23 Haziran 2024 Pazar

15:10   KESK`TEN DIYARBAKıR-MARDIN YANGıYLA İLGILI AÇıKLAMA   15:03   CHP KAYSERI İL BAŞKANı FEYZULLAH KESKIN, SAĞDUYU ÇAĞRıSı YAPTı   13:27   BAKAN ŞIMŞEK: "MOTOKURYE FAALIYETLERIYLE BAHŞIŞ GELIRLERININ VERGILENDIRILMESINI KOLAYLAŞTıRıYORUZ"   13:21   GAMZE AKKUŞ İLGEZDI: "HALKı ADETA BIR KıSKACA ALAN AKP IKTIDARı, BESLENME, BARıNMA VE ULAŞıM DıŞıNDA INSANıMıZıN INSANCA BIR YAŞAM SÜRMESINE IZIN VERMIYOR"   13:08   TÜRKIYE GAZETECILER CEMIYETI, DÖRT GAZETECININ HEDEF GÖSTERILMESINI KıNADı   13:06   CHP LIDERI ÖZGÜR ÖZEL: "30 HAZIRAN`DA KOCAELI`DE `GEÇINEMIYORUZ MITINGI` DÜZENLEYECEĞIZ"   12:09   MANISALı KARPUZ ÜRETICISI: "BU IŞTEN PARA KAZANAMıYORUZ"   11:41   KAZDAĞı DOĞAL VE KÜLTÜREL VARLıKLARı KORUMA DERNEĞI`NDEN YANGıN AÇıKLAMASı: "ÇOK ÜZGÜN VE ÖFKELIYIZ"   11:36   İSTANBUL BAROSU, AMASYA GENELGESI`NIN 105. YıL DÖNÜMÜNÜ KUTLADı: BAĞıMSıZLıK MIRASıNıN YıLMAZ TAKIPÇISI OLMAYı SÜRDÜRECEĞIZ   11:20   AYHAN BARUT, KOZAN`DA ÇIFTÇILERIN SORUNLARıNı DINLEDI: "TÜM TARıM ALANLARı NEREDEYSE TAMAMEN KURUDU"   11:20   KıZıLHAÇ`ıN GAZZE OFISINE SALDıRı: EN AZ 22 KIŞI ÖLDÜ   10:55   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`DAN ŞEHIT PIYADE ASTSUBAY ÇAVUŞ MEHMET ALI HOROZ`UN AILESINE BAŞSAĞLıĞı MESAJı   10:37   VANSPOR`DA GERGIN KONGRE   10:27   BILECIK`TE DEFINE ARAYAN KAÇAK AVCıLAR KAZDıKLARı ÇUKURDA ÖLÜ BULUNDU   10:23   ÖMER FETHI GÜRER`E DERT YANAN EMEKLI VATANDAŞ: "BUGÜN ÇOCUKLARıMıZıN ELINE YA DA TORUNLARıMıZıN ELINE BAYRAM HARÇLıĞı OLARAK 50 LIRAYı VERECEK GÜÇTE DEĞILIZ"   10:22   CHP`LI KARASU, TOHMA ÇAYı`NDAKI TOPLU BALıK ÖLÜMLERINI MECLIS GÜNDEMINE TAŞıDı   10:14   HAVA SıCAKLıKLARı MEVSIM NORMALLERININ 5-10 DERECE ÜZERINDE SEYREDIYOR... SıCAKLıKLAR 7 ILDE 40 DERECENIN ÜZERINE ÇıKACAK   10:05   UMUT AKDOĞAN, HAYVAN BAKıMEVLERININ INŞASıNıN DESTEKLENMESI IÇIN KANUN TEKLIFI VERDI   09:48   ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ: SALIHLI`DEKI ORMAN YANGıNı KONTROL ALTıNA ALıNDı   09:30   SILIFKE BELEDIYESI`NDEN DÜNYA YOGA GÜNÜ ETKINLIĞI  
 
     
   

Başkan Neşet Tarhan’dan öğrencilere ev ödevi


Mezitli’nin saygın eğitim kurumlarından Gelecek Koleji 4. Sınıf Öğrencileri Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı ziyaret etti. Belediye Meclis salonunda gerçekleşen ziyarette minikler, Başkan Tarhan’a belediye yönetimi ve günlük yaşamıyla ilgili sorular yöneltti.

 

Tarih : 12 Nisan 2019 Cuma 09:28   Okunma : 3570

Mezitli’nin saygın eğitim kurumlarından Gelecek Koleji 4. Sınıf Öğrencileri Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı ziyaret etti. Belediye Meclis salonunda gerçekleşen ziyarette minikler, Başkan Tarhan’a belediye yönetimi ve günlük yaşamıyla ilgili sorular yöneltti. Başkan Tarhan’a ‘Halk sizi neden Belediye Başkanı olarak seçti?’, ‘Başkanlık yaparken spora ve sanata yeterince zaman ayırabiliyor musun?’, ‘Denize rahatça girebilmemiz için projeleriniz var mı?’, gibi soruların yanında, kırsal kesimde yaşayan çocuklara yönelik ve Mezitli’de kütüphanelerin geliştirilmesi için ortak yapılabilecek projeler hakkında yapılacak işbirliğine yönelik fikirlerini dile getirdiler.

Kendisine yönetilen soruları tek tek cevaplayan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mezitlimizin yarınları olan çocuklarımıza da tavsiyelerde bulundu. Özelikle ülkemizin gelişmesi için en önemli olgunun kitap okumak olduğunun altını çizen Başkan Tarhan; miniklerden düzenli olarak kitap okumaları konusunda söz aldı. Ayrıca, yarınların Türkiye'sinde yaşayacak olan çocuklarımızdan doğayı koruma ve çevre için destek istedi.

 Çocuklara, çevrelerinde gördüğü her şeyi sorgulamaları için nasihatte  bulunan Başkan Tarhan, “Çevrenizi iyi gözlemleyin ve bol bol okuyun. Ancak merak ederseniz ilgi duyar ve öğrenirsiniz. Öncelikle Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının bu ülke için canlarını feda ederek yaptıklarını iyi anlayın. Şimdiden okulunuzda, kentinizde çocuklara yönelik organizasyon ve kuruluşlarda görev alarak yurttaşlık bilincini iyice kavrayın. Gelecekte bizim yerimizde sizler olacaksınız ve bu kenti, ülkeyi, hatta dünyayı sizler şekillendireceksiniz. Doğru şeyler öğrenirseniz güzel bir dünya kurarsınız” diye konuştu.

Gelecekte çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin bugünün gençleri tarafından şekilleneceğine vurgu yapan Başkan Tarhan, “Biz önümüzdeki dönem kültür,  sanat ve eğitim ağırlıklı projelere önem vereceğiz. Başarılı bir eğitim veren Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakım Evimiz var. Geçtiğimiz günlerde hayırsever işadamımız İhsan Altunören’in annesi Ayla Altunören adına yaptırdığı bir anaokulumuzun da temelini attık. En az 5 tane daha anaokulu yapmak istiyoruz. Eğitimin ülke gelişiminde son derece önemli olduğunu biliyor ve ona göre çalışıyoruz” dedi.

Minikleri belediye bünyesinde açılmış olan spor ve sanat kurslarına katılmaya davet eden Başkan Tarhan, bir de ev ödevi verdi. Ailesinde sigara kullanan çocuklardan sigara içilmez resmi yaparak evlerinin çeşitli yerlerine asmalarını istedi.

Paylaş :
Etiketler :  neşet tarhan, mezitli belediyesi, chp

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA