26 Eylül 2024 Perşembe

01:24   GALATASARAY SAHASıNDA PAOK`U 3-1 MAĞLUP ETTI   22:40   GALATASARAY KADıN FUTBOL TAKıMı, ŞAMPIYONLAR LIGI`NE KATıLAN ILK TÜRK KADıN TAKıMı OLDU   21:01   ÖZGÜR ÖZEL`DEN KıBRıS BARıŞ HAREKATı`NA “IŞGAL” DIYEN KıBRıS RUM KESIMI TEMSILCISINE TEPKI: “HEM TÜRKLERE HEM RUMLARA BARıŞ GETIRMEK IÇIN YAPıLDı"   18:52   YALÇıN KARATEPE: BDDK BAŞKAN YARDıMCıSı AYDıN`ıN KENDI ÖZEL DÜĞÜNÜNE, DENETLEMEKLE YÜKÜMLÜ OLDUĞU BANKALARıN GENEL MÜDÜRLERINI DAVET ETMESI VE BU KIŞILERIN DÜĞÜNE KATıLMALARı TAM ANLAMıYLA BIR SKANDALDıR   18:05   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "ÇOCUKLARıMıZı DÜŞÜNEREK GÜNDÜZ BAKıMEVINI AÇıYORUZ"   17:39   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: "HAMAS`A BIR TERÖR ÖRGÜTÜ OLARAK BAKMıYORUM"   16:59   KARS ŞEKER FABRIKASı, ŞEKER PANCARı ALıMıNA BAŞLADı   16:54   AMD BAŞKANı HASAN YÜCEL`DEN `ORMAN YÖNETMELIĞI` TEPKISI: YENI YÖNETMELIK MADENCILIĞIN ÖLÜM FERMANıDıR   16:54   ZELIHA AKSAZ ŞAHBAZ: “ECZACıLARıN SESINE KULAK VEREREK SOMUT ÇÖZÜMLERLE, TÜM ECZACıLARıMıZıN 25 EYLÜL DÜNYA ECZACıLıK GÜNÜ`NÜ KUTLUYORUM”   16:45   İŞÇILER SARAÇHANE`DEN SESLENDI: "BENIM 10 TANE ÇEYREK ALTıNıMı HER AY KIM ÇALDı?" "BU INSANLAR SAMAN Mı YIYECEK?"   16:37   ÇERKEZOĞLU, SARAÇHANE`DEN IKTIDARA SESLENDI   16:24   FERNAS MADENCILIK IŞÇILERI SOMA`DAN ANKARA`YA YÜRÜYOR... "BIZI INSAN OLARAK GÖRMÜYORLAR Mı? ÖLÜM OLSA BU IŞIN UCUNDA BEN GIDECEĞIM"   16:15   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "İTFAIYE TEŞKILATıMıZLA GURUR DUYUYORUM"   16:05   SILAHLı POZLARıNı SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞAN YUNUS EMRE GEÇTI`NIN KUZENI K.G. DE GÖZALTıNA ALıNDı, ÇOK SAYıDA SUÇTAN KAYDı OLDUĞU ORTAYA ÇıKTı   16:03   AYSU BANKOĞLU, CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`ıN ABD GEZISINI ELEŞTIRDI: “ÇOCUKLAR KÖYDEN OKULA GIDEMIYOR, SARAY AHALISI 12 BIN KILOMETRE ÖTEDE FOTOĞRAF ÇEKTIRMEK IÇIN MILYONLAR SAVURUYOR“   15:28   DEPREMDE CENAZELER KARıŞTı, GERÇEK 19 AY SONRA ORTAYA ÇıKTı   15:22   ANTALYA İKLIM DEĞIŞIKLIĞINE UYUMDA SU YÖNETIMI ÇALıŞTAYı... GÖKAN ZEYBEK: "CHP BELEDIYECILIĞI, YETIŞTIRDIĞI NITELIKLI KADROLARLA TÜRKIYE`YI ÇOK DAHA IYI YÖNETEBILECEĞININ GÖSTERGESIDIR``   15:12   BITLIS`TE 4.5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDI   15:08   YENILENEN SPRINTER PANELVANLAR, TÜRKIYE`DE KARAVAN PAKETI VE KARAVANA ÖZEL OPSIYONLARı ILE SATıŞTA   14:48   ANKARA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NDEN OKULLARA TEMIZLIK MALZEMESI YARDıMı... MANSUR YAVAŞ: ``EĞITIMDE FıRSAT EŞITLIĞI VE SAĞLıKLı BIR GELECEK ADıNA KARARLıLıKLA ILERLIYORUZ``  
 
     
   

Mersin GİAD, Sabri Tekli’yi ağırladı


Mersin Girişimci İş Adamları Derneği (Mersin GİAD) Üyeleri Sabri Tekli’ninde katıldığı kaynaşma toplantısında bir araya geldi.

 

Tarih : 11 Nisan 2019 Perşembe 22:57   Okunma : 2237

Mersin Girişimci İş Adamları Derneği (Mersin GİAD) üyeleri, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sabri Tekli’nin konuşmacı olarak katıldığı üyeler arası kaynaşma toplantısında bir araya geldi.

Merada Suit Otel’de gerçekleştirilen toplantıya MTOSB Başkanı Sabri Tekli, Mersin GİAD Başkanı Mehmet Serkan İzol, Mersin GİAD Kurucu Başkanı Mehmet Karalar, Mersin GİAD Yönetimi ve Üyeleri katıldı. MTOSB Başkanı Sabri Tekli, yatırım yapmak isteyen iş insanlarına MTOSB’nin yatırım planlarını anlattı. Sanayi alanında hükümetin sağladığı yatırım destek ve teşvik paketleri hususunda iş dünyasını bilgilendiren Başkan Tekli, ‘Sanayi alanında yatırım faaliyetleri geliştirmek isteyen iş insanlarımıza devletimizin çok ciddi destekleri var. Bu desteklerden faydalanarak yatırım yapmak isteyenlere MTOSB’nin kapıları her zaman açık. Karma OSB olan bölgemiz her türlü yatırıma müsait durumdadır. Bizler iş dünyası olarak yatırımlarımızı hızlandırarak, üretimi sürekli hale getirmemiz gerekiyor. Bölgemizde üretim yapan ve her geçen yıl ciddi oranda büyüme gösteren önemli firmalarımız var. Yurt dışından gelip, bölgemizde yatırım yaparak bizim eksiklerimizi bize gösteren birçok firma var. Bu eksikleri bizim tespit edip, üretimi bizim yapmamız gerekiyor. Genç iş insanlarına en önemli tavsiyem güç birliği yapmaları. Güçlerinizi birleştirerek istihdama ve yatırıma katkı sunun’ dedi.

‘TÜRKİYE SANAYİ ALANINDA GELİŞİYOR’

Türkiye’nin özellikle sanayi 4.0 ve dijital sanayi alanlarında geliştiğini belirten Tekli, ‘Türkiye’de sanayi alanları büyük bir gelişim gösteriyor. Özellikle dijital ve sanayi 4.0 alanlarında ciddi bir hareket yaşanıyor. Son olarak bölgemizde temelini attığımız Model Fabrika bunun en açık göstergesidir. Üretimin daha sürdürülebilir olması ve dijitalleşen dünyaya ayak uydurma adına ortaya çıkan model fabrikalarda sistem eğitim ve uygulamaya dayalıdır. Makinaların işleyişinden, fabrikaların yönetimine kadar birçok alanda eğitim verecek olan model fabrikalar, geleceğin sanayi alanına ışık tutan bir projedir. Bizler de bunun bilinci ile hareket ederek, dijitalleşen dünyanın şartlarına ayak uydurmamız gerekiyor’ dedi.

200’ü aşkın üyeleri ile birlikte yatırımlara ara vermeden devam ettiklerini belirten Mersin GİAD Başkanı Mehmet Serkan İzol, konuşmacı olarak katılan MTOSB Başkanı Sabri Tekli’ye verdiği bilgilerden dolayı teşekkür etti. Sanayinin ülke ekonomisi için olmazsa olmaz yatırım alanı olduğunu belirten Başkan İzol, ‘Mersin sanayi ve yatırım faaliyetleri açısından sürekli kendini geliştiren, potansiyeli yüksek bir şehirdir. Sanayi alanında 3. Ve 4. Organize Sanayi Bölgeleri’nin faaliyete başlaması ile birlikte ciddi oranda bir üretim akışı ve istihdam artışı sağlanacaktır. Model Fabrikaların bir örneğinin de MTOSB’de olması kentimiz için büyük bir şanstır. Bizler Mersin GİAD olarak, üyelerimizin ile birlikte yatırımlarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Mersin’in gelişmesi ve kalkınması adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. MTOSB Başkanımız Sn. Sabri Tekli’ye sanayi ve MTOSB yatırımları hakkında vermiş olduğu bilgilerden dolayı teşekkür ediyorum’ ifadelerini kullandı.

 

Paylaş :
Etiketler :  GİAD, OSB, MTOSB, SABRİ TEKLİ, MEHMET KARALAR

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA