28 Mayıs 2024 Salı

16:10   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL, ŞIMŞEK`I ELEŞTIRDI   15:05   1 MAYıS TUTUKLULARıNıN AILELERI TBMM ÖNÜNDE AÇıKLAMA YAPTı   14:25   ÖĞRETMENLERIN TBMM ÖNÜNDEKI NÖBETI ÜÇÜNCÜ GÜNÜNDE...   12:05   "ETKI AJANLıĞı" DÜZENLEMESINE TEPKILER SÜRÜYOR...   11:25   CHP HEYETI, BURDUR`DA   11:19   ÖZGÜR ÖZEL, GEZI EYLEMLERININ 11’INCI YıLı DOLAYıSıYLA PAYLAŞıM YAPTı   07:47   HALK BULUŞMASıNDA SEVER’ E YOĞUN ILGI   01:41   CUMHURBAŞKANı KARARıYLA BAZı KAMU IKTISADI TEŞEBBÜSLERINDE KADRO ILE POZISYON IPTALI VE IHDASı YAPıLDı   01:35   ADALET BAKANLıĞı`NDA ÜST DÜZEY ATAMALAR... CEZA VE TEVKIFEVLERI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ`NE ENIS YAVUZ YıLDıRıM YENIDEN ATANDı   23:07   KEMAL KıLıÇDAROĞLU, YARıN SELAHATTIN DEMIRTAŞ VE ADNAN SELÇUK MıZRAKLı`Yı ZIYARET EDECEĞINI BILDIRDI   19:01   İLIÇ ÇÖPLER ALTıN MADENI`NDE YENIDEN TOPRAK KAYMASı YAŞANDı. SSR MADENCILIK, ÖLÜ VEYA YARALıNıN OLMADıĞıNı BILDIRDI   12:10   LIMAK`TAN PALAU DE LA MÚSICA`YA DESTEK   12:07   CHP BALıKESIR MILLETVEKILI SARı: `FAIZ ARTıŞıYLA ÇIFTÇIYI DAHA DA BATAĞA SÜRÜKLEDILER"   11:49   AK PARTI`YE OY VEREN EMEKLI ISYAN ETTI: "BEN AK PARTILIYDIM AMA GÜNAHıMı DAHI VERMEM. BIZ MAAŞıMıZA ZAM ISTIYORUZ"   11:47   EMEKLILER KURBAN BAYRAMı`NDAN ÜMIDINI KESTI: "EMEKLININ KENDISI KURBAN. İKTIDAR YıLLARDıR EMEKLIYI KURBAN ETTI"   11:14   TAG OTOYOLU`NDAKI KAZADA ÖLEN 10 KIŞININ KIMLIĞI BELIRLENDI   11:10   ERHAN ADEM`DEN, TARıM BAKANı YUMAKLı`YA ITHAL ET TEPKISI: HALKıN HASTALıKLı ET YEMESINE GÖZ YUMAMAZSıNıZ, SUÇ IŞLIYORSUNUZ   10:50   GELIR ADALETSIZLIĞINDEN YAKıNAN ERDOĞAN`A YURTTAŞLARDAN TEPKI: HER ŞEYI BATıRDı... HÜKÜMETIN SAYESINDE BÖYLE BIR  ANLAYıŞ IÇINDEYIZ   10:24   ÜÇ KEZ İŞKUR`A BAŞVURAN VE TALEBI REDDEDILEN 75 YAŞıNDAKI EMEKLI ŞERIF ÖZDEMIR: "DEVLET YAŞıMDAN UTANıYOR IŞ VERMIYOR AMA DILENDIRMEYE MECBUR BıRAKıYOR"   10:07   TÜRKIYE VOLEYBOL FEDERASYONU`NDAN, VOLEYBOLCULARıN EKONOMI SıNıFıNDA YOLCULUĞUNA ILIŞKIN THY`NIN AÇıKLAMASıNA TEPKI: "GERÇEĞE AYKıRı YAPıLAN AÇıKLAMALARı KABUL ETMEK MÜMKÜN DEĞIL"  
 
     
   

İSTANBUL BOĞAZI BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI AKP`DEN CHP`YE GEÇTİ: BOĞAZIN TARİHİ VE DOĞAL MİRASINI KORUYACAĞIZ


Daha önce başkanlığını Üsküdar`ın AKP`li eski başkanı Hilmi Türkmen`in yaptığı İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği Başkanlığı görevi, Beşiktaş`ın CHP`li Belediye Başkanı Rıza Akpolat`a geçti. Üsküdar Belediye Meclisi salonunda gerçekleşen toplantıda başkan seçilen Akpolat, "Boğaz`ın tarihi ve doğal mirasını muhafaza ederek gelecek nesillere aktarmaya devam edeceğiz" dedi.

 

Tarih : 13 Mayıs 2024 Pazartesi 15:18   Okunma : 298

(İSTANBUL) - Daha önce başkanlığını Üsküdar`ın AKP`li eski başkanı Hilmi Türkmen`in yaptığı İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği Başkanlığı görevi, Beşiktaş`ın CHP`li Belediye Başkanı Rıza Akpolat`a geçti. Üsküdar Belediye Meclisi salonunda gerçekleşen toplantıda başkan seçilen Akpolat, "Boğaz`ın tarihi ve doğal mirasını muhafaza ederek gelecek nesillere aktarmaya devam edeceğiz" dedi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Üsküdar Belediyesi Meclis Salonu`nda yapılan seçimle İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği Başkanı oldu. Yeni görevine ilişkin bir açıklama yapan Rıza Akpolat, ``Desteğini esirgemeyen, başta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu olmak üzere, birlik üyesi tüm belediye başkanlarıma ve meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Boğaz`ın tarihi ve doğal mirasını muhafaza ederek gelecek nesillere aktarmaya devam edeceğiz`` dedi.

Akpolat`ın İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği Başkanı olması üzerine aynı zamanda eski birlik başkanı da olan Hilmi Türkmen`e karşı Üsküdar`da seçimi farkla kazanan Sinem Dedetaş da tebrik mesajı yayınladı. Dedetaş, Akpolat`a başarılar diledi.

``BOĞAZ`A ÖZGÜ TÜM DEĞERLERİ KORUYAN VE YAŞATAN BİRLİK``

İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği 2001 yılında “birlik” sıfatıyla kuruldu. Birlik, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beyoğlu Belediyesi, Beşiktaş Belediyesi, Fatih Belediyesi, Sarıyer Belediyesi, Beykoz Belediyesi ve Üsküdar Belediyesi`nin üyeliklerinden oluşuyor. Her belediyenin kendi meclisinde seçtiği 2 asil ve 2 yedek meclis üyesi, birlik meclis üyesi olarak görevlendiriliyor.

İstanbul Boğazı`nın tarihi ve doğal güzelliğini koruyup, gelecek nesillere ulaşmasını sağlamayı hedefleyen bir kuruluş olarak nitelenen İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği, Boğaz`a özgü tüm değerleri koruma ve yaşatmaya çalışmanın yanı sıra Boğaz`ın mimari dokusu, imar durumu, Boğaz sularındaki canlı çeşitliliğinin korunması, turistik, kültürel, sportif faaliyetlerin düzenlenmesi, ulaşım imkanlarının koordinasyonu gibi konularda işbirliği yapılmasını öngörüyor.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA