12 Nisan 2025 Cumartesi

01:51   BEYAZ SARAY, DIPLOMATIK ÇABALARıN BAŞARıSıZ OLMASı HALINDE İRAN`A KARŞı TÜM SEÇENEKLERIN MASADA OLDUĞUNU SÖYLEDI   01:30   GALATASARAY DEPLASMANDA SAMSUNSPOR`U 2-0 MAĞLUP ETTI   01:29   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı AYLIN NAZLıAKA: ADAYıMıZı YANıMıZDA, SANDıĞı ÖNÜMÜZDE ISTIYORUZ   01:27   CHP`LI TANAL: GÜÇLENDIRILMIŞ PARLAMENTER SISTEMIN DıŞıNDA DA BAŞKA BIR ŞEKILDE BU ÜLKE NE HUZURA KAVUŞUR, NE MUTLUĞA   23:50   ERKAN BAŞ: BASEL`I BILIM KURGU FILMLERINI ARATMAYACAK BIR SENARYOYLA TUTUKLADıLAR   23:18   CHP`LI YAVUZYıLMAZ ZONGULDAK BELEDIYE BAŞKANı TAHSIN ERDEM`IN IFADEYE NEDEN ÇAĞıRıLDıĞıNı RESMI BELGELERLE AÇıKLADı   23:10   İBB SORUŞTURMASı KAPSAMıNDA 24 ŞIRKETE DOĞRUDAN, 28 ŞIRKETE DENETIM KAYYUMU ATANDı   22:27   MURAT EMIR: EKREM İMAMOĞLU`NUN TUTUKLANMASıNıN SEBEBI IŞARET ETTIĞI ADAMA, KIŞILERE, GRUPLARA, CEMAATLERE KAMU ÜZERINDEN AKAN MUSLUKLARıN KESILMESIDIR   22:13   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı MURAT BAKAN: EMNIYET ANAYASAL HAKLARı YARGıLAMA, DEĞERLENDIRME AILELERE AYAR VERME MAKAMı DEĞILDIR   21:45   EKREM İMAMOĞLU: RANTA VE MILLET ALEYHINE OLAN HER HUSUSA KARŞı DURDUĞUM IÇIN BUGÜN BURADAYıM   21:12   ADALET BAKANı: MINGUZZI AILESININ TEHDIT EDILMESIYLE ILGILI BIR ŞÜPHELI VE SUÇA SÜRÜKLENEN DÖRT ÇOCUK TUTUKLANMıŞTıR   20:55   İMAMOĞLU`NDAN BAYAR, MENDERES, ECEVIT VE ERBAKAN`Lı MESAJ: MILLET VARSA HAK, HUKUK ADALET MÜCADELESI VAR. MILLET YINE KAZANACAK, ÇÜNKÜ MILLET BÜYÜKTÜR   16:11   YENIDEN REFAH PARTILI GENÇLER FILISTIN`E GITMEK IÇIN DILEKÇE VERDI   15:38   ALI MAHIR BAŞARıR: "BUGÜN SILIVRI`DE UTANÇ VERICI GÖRÜNTÜLERI TEKRAR GÖRDÜK"   15:11   ÖZGÜR ÖZEL, ANNESINI KAYBEDEN FETHI AÇıKEL`E TAZIYE ZIYARETINDE BULUNDU   15:01   AKDENIZ BELEDIYESI KAYYUMUNDAN ARAZI SATıŞı... DEM PARTILI ESKI MECLIS ÜYESI KıLıÇ: ``ARAZI GERÇEK DEĞERININ ALTıNDA BIR RAKAMLA SATıŞA SUNULDU``   11:32   İMAMOĞLU`NUN "AKıN GÜRLEK DAVASı" DURUŞMASı BAŞLADı: "HAKSıZLıĞA KIM UĞRADıYSA YANıNDA BENI BULACAK"   11:24   MURAT EMIR: ``İLETIŞIM BAŞKANLıĞı BÖLGE MÜDÜRLÜKLERINE YAPıLAN ATAMALARDA ORTAK BIR TEK ÖZELLIK VAR, O DA TROL OLMALARı``   11:13   CHP`LI ADEM: "ÜRETICININ DERDIYLE ILGILENMESI GEREKEN KURUMLAR, SARAY`A BAĞLı ‘ÜST KURULLARA` DÖNÜŞMÜŞTÜR"   10:59   ESM SAMSUN ŞUBE BAŞKANı BULUT: "41 MILYONU AŞKıN KONUT ABONELERI YAPıLAN BU ZAMLARıN GERI ALıNMASıNı ISTIYORUZ"  
 
     
   

YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖZYİĞİT, YÖRE DERNEKLERİNDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU


Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, Mersin’deki yöre dernekleri ve sivil toplum kuruluşu ziyaretlerini sürdürerek, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

 

Tarih : 15 Mart 2024 Cuma 13:33   Okunma : 514

Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit,gün içinde ilk olarak Atatürkçü Düşünce Derneği Mersin Şubesi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Mersin Şubesi, 29 Ekim Kadınları Derneği Mersin Şubesi, Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği Mersin Şubesi ile Eğitim-İş Mersin Şubesinin başkan ve yöneticileriyle buluştu. Atatürkçü Düşünce Derneği Mersin Şubesinde gerçekleşen buluşmada Başkan Özyiğit, hayata geçirdikleri çalışmaları paylaşarak STK temsilcilerinin görüş ve önerilerini aldı. 5 yıldır büyük bir iş birliği içerisinde Yenişehir’e hizmet ettiklerini ifade eden Özyiğit, desteklerinden dolayı STK’lara teşekkür etti.

Başkan Abdullah Özyiğit daha sonra Mersin Kahramanmaraşlılar ve İlçeleri Derneği, Artvinliler Derneği, Hataylılar Kültür ve Dayanışma Derneği, Mersin Dersimliler Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ile Osmaniye Kadirli Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Başkan Özyiğit’in dernek ziyaretlerine vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Yönetim anlayışlarını oluşturan 6 temel ilkeden biri olan Hareket ilkesi kapsamında mahallelerde birçok etkinlik düzenleyerek, vatandaşları buluşturduklarını ve Yenişehirli olma bilincine katkı sunduklarını söyledi. Başkan Özyiğit, “Her birimiz, bu kentin birer parçasıyız ve Yenişehirli olmanın sorumluluğunu taşıyoruz. Bu kentin ekmeğini yiyor, suyunu içiyoruz. Kentimize sahip çıkacağız. Birlikte yaşadığımız Yenişehir’e sahip çıkacağız.  Bu ilkemizle bir kentlilik, hemşehrilik bilinci oluşturmaya çalıştık. Vatandaşlarımızı bir araya getirdik. 32 mahallemize gezici sinema günleri ve tiyatro günleri düzenledik. Festivallerle binlerce vatandaşımızı buluşturduk. Komşularımızla oturduk, güzel vakit geçirdik.  Bir araya geldikçe daha mutlu olduk.” dedi.

Yenişehir halkının duyarlı ve yardımsever olduğunu ve geride bıraktığımız 5 yılda dayanışmanın en güzel örneklerini sergilediğini söyleyen Başkan Özyiğit, “Yöre derneklerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla büyük bir iş birliği içerisinde çalıştık. Yenişehir halkı deprem süreci başta olmak üzere ülkenin neresinde bir zorluk yaşandıysa elinden geleni yaptı.Mersin’e gelen depremzedelere kapılarını açtı. Mersin’de yaşayan dar gelirli aileler için yeri geldi ev eşyalarını, giysilerini, ayakkabılarını bağışladı. Yenişehir Belediyesi olarak tüm bu süreçlerde üzerimize düşeni yaptık. Halkımızdan gelen hiçbir talebi geri çevirmedik.” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  Yenişehir Belediyesi, Mersin, Abdullah Özyiğit

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA