ESENYURTLU ANNELERLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   CHP ÇORUM MİLLETVEKİLİ TAHTASIZ, ALPAGUT`TA EYLEM YAPAN İŞÇİLERE DESTEK VERDİ: "EMEKTEN ALINTERİNDEN YANAYIZ"   15:54   ANNELER GÜNÜN`NDE İZMİR`DE VATANDAŞLAR ZÜBEYDE ANA`YA KOŞTU   15:47   ZÜBEYDE HANIM, ANNELER GÜNÜ`NDE İZMİR`DE ANIT KABRİ BAŞINDA ANILDI   15:06   SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA`NIN AÇIKLADIĞI "ONAYLI RANDEVU DÖNEMİ" YARIN BAŞLIYOR   14:49   KEMAL KILIÇDAROĞLU`NDAN ANNELER GÜNÜ MESAJI: "EVLADINI TOPRAĞA VERMİŞ BÜTÜN ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ`NÜ KUTLUYORUM"   14:45   TOKİ MAĞDURLARINDAN İSTANBUL`DA EYLEM: “5 YIL GEÇTİ, İNŞAATLAR HÂLÂ YAVAŞ İLERLİYOR”   14:35   YARGITAY`DA YARIN ÇİFTE SEÇİM YAPILACAK   14:07   METEOROLOJİ`DEN 10 İLDE GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI  
 
     
   

AKSARAYLI VATANDAŞ: "AK PARTİ ÜYESİYİM. YETER ARTIK MİLLETLE İYİCE GIRGIR GEÇMEYE BAŞLADILAR, DEĞİŞİM İSTİYORUZ"


CHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, Kapalı Çarşı esnafını ziyaret etti. Ziyaret sırasında AKP üyesi olduğunu belirten bir vatandaş, "Değişim istiyoruz, yeter artık milletle iyice gırgır geçmeye başladılar" dedi.

 

Tarih : 8 Şubat 2024 Perşembe 12:17   Okunma : 264

KEMAL ONUR ATALAY

CHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, Kapalı Çarşı esnafını ziyaret etti. Ziyaret sırasında AKP üyesi olduğunu belirten bir vatandaş, "Değişim istiyoruz, yeter artık milletle iyice gırgır geçmeye başladılar" dedi.

CHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, bugün Kapalı Çarşı esnafını ziyaret etti. Yıldırım Demir`e CHP Parti Meclisi Üyesi Ali Abbas Ertürk, CHP Aksaray İl Başkanı Bilal Özdemir ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

"DEĞİŞİM İSTİYORUZ"

AKP üyesi olduğunu belirten bir vatandaş, "Değişim istiyoruz, değişime talibiz. Yeter artık, AK Parti üyesiyim yeter artık. Artık çok fazla milletle iyice gırgır geçmeye başladılar. AK Parti`nin üyesiyim, söylüyorum. İnşallah Pelin Hanım`ı tanıyoruz, görüyoruz. Başarılar diliyorum, bir değişim olsun artık" dedi.

Başka bir Aksaraylı vatandaş ise Yıldırım`a, "İyi diyelim, şu ekonomik ortamda nasılsa o şekilde ilerliyoruz. Mental yapıya baktığımızda işiniz biraz zor ama bizim desteğimiz sizden yana. İnşallah CHP`nin başarılı olmasını isteriz tabi" sözlerini kullandı. CHP`den başkasına oy vermeyeceğini belirten bir vatandaş da "Bundan sonra CHP`den başkasına oy verirsem namussuzum. Vermedim vermem de onlar bize vermiyor biz de onlara vermeyiz" diye konuştu.

"HALA BİR BARDAK SU İÇEMİYORUZ AKSARAY`DA"

Aksaray`ın sorunlarını çözüme kavuşturacak olan ismin kazanmasını temenni eden bir başka esnaf da "Hala su içemiyoruz Aksaray`da, bunu söylemeye gerek yok bir bardak su içemiyoruz. Trafik bile buraya ulaşmamız için Ulu Camii`nin oradan dolanıyoruz ya da 30 metrelik yoldan. Başka gelecek yer yok çünkü, hepsi ters yol. Size diyorlar ki şansınız yok kazanamazsınız ama bizim fikirlerimizden ilham alıyorsunuz, proje üretiyorsunuz. Bu bir artıdır, dışlamamak lazım, fikirlere düşüncelere önem vermek lazım. İyi olan kazansın" dedi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA