15 Mayıs 2024 Çarşamba

22:44   CHP DİYARBAKIR MİLLETVEKİLİ SEZGİN TANRIKULU: "DEDAŞ BÖLGEDEKİ ÇİFTÇİLERE BÜYÜK ZULÜM UYGULUYOR"   22:31   DEM PARTİ ANKARA İL ÖRGÜTÜ`NDEN KOBANİ AÇIKLAMASI: ”BU ÇIKMAZDAN GERİ DÖNÜN, DİYALOG VE MÜZAKERELERİN, BARIŞIN ÖNÜNÜ AÇIN”   22:11   CAN ATALAY İÇİN İSTANBUL ADLİYESİ ÖNÜNDEN ADALET ÇAĞRISI... TİP GENEL BAŞKANI BAŞ: "ADINDA ADALET OLAN BU PARTİ TÜRKİYE`DE ADALETİ KATLEDEREK VAR OLUYOR"   21:36   İYİ PARTİ `KAMUDA İSRAFIN ARAŞTIRILMASINI` İSTEDİ... İYİ PARTİ`Lİ KARAKAŞ: "BU PAKET KAMUDAKİ İSRAFIN İTİRAFIDIR"   21:19   TBMM GENEL KURULU`NDA İKTİDARIN REDDETTİĞİ ÖNERGELER TARTIŞMA YARATTI... "AKP GRUBU`NUN ADI BUGÜNDEN SONRA `REDGİLLER` OLMALI"   20:20   TBMM`DE DEM PARTİ VE AKP`LİLER ARASINDA İLİÇ TARTIŞMASI... KORDU`DAN KARSLI`YA: "SORUMLULUKLARI VAR, SAVUNMA PSİKOLOJİSİYLE CEVAP VERMESİNLER"   19:37   ODTÜ`LÜ MİLLETVEKİLİ KONURALP`TEN ODTÜ REKTÖRLÜĞÜ`NE TEPKİ: "ÖĞRENCİLER HAKKINDA AÇILAN SORUŞTURMALAR DURDURULMALI, BARIŞÇIL EYLEMLERİNE VE TALEPLERİNE SAYGI GÖSTERİLMELİDİR"   19:02   HAKKARİ BELEDİYE BAŞKANI AKIŞ: "KAYYIM TARAFINDAN BELEDİYE BÜTÇESİNDEN AKP`Lİ ADAYIN SEÇİM KAMPANYASI İÇİN 29 MİLYON 939 BİN TL HARCANMIŞ"   17:55   CHP İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI`NDAN 18 MAYIS`TA DÜZENLENECEK SARAÇHANE MİTİNGİNE KATILIM ÇAĞRISI   17:47   OSMAN KAVALA DAVASINDA YARGILAMANIN YENİLENMESİ TALEBİNİ YENİ HEYET DEĞERLENDİRECEK   17:45   ERDOĞAN`DAN `YENİLENME` MESAJI: ``BİZİM AK PARTİ`DEN GÜÇ DEVŞİRECEK  İSİMLERE DEĞİL AK PARTİ`YE GÜÇ KATACAK ŞAHSİYETLERE İHTİYACIMIZ VAR``   16:56   MUSTAFA ADIGÜZEL: “TÜRKİYE`DEKİ 5,5 MİLYON ÇİFTÇİNİN YARISININ TARLASINDA İPOTEK BULUNUYOR. ÜRETİM YAPABİLECEK HALLERİ KALMADI”   16:50   TARSUS BELEDİYESİ PERSONELİNE YANGIN TATBİKATI VE EĞİTİMİ VERİLDİ   16:45   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, ENGELLİLER HAFTASI’NDA ÖZEL BİREYLERLE PİKNİK YAPTI   16:44   ÖZGÜR ÖZEL: "MADENCİ ŞENOL ZURNALI`YA ALLAH`TAN RAHMET, YARALI MADENCİ SAVAŞ ONUR`A ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM"   12:26   YENİŞEHİR BELEDİYESİ ÜRETTİĞİ ORGANİK SOLUCAN GÜBRESİNİ ÇİFTÇİLERE ULAŞTIRIYOR   12:13   YILMAZ TUNÇ: "ÖMER KERKEZ`İ TEBRİK EDİYOR, GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM"   11:41   MESKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MAYIS AYI OLAĞAN GENEL KURULU 1. BİRLEŞİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ   11:38   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ÇOCUK MECLİSİ ÜYELERİ, KENT GEZİSİ İLE MERSİN’İ GEZME VE GÖRME FIRSATI BULDU   11:29   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ’NİN MAYIS AYI 1. BİRLEŞİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ  
 
     
   

CHP`Lİ EDNAN ARSLAN: “NASIL HATAY`DA TEHDİT DİLİ KULLANDIYSALAR İZMİR`DE DE AYNI DİLİ KULLANIYORLAR"


CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, 31 Mart Yerel Seçimleri yaklaştıkça sanayicinin, esnafın, çalışanın yüksek enflasyon ve yoksullukla mücadele ederken, bu sorunları çözmesi gereken bakanların asli görevlerini yapmak yerine adaylarını desteklemeye geldiklerini belirterek, "Aba altından sopa göstererek nasıl Hatay`da tehdit dili kullandıysalar İzmir`de de aynı dili kullanıyorlar." dedi.

 

Tarih : 20 Mart 2024 Çarşamba 14:53   Okunma : 312

CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, 31 Mart Yerel Seçimleri yaklaştıkça sanayici, esnaf, çalışan yüksek enflasyon ve yoksullukla mücadele ederken, bu sorunları çözmesi gereken bakanların asli görevlerini yapmak yerine adaylarını desteklemeye geldiklerini belirterek, "Aba altından sopa göstererek nasıl Hatay`da tehdit dili kullandıysalar İzmir`de de aynı dili kullanıyorlar." dedi.

Arslan yaptığı açıklamada, iktidar mensuplarının tehdit dili kullandığını, açıklamalarının altında suçluluk duygusunun ve itirafların yattığını belirtti.

Ednan Arslan, şunları kaydetti:

“31 Mart Yerel Seçimleri yaklaştıkça sanayicimiz, esnafımız, işçimiz, çalışanımız yüksek enflasyon ve yoksullukla mücadele ederken, bu sorunları çözmesi gereken pek başarılı bakanlarımız asli görevlerini yapmak yerine logosuz takiyeci adaylarını desteklemeye peş peşe İzmir`e geliyorlar. İzmirli hemşehrilerimize, İzmir`e neden yeteri kadar yatırım yapmadıklarını, neden İzmir`i unuttuklarını anlatacaklarına; aba altından sopa göstererek nasıl Hatay`da tehdit dili kullandıysalar, İzmir`de de aynı dili kullanıyorlar. Merkezi hükümetin bütün gücünü her fırsatta yandaşları ve kendi siyasi çıkarları için kullanan iktidar temsilcileri, yaptıkları her açıklamada hem itirafta bulunuyorlar hem de aslında toplumdan ne kadar kopuk olduklarını gösteriyorlar.”

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar`ın “İzmir bu kadar üretmesine rağmen, hala enerji kaynaklı cari açık problemimiz var”, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır`ın “İzmir`in kaybettiği yıllar` ifadeleriyle kendi iktidarlarını eleştirdiklerini belirten Arslan, “Suçluluk duygusu içinde ‘bizim hiç kabahatimiz yok` diyecek kadar farkında değiller gerçeklerin.” ifadesini kullandı.

İzmir, İstanbul, Ankara başta olmak üzere CHP`li belediyelerin halka, kentlere kazandırdıkarının ortada olduğunu kaydeden Arslan, “İzmir halkı gerçeklerin farkında ve tercihini rant ve yandaş siyasetinden yana değil, bir kez daha hem de bütün ilçelerimizde, şeffaf, adaletli, yenilikçi, çevreci, tasarruf yapan sosyal belediyecilikten, CHP`den yana kullanacak.” dedi. 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA