5 Ekim 2024 Cumartesi

16:09   VAHAP SEÇER, ÇOCUK SAHNESI`NDE SERGILENEN ILK OYUNDA ÇOCUKLARLA BIR ARAYA GELDI   15:14   ALI ÖZTUNÇ`TAN AGİT-PA`YA GAZZE TEPKISI   14:24   MURAT EMIR`DEN BAHÇELI`YE TEPKI   14:21   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, YENI HIZMET BINASıNDAKI ÇOCUK SAHNESI`NDE MINIK TIYAROSEVERLERLE BULUŞTU   13:55   ÖZGÜR ÖZEL`DEN MEHMET ŞIMŞEK`E: “GELDIĞI GÜN ENFLASYON YÜZDE 38`DI. BUGÜN 48”   12:09   CHP`LI ÇAKıRÖZER, EYLÜL AYı BASıN ÖZGÜRLÜĞÜ RAPORU`NU AÇıKLADı   10:12   ‘MERSIN 33 KART` OSMANIYE KOOPERATI`NE BAĞLı ARAÇLARA DA ENTEGRE EDILDI   09:42   ULUSLARARASı YENIŞEHIR KÜLTÜR FESTIVALI VE KITAP FUARı IÇIN GERI SAYıM BAŞLADı   17:31   AK PARTI SÖZCÜSÜ ÇELIK: ``İSRAIL`IN KENDINI SAVUNMA HAKKı VAR` CÜMLESI, DÜNYANıN EN IKI YÜZLÜ CÜMLESI HALINE GELMIŞTIR, GEÇERSIZDIR``   16:51   CERATTEPE`DEKI YENI ÇED BILGILENDIRME TOPLANTıSıNA TEPKI...   16:35   YENI NATO GENEL SEKRETERI MARK RUTTE`DEN KIEV`E ZIYARET   15:40   NARIN GÜRAN`ıN ADı, TARSUS`TA BIR PARKA VERILDI   15:38   LÜBNAN`DAN KAÇAN YABANCı UYRUKLU VATANDAŞLARıN MERSIN ÜZERINDEN TAHLIYELERI SÜRÜYOR   14:18   ÖZGÜR ÖZEL`DEN "CUMHURBAŞKANLıĞıNA YAKıŞTıRDıĞıNıZ BIR ADAY VAR Mı`` SORUSUNA YANıT   13:11   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER`DEN MERCAN 100. YıL İKLIM VE ÇEVRE BILIM MERKEZI`NE ZIYARET    11:21   DEM PARTILI ÇANDAR`DAN ERDOĞAN`ıN "İSRAIL" AÇıKLAMASıNA TEPKI   10:46   İSRAIL, BEYRUT`UN MERKEZINDE İSLAM SAĞLıK ÖRGÜTÜ`NE AIT BIR TıP MERKEZINI VURDU   10:38   CEM GARIPOĞLU`NUN MEZARı BUGÜN AÇıLACAK   10:16   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE YURTLARı, BARıNMA SıKıNTıSı YAŞAYAN ÖĞRENCILERE DESTEK OLMAYA DEVAM EDIYOR   09:50   EKREM İMAMOĞLU İSTINAF ÖNÜNDE KONUŞTU  
 
     
   

Tarsus’da “Köyde Hayat Var” Etkinliği Başlıyor


Tarsus Belediyesi tarafından her alanda fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla “Köyde Hayat Var” etkinliği başlıyor. Etkinliğin ilk durağı Beylice Mahallesi’nde gerçekleşecek.

 

Tarih : 3 Temmuz 2024 Çarşamba 13:41   Okunma : 597

Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde, kırsal mahallelerde çocukların keyifli vakit geçirmesi amacıyla “Köyde Hayat Var” şenlikleri başlıyor. Yaz tatilinde çocukları mutlu edecek rengarenk içeriklerle dolu olan bu şenlikler, geleneksel çocuk oyunları, yüz boyama,mini konser, çocuk atölyeleri, el sanatları ve kadınlara yönelik atölyeler gibi çeşitli etkinlikleri içeriyor. Etkinlikte hem çocuklar, hem de aileler keyifli vakit geçirecek.

“Her alanda fırsat eşitliği yaratmak istiyoruz”

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç yapılacak olan etkinliğin önemine değinerek, “Her alanda fırsat eşitliği yaratmak istiyoruz. Şehir merkezimizdeki çocuklarımız belki bu tür etkinliklere daha çok katılabiliyor ama kırsal kesimdeki çocuklarımız mahrum kalsın istemiyoruz. Onlar için de biz ayaklarına gideceğiz.” dedi.

Etkinlik Diğer Mahallelerde Devam Edecek

5 Temmuz 2024 tarihinde Beylice Mahallesi’nde düzenlenecek olan etkinlik, 13.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşecek.Bu renkli etkinlik, tüm katılımcılara güzel bir gün geçirme fırsatı sunuyor. Tarsus Belediyesi yetkilileri, bu etkinliğin diğer mahallelerde de devam edeceğini belirtti.

Paylaş :
Etiketler :  Tarsus Belediyesi, Ali Boltaç, Mersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA