2 Haziran 2024 Pazar

16:40   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI BAŞKANLıK SEÇIMI’NDE CHP’NIN ADAYı BELLI OLDU   16:04   ÖZGÜR ÖZEL, TAYFUN KAHRAMAN`ıN KıZı VERA`NıN MEZUNIYET TÖRENINE KATıLDı   15:07   MSB: ZEYTIN DALı BÖLGESINDE 6 PKK`Lı TERÖRIST ETKISIZ HALE GETIRILDI   13:05   BERKIN ELVAN`ıN AILESININ AVUKATLARı, AK PARTI ANKARA MILLETVEKILI OSMAN GÖKÇEK HAKKıNDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK   12:40   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL ADD`NIN 17. OLAĞAN GENEL KURULU`NDA KONUŞTU   12:09   CHP`DEN ``ŞEHIT YAKıNı VE GAZILER`` TALIMATı   11:31   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL, ESKI BAŞBAKAN TANSU ÇILLER`E BAŞSAĞLıĞı DILEDI   11:17   MEZITLI BELEDIYESI, ARATOS SPOR TESISLERI`NDEKI TENIS KORTLARıNı YENILIYOR   09:48   ŞEHIR HASTANELERINE ULAŞıM SORUNUNA VATANDAŞLARıN TEPKISI SÜRÜYOR   09:43   MERSIN BÜYÜKŞEHIR İTFAIYESI, YAPıLARı YANGıNA KARŞı DENETLIYOR   09:32   TANSU ÇILLER’IN EŞI ÖZER ÇILLER VEFAT ETTI   14:52   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, SAHADA ÇALıŞMALARı İNCELEDI   14:45   EKREM İMAMOĞLU`NUN DAVASı 2 EKIM`E ERTELENDI   13:17   ÖZGÜR ÖZEL: "HER DOĞANA ANAYASA YAPARıZ, ERDOĞAN`A ANAYASA YAPMAYıZ"   13:13   AKDENIZ BELEDIYESI EŞ BAŞKANLARı ESENLI’YI ZIYARET ETTI… “3’ÜNCÜ ESENLI ÜZÜM ŞENLIĞI TEMMUZ’DA DÜZENLENECEK”   13:13   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN İLAÇLAMA EKIPLERI SAHADA    13:10   CHP MEZITLI İLÇE TEŞKILATıNDAN BAŞKAN VAHAP SEÇER’E ZIYARET VE TEBRIK   13:03   HRANT DINK`IN ÖLDÜRÜLMESIYLE İLGILI 15 SANıKLı DAVADA MÜTALAA AÇıKLANDı   12:47   ÖMER FETHI GÜRER: CHP OLARAK SAHIPLENILMEYEN KÖPEKLERIN UYUTULMASıNA KARŞıYıZ   12:43   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL: "MILLETIMIZ ISTERSE BIR ERKEN SEÇIM OLUR"  
 
     
   

MERSİN`DE 19 MAYIS COŞKUSU DEVAM EDİYOR


19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları için zengin içerikli bir etkinlik takvimi hazırlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi, dün de Mersinli gençleri, DJ performansı, workshoplar ve dans şovları ile buluşturdu.

 

Tarih : 18 Mayıs 2024 Cumartesi 10:12   Okunma : 269

(MERSİN) - 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları için zengin içerikli bir etkinlik takvimi hazırlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi, dün de Mersinli gençleri, DJ performansı, workshoplar ve dans şovları ile buluşturdu.

Özgecan Aslan Barış Meydanı`nda düzenlenen etkinliğin 3. günü ilk olarak Dj Emircan Saltabaş`ın performansı ile başladı. Farklı tarzı ve eğlenceli repertuvarı ile gençleri coşturan performansın ardından D&S Dans Grubu sahne aldı. Enerji dolu ve hareketli olması sebebiyle en sevilen dans türlerinden biri olan zumba ile gençlerin neşesi artarken, Angora Dans grubu sergilediği gösteri beğeni topladı. Dövüş sanatının ahenkle birleştiği Coperia şovunu sergileyen grup mini bir gösteri sunarken, Karizma Show, gösterileri ile izleyenlere eşsiz bir görsel şölen yaşattı.

GÜN BOYU SÜREN ETKİNLİKLERLE GENÇLER EĞLENCEYE DOYDU

Büyükşehir Belediyesi`nin düzenlediği etkinlikleri takip eden gençler, beğenilerini şu sözlerle dile getirdi:

-Irmak Özken: “Büyükşehir`in yaptığı etkinliklerden çok memnunum. Gençler için çok eğlenceli ve enerji dolu bir etkinlik oldu. Son yıllarda daha da arttı. Gençler için çok motive edici. Günümüz ekonomisinde gençler, eşit olmayan maddi kaynaklardan dolayı depresyona girebiliyor. Buna rağmen biz burada eğlenebiliyoruz.” 

-Aysu Horoz: “Burada bir dans gösterisi sergiledik. Bu insanlar için çok güzel bir etkinlik, insanlar buraya gelebiliyor ve herkes için uygun bir etkinlik. Biz grup olarak çok eğleniyoruz ve heyecanlıyız. Buraya gelen kişiler de mutlu oluyor. Çünkü onlar için farklı bir etkinlik  oluyor ve bizlere anı olarak kalıyor. Eğlencelik olduğı için buraya işimiz olsa da geliyoruz. 7`den  70`e herkes bu kentte mutlu ve eğleniyor.” 

-Volkan Çolak: “Evde oturuyorduk canım sıkıldı ve neler yapalım diye düşündük. Büyükşehir`in bayramlarda yaptığı etkinlikler oluyordu aklıma o geldi ve aileme beraber gidelim ddedim. Burada voleybol, basketbol oynuyoruz. Kardeşim ben ve babam burada voleybol sayesinde tanımadığımız insanlarla eğlenebiliyoruz. Mesela 23 Nisan`da kardeşim burada bir dans ekibi ile tanıştı şu anda birebir onlarla konuşuyor ve bir şeyleri paylaşıyor. Bu da insanların birbirine olan yaklaşımının ve samimiyetinin ne kadar güzel bir şey olduğunu da gösteriyor. Bu bayram etkinlikleri, insanlar arasındaki etkileşimi ve insanların eglenmesini çok güzel bir şekilde artırdı.” 

-Ayşegül Ceylan:  “Burası çok güzel ve çok eğlenceli. DJ performansları çok hareketli. Burada oyun da oynayabiliyoruz. Bugün ilk defa geliyorum ama konsere muhakkak geleceğim. Mabel Matiz`in bayadır gelmesini istiyordum. Bu sefer geleceğini duyunca çok mutlu oldum ve buna kesinlikle gelmeliyim. Şehirde önceden bildiğim kadarıyla böyle şeyler yapılmıyordu yaşım biraz daha küçük ama şimdi çok güzel etkinlikler yapılıyor. Özellikle özel günlerde yapılan etkinliklere bayılıyorum. Burada dans ediliyor, futbol, basketbol, voleybol, tenis gibi sportif turnuvalar oluyor. Spor anlamında hem kendimizi geliştiriyoruz hem eğleniyoruz.” 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA