21 Eylül 2024 Cumartesi

16:37   FERNAS MADEN IŞÇILERININ DIRENIŞI DEVAM EDIYOR...   16:17   TOROSLAR BELEDIYESI OKUL KANTINLERINI DENETLEDI   15:55   DİSK, `GELIRDE, VERGIDE, ÜLKEDE ADALET` TALEBIYLE BÖLGESEL MITINGIN IKINCISINI İZMIR`DE YAPTı...   15:24   EĞITIM-SEN MERSIN ŞUBESI: "OKULLARıMıZıN EN TEMEL IHTIYACı OLAN TEMIZLIK VE HIJYEN KONUSU DAHI TASARRUF TEDBIRLERIYLE KıSıTLANıYOR"   15:16   DEPREMDE 19 KIŞIYE MEZAR OLAN FAZILET APARTMANı`NıN FIRARI SANıKLARı AKıN VE FERIHAN YAĞCı, NOTERE GITMIŞ....   14:04   AKDENIZ BELEDIYESI BARıŞ VE KÜLTÜR FESTIVALI BAŞLıYOR   13:16   CHP, TAŞıMALı EĞITIM YÖNETMELIĞINE KARŞı DAVA AÇTı...    11:24   DEPREMDE 63 KIŞININ ÖLDÜĞÜ TUTAR YAPıSı SITESI DAVASıNDA YENI GELIŞME: İNŞAAT MÜHENDISI CÜNEYT AKKAYA`YA TUTUKLAMA KARARı   11:18   AKP`LI ŞAVŞAT BELEDIYESI`NIN 31 IŞÇININ SÖZLEŞMESINI YENILEMEMESINE YÖNELIK TEPKILER SÜRÜYOR... UĞUR BAYRAKTUTAN: "EKMEĞINI EVE GÖTÜREN IŞÇIYLE UĞRAŞıLıR Mı?"   11:11   GÜLCAN KıŞ:`` İŞGÜCÜ UYUM PROGRAMı, OKULLARDA CIDDI BIR HIJYEN KRIZINE YOL AÇACAK``   11:10   YENIŞEHIR BELEDIYESI`NDEN BISIKLETLI YAŞAMA DESTEK    11:05   NARIN GÜRAN CINAYETI... NARIN`IN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ KÖYDEKI ÇOCUKLARıN PSIKOLOJIK DURUMUNA ILIŞKIN ÖN RAPOR HAZıRLANDı   10:56   VOLKAN DEMIR: "İSRAIL`E TICARETI ENGELLEMEK YERINE FIRMALARıN FARKLı YÖNTEMLER KULLANMASıNı GÖRMEZDEN GELDILER"   10:54   GÖKHAN GÜNAYDıN, AKP KILIS GENÇLIK KOLLARı BAŞKANı MUSA KARA`NıN KILIS VALILIĞI`NE ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ OLARAK ATANMASıNı TBMM GÜNDEMINE TAŞıDı   10:27   AK PARTILI MÜTEAHHIT MEHMET ÖZKAN`ıN TAHLIYE EDILDIĞI DAVADA YENI BILIRKIŞI RAPORU: ``YıKıM DEPREMIN BÜYÜKLÜĞÜYLE AÇıKLANAMAZ``   10:12   VAN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ABDULLAH ZEYDAN: "DSİ`NIN BU IHMALI, BU DUYARSıZLıĞı KABUL EDILEMEZ"   10:02   DEPREMDE 56 KIŞIYE MEZAR OLAN NILÜFER APARTMANı DAVASıNDA HATAY VALILIĞI`NIN KAMU GÖREVLILERINE SORUŞTURMA IZNI VERILMEMESINE ILIŞKIN KARARıNA ITIRAZ EDILDI   09:59   ESENYURT BELEDIYE BAŞKANı ÖZER`DEN HAYıRSEVERLERE ÇAĞRı: "KÜÇÜK ÇıNAR`ıN HAYATA TUTUNMASıNA DESTEK OLUN"   09:54   DEPREMDE 80 KIŞININ ÖLDÜĞÜ YUKARı ŞEHIR KOOPERATIF EVLERI DAVASı... AILELERDEN, AK PARTILI MÜTEAHHIT VE DIĞER SANıKLARıN TUTUKLANMASı IÇIN ÇAĞRı   09:51   ERZURUM`DA ``ŞÜPHELI`` KADıN ÖLÜMÜ… ``İNTIHAR`` ETTIĞI IDDIA EDILEN DILAN YıLDıRıM`ıN ANNESI: ``KıZıM DA BIR `NARIN` OLMUŞTUR, KıZıMA NE OLDU?``  
 
     
   

Mersin Büyükşehir, Etik Haftası Etkinliklerini Başlattı


Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından, 25-31 Mayıs Etik Haftası kapsamında Etik Hatıra Ormanı Dikim Töreni düzenlendi.

 

Tarih : 23 Mayıs 2024 Perşembe 11:12   Okunma : 567

(MERSİN)- Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ tarafından 25-31 Mayıs Etik Haftası kapsamında, `Etik Hatıra Ormanı Dikim Töreni` düzenlendi. Etkinliğe Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ Etik Komisyonu üyeleri, ilgili daire başkanları, müdürler ve personel katıldı.

68`liler Barış Ormanı`nda gerçekleştirilen fidan dikim etkinliğine Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ Etik Komisyonu üyeleri, ilgili daire başkanları, müdürler ve personel katıldı. Büyükşehir Belediyesi için ayrılan alanda katılımcılar, adlarının bulunduğu alanlara fidan dikti. Büyükşehir`in Etik Haftası boyunca etkinlikleri devam edecek.

Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı ve Etik Komisyonu Üyesi Salih Sığırcıkoğlu Etik Haftası`nın önemini vurgulayarak, “Etik Haftası bizim için, kamu gücünü kullanan insanların vatandaşla ilişkilerini ve kamunun kendi içerisindeki personel ilişkilerini, ast-üst ilişkilerini düzenleme açısından birtakım farkındalıklar yaratıyor. Bu açıdan önemli. Kamu etiği dediğimiz kavram bunları içeriyor. Bu açıdan bir farkındalık yaratmak, hoş bir anı oluşturmak, ‘ileride bu yapılmıştı` deyip, insanların hatırlamasını sağlamak ve gerekli dikkati çekmek için, 68`liler Ormanı`nda bize tahsis edilen bu yerde fidan dikimi faaliyetimiz oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı`mız Sayın Vahap Seçer`in katkılarıyla etik farkındalığı yaratmak anlamında, Büyükşehir Etik Komisyonu ve MESKİ Etik Komisyonu olarak buradayız” dedi.

MESKİ Hukuk Müşaviri ve Etik Komisyonu Üyesi Selcan Yılmaz ise “Her yıl, 25-31 Mayıs Etik Haftası olarak kutlanmakta. Biz de bu kapsamda farkındalık yaratmak adına hatıra ormanına ağaç dikme programına dahil olduk. Bu bizi çok mutlu eden bir program oldu” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA