5 Kasım 2025 Çarşamba

15:56   MEZITLI’DE ZEYTININ BEREKETI EĞITIME DÖNÜŞÜYOR   15:54   TOROSLAR’ıN YEŞIL ALANLARı KASıMPATı İLE RENKLENDI   14:28   AİHM’NIN SELAHATTIN DEMIRTAŞ HAKKıNDAKI KARARı... CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: BURASı BIR YARGı ÜLKESIDIR, YARGı NE DERSE O OLUR   14:25   İÇIŞLERI BAKANı YERLIKAYA’DAN, "İBB’DEKI VERI SıZıNTıSı SORUŞTURMASıNDA ZAFIYET YOK" DEDIĞI IDDIALARıYLA ILGILI AÇıKLAMA   14:21   BÜLENT ECEVIT’IN 19’UNCU ÖLÜM YıLıNDA MEZARı BAŞıNDA ANıLDı   14:19   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL: "DILEK HANıM’ıN PASAPORTUNU IPTAL ETTILER; BU YAPTıĞıNıZ UCUZLUK"   09:30   MERSIN’DE KADıNLAR PEDAL ÇEVIRIYOR: ÖZGÜRLÜĞE GIDEN YOL BISIKLETLE BAŞLıYOR   09:15   NEW YORK’TA TARIH YAZıLDı: ZOHRAN MAMDANI BELEDIYE BAŞKANı OLDU   09:13   RAFLARDA TEHLIKE: AKDENIZ’DE TARIHI GEÇMIŞ ÜRÜNLERE ZABıTA MÜDAHALESI   09:07   KUKLALARLA UMUT ÖRÜLDÜ: TARSUS’TA LÖSEMILI ÇOCUKLAR İÇIN DAYANıŞMA ATÖLYESI   09:05   MERSIN’DE SANATıN RITMI YÜKSELIYOR: HAYALLER ENSTRÜMANLA BULUŞUYOR   08:49   ADANA SANAYISI ALARM VERIYOR: 100 FABRIKA KAPANDı, TÜRKIYE 22. SıRAYA GERILEDI!   08:33   EĞITIMDEN ÜRETIME: MERSIN’DE GÜÇLÜ İŞ BIRLIĞI DÖNEMI   23:47   İMAMOĞLU’NDAN ÜMRANIYE’YE DIRENIŞ ÇAĞRıSı: “YA HEP BERABER, YA HIÇBIRIMIZ!”   16:52   AYM BAŞKANı ÖZKAYA: “ADALET YALNıZCA MAHKEME SALONLARıNDA DEĞIL, HAYATıN HER ALANıNDA BIR PUSULADıR”   16:45   TÜSİAD’DAN DEM PARTI’YE KRITIK ZIYARET: EKONOMI VE DEMOKRASI GÜNDEMDE   16:32   ÖZEL’DEN SERT ÇıKıŞ: “BAŞSAVCı AKıN GÜRLEK, MAAŞıN DıŞıNDA GELIRIN VAR Mı?”   16:16   BAROLAR BIRLIĞI BAŞKANı: “DEMIRTAŞ KARARı EZBERE YORUMLANAMAZ!”   16:13   TOROSLAR BELEDIYESI, ÇEVRE BILINCINI ÇOCUK YAŞTA KAZANDıRıYOR   16:11   TARSUS BELEDIYE MECLISI KASıM AYı OLAĞAN TOPLANTıSıNı GERÇEKLEŞTIRDI  
 
     
   

ÖZTUNÇ, CHP`YE GEÇEN ELBİSTAN BELEDİYESİ`NİN BORCUNA DİKKATİ ÇEKTİ, "KULAĞIMIZA GELENLER VAHİM" DEDİ.


CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, CHP`nin 51 yıl sonra kazandığı Elbistan belediyesinde usulsüzlüklere dikkati çekerek, “Bakacağız, Elbistan`ın ne kadar borcu var? Parası mı var borcu mu var? Kulağımıza gelenler vahim" dedi. 

 

Tarih : 2 Nisan 2024 Salı 20:44   Okunma : 723

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, CHP`nin 51 yıl sonra kazandığı Elbistan belediyesinde usulsüzlüklere dikkat çekerek, “Bakacağız, Elbistan`ın ne kadar borcu var? Parası mı var borcu mu var? Kulağımıza gelenler vahim" dedi. 

EÖztunç, şunları kaydetti:

"Elbistan`ı 1500 oy oranı farkı ile aldık. Kolay değildir 51 yıl sonra Elbistan`ı kazanmak. Ekinözü`nde tarihimizde ilk kez belediyeyi aldık 206 oy farkı ile aldık. Bu seçimde tüm Türkiye`de yarışın bu kadar heyecanlı geçtiği başka yer yoktur. MHP ile yarıştık. Sonuçta 206 oy ile Harun Vicdan kazandı. Yıllardır Ekinözü`nde vatandaşa hizmet eden düğünde cenazesinde bulunan bir arkadaşımız o da başarılı olacaktır.

Pazarcık iki dönem AK Partideydi. Bu dönem orayı da 2 bin oy farkı ile kazandık. Nurhak bizdeydi, bizde olmaya devam ediyor ama Nurhak`ı da geçmişte biz 500-600 oy ile kazanırdık. Bu seçimde 2 bin fark attık. Diğer partilerin toplamı kadar fazla oy almışız Nurhak`ta.

Kahramanmaraş`ta AK Parti kaybetti. 11 ilçesin 4`ü CHP`de, 3`ü AKP`de 3`ü YRP`de 1`de İYİ Parti`de. Kahramanmaraş halkı kibire son verdi. Çok kibirlisniz çok şımardınız dedi. sizi biz çıkarttık biz indiririz dedi"

Seçimlerin ertesi günü belediyenin Elbistan`da çöp bile toplamadığını belirten Öztunç, “Biz daha mazbatayı bile almadık kardeşim ayıp değil mi, sorumluluk siz de şu anda” ifadelerini kullandı.

Belediye başkanlarının mazbatalarını yarın alacaklarını söyleyen Öztunç, belediyelerde yaşanan usulsüzlüklere de dikkati çekerek, “Kapalı kutu. Bakacağız, Elbistan`ın ne kadar borcu var? Parası mı var borcu mu var? Kulağımıza gelenler vahim. Kahramanmaraş`ta borcu olmayan ve kasasında para olan tek belediye Nurhak. 10 bin nüfuslu Nurhak`ta kasasında 15 milyon para var” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA