13 Mart 2025 Perşembe

21:50   ÖZGÜR ÖZEL: “BU EMEKLILERIN ARTıK SENI IKTIDARDAN INDIRMESI IÇIN DAHA NE OLACAK SAYıN ERDOĞAN”   21:06   ŞEHZADELER BELEDIYE BAŞKANı DURBAY: BAĞıMSıZ YARGıYA VE ADALETIN VARLıĞıNA INANıYORUZ   20:58   CHP`LI ÖZER`DEN TEPKI: İMAMOĞLU`NUN YATAY GEÇIŞINDE HIÇBIR SORUN OLMADıĞıNı SÖYLEYEN REKTÖR, BUGÜN TAM AKSI YÖNDE KARAR VERMEYE ÇALıŞıYOR   20:49   CHP`LI KONURALP, GAZETE DUVAR`ıN KAPANMASı NEDENIYLE GOOGLE VE İLETIŞIM BAŞKANLıĞıNA YÜKLENDI   20:31   ÖZGÜR ÖZEL: “CHP`DEN KRIZ BEKLEYENLER ÇOK BEKLEYECEK AMA IKTIDARıMıZı BEKLEYENLER ÇOK BEKLEMEYECEK”   20:19   CHP`LI ÖZÇAĞDAŞ: "17 MILYON ÖĞRENCI VE ÖĞRETMENI KORUMAK IÇIN GEREKEN PARA BÜTÇENIN YÜZDE 0,2`SI"   17:55   EKREM İMAMOĞLU`NA KASTAMONU VE TRABZON`UN ARDıNDAN ERZINCAN`DA DA SALON VERILMEDI   16:41   DEM PARTI KADıN MECLISI, ÖCALAN`ıN ÇAĞRıSıNA ILIŞKIN SIYASI PARTILERIN KADıN KOLLARıYLA GÖRÜŞMEYE BAŞLADı   16:13   HAKKıNDA YAKALAMA KARARı ÇıKARTıLAN SERHAN ASKER IFADE VERDI... " HALKıN HABER ALMA HAKKıNı HALK TV OLARAK SONUNA KADAR SAVUNACAĞıZ"   15:51   TOROSLAR’DA MINIK ELLER TOHUM EKTI   15:16   CHP`LI YAZGAN: "1 BULGAR LEVASı, 20 LIRAYı AŞTı. ARTıK KOMŞULARıMıZLA BILE ARAMıZDA UÇURUM OLUŞTU"   14:41   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN EMNIYET MÜDÜRLÜĞÜ ÖNÜNDEN IKTIDARA SESLENDI: "SIYASETI MERTÇE YAPıN, ADLIYE KORIDORLARıNDAN MEDET UMMAYıN!"   14:41   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN EMNIYET MÜDÜRLÜĞÜ ÖNÜNDEN IKTIDARA SESLENDI: "SIYASETI MERTÇE YAPıN, ADLIYE KORIDORLARıNDAN MEDET UMMAYıN!"   14:22   CHP`LI SARıBAL`DAN SIBER GÜVENLIK KANUN TEKLIFI`NE TEPKI: "HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNÜ TAMAMEN ORTADAN KALDıRARAK SÜPER DIKTATÖRLÜĞE GEÇIŞIN ARACı HALINE GETIRILIYOR"   14:02   HAKKıNDA YAKALAMA KARARı ÇıKARıLAN HALK TV SORUMLU MÜDÜRÜ SERHAN ASKER, ANKARA ADLIYESI`NDE   13:17   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT: "SANATıN HERKES IÇIN ERIŞILEBILIR OLMASı GEREKTIĞINE INANıYORUZ"   13:11   ÇORUM`DAKI USULSÜZLÜK IDDIALARı... CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı NAZLıAKA: “ARAŞTıRMA ÖNERGESI HAZıRLADıK"   11:51   ANAYASA MAHKEMESI DAHA ÖNCEKI KARARLARıNı HATıRLATTı: İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ KıRıCı, ŞOK EDICI VEYA RAHATSıZ EDICI OLANLAR IÇIN DE GEÇERLI   10:57   CHP`LI AŞKıN GENÇ: 7 YıLDA ETIN, EKMEĞIN FIYATı 10 KAT ARTARKEN EMEKLI IKRAMIYELERI SADECE 4 KAT ARTTı   10:10   ASU KAYA: TÜRKIYE ELBET BIR GÜN MADıMAK KATLIAMı ILE YÜZLEŞECEKTIR VE O OTELE BIR ‘UTANÇ MÜZESI` TABELASı ASıLACAKTıR  
 
     
   

AK PARTİ MERSİN GENİŞLETİLMİŞ İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI DÜZENLENDİ


AK Parti Mersin Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı, Suphi Öner Öğretmenevi’nde gerçekleştirildi. Toplantıda, bir sonraki seçime hazırlık yapıldığı ve seçmenle iletişimin yeniden kurulması gerektiği vurgulandı.

 

Tarih : 13 Mayıs 2024 Pazartesi 23:49   Okunma : 1571

Ak Parti Mersin Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı düzenlendi.

Suphi Öner Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantının divan başkanlığını, önceki dönem AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Veli Tolu yaptı.

Tolu, burada yaptığı konuşmada, partilerinin bir sonraki seçime hazırlık yaptığını belirtti.

Yerel seçim sonuçlarını analiz ettiklerini anlatan Tolu, şöyle devam etti:

"Bizim bugüne kadar geçirmiş olduğumuz tüm seçimlerde seçmenin yüzde 65'i bir şekilde AK Parti'ye oy vermiş. Genel, yerel seçimler, referandumda oy vermiş. Seçmen bir gönül bağı kurmuş. Son yaşadığımız seçim sonuçlarından da çıkardığımız analiz şu; evet bir kırgınlık oluşmuş, sandığa gitmemiş. Şu kesin ki bizim seçmenimiz bizden duygusal olarak kopmamış. Sandığa gitmemiş oranlara yansımış ama oy sayısı olarak muhalefet partilerin oyunu yükseltmemiş. Bizim yüzde 65 oy vermiş seçmeni bir an önce bulup, tekrar onlarla iletişime geçip, onların gönüllerini alıp, gönül köprülerini yeniden kurmamız gerekiyor."

Tolu, hep birlikte gönül köprülerini tekrar kuracaklarını belirterek yakında bir seçim varmış gibi çalışacaklarını vurguladı.

"Sorunların çözüm odağı olacağız"

AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Sever de bir sonraki seçimlerin hazırlıklarını bu toplantıyla başlatmış olduklarını belirtti.

Teşkilatlarının yanında olduklarını ifade eden Sever, "Birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceğiz. El ele, kol kola, omuz omuza vereceğiz. Partimizi kurulduğu günden bu yana sahip olduğu değerleri öne çıkaracağız. Kimsesizlerin kimi, dertlerin dermanı, sorunların çözüm odağı olacağız. Halka hizmeti Hakk'a hizmet anlayışıyla çalışacağız." diye konuştu.

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı da seçim bittikten sonra vatandaştan kopmadıklarını ve milletvekillerinin 2002 ruhuyla çalışmaya devam ettiğini vurguladı.

Belediye meclisinde İstiklal Marşı'nı okuyamayanlara eleştirilerde bulunan Kıratlı, "Biz olduğumuz ve bulunduğumuz her yerde değerlerimizi yaşamaya ve yaşatmaya devam edeceğiz. Tüzükte varmış, yokmuş. Biz oraya bakmıyoruz. Biz lafta Atatürkçü değiliz. Bunlar Gazi Mustafa Kemal'i yanlış anlamışlar." değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir de yerel seçimlerde teşkilatlarının büyük özveri ve gayretle çalıştığını belirterek seçimlerde istedikleri sonuca ulaşamadıklarını belirtti.

Eksikliklerini ve hatalarını tek tek inceleyeceklerini dile getiren Aldemir, önlerindeki 4 yıl boyunca kapı kapı dolaşmaya devam edeceklerini söyledi.

AK Parti Mersin Kadın Kolları Başkanı Fatma Abacı da geleceğe umutlarının her zamankinden daha güçlü olduğunu belirterek kadın kolları olarak yorulmak bilmeden çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

AK Parti Mersin Gençlik Kolları Başkanı Emre Yılmaz da AK Parti'nin gençlerin partisi olmaya devam edeceğini kaydetti.

Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA