16 Eylül 2024 Pazartesi

16:10   KAS HASTASı YAKUP BEBEĞIN BABASı ERTAN ÇALıK: “ÇOCUĞUMUZUN TEDAVISI IÇIN 3 MILYON 200 BIN DOLAR PARAYA IHTIYACıMıZ VAR”   15:49   ÖZGÜR ÖZEL: “ANAYASA`NıN ILK DÖRT MADDESINE KARŞı ÇıKAN HÜDA PAR`Lı GEÇMIŞIN HIZBULLAHÇı DOMUZ BAĞCıLARı, IKTIDAR YÜRÜYÜŞÜMÜZE ENGEL OLAMAZLAR”   15:47   DEM PARTI`NIN 4 GÜN SÜREN MERKEZI ÖRGÜTLENME KONFERANSı SONA ERDI...   15:37   ANAYASA MAHKEMESI, MAAŞ ZAMMıNı BEĞENMEYIP YÖNETICIYE MAIL ATAN IŞÇIYI HAKLı BULDU   14:06   CHP LIDERI ÖZEL`DEN HÜDA-PAR`A `‘ANAYASA`` YANıTı   11:23   AYHAN BORA KAPLAN SUÇ ÖRGÜTÜ DAVASı... MAHKEME ARA KARARıNı AÇıKLAYACAK   10:38   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN HAYATıNı KURTARDıĞı ŞIRIN`IN ARTıK BIR YUVASı VAR   10:12   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT, PERSONELI ILE PIKNIKTE BULUŞTU   09:45   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, FıNDıKPıNARı VE AYVAGEDIĞI SÜPER KUPA FINALI`NI IZLEDI   13:27   BAKAN ÖMER BOLAT: “EMLAKTA DOĞRULANMıŞ ILAN DÜZENLEMEMIZ BUGÜNDEN ITIBAREN UYGULANMAYA BAŞLANDı”   13:19   ÖMER FETHI GÜRER, SILAJLıK MıSıR ÜRETICILERININ SORUNLARıNı DINLEDI: “ÜRÜNLERI SATACAK ALıCı BULAMıYORUZ”   13:06   KPSS-ORTAÖĞRETIM SıNAVı SONA ERDI   12:43   "ADALET NÖBETI"NI KUĞULU PARK`TA SÜRDÜREN DEPREMZEDE DÖNE KAYA: " CUMHURBAŞKANı`NDAN BAKANLıKLARıNA KADAR HERKESI ADALETIN SAĞLANMASı IÇIN GÖREVE DAVET EDIYORUM"   12:33   İSTANBUL BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı EKREM İMAMOĞLU TRABZON`DA: “ŞEHITLERIMIZE RAHMET DILIYORUZ, TERÖRÜ LANETLIYORUZ”   12:19   SAĞLıK ÇALıŞANLARıNA SORUŞTURMA, INCELEME VE TEHDIT IDDIASı... BIRLIK SAĞLıK SEN GENEL BAŞKANı DOĞRUYOL: "SAĞLıK BAKANLıĞı ÇALıŞANLARı MAALESEF SAHIPSIZ KALMıŞ VE ORTAYA ATıLMıŞ DURUMDADıR"   12:17   UKRAYNA DEVLET BAŞKANı ZELENSKI, KIEV`DE ABD KONGRESI DELEGASYONUYLA GÖRÜŞTÜ   11:06   ERDOĞAN TOPRAK: NARIN VE SıLA OLAYLARı GÖSTERDI KI, TÜRKIYE`DE ÇOCUKLAR SAHIPSIZ   10:59   KPSS-ORTAÖĞRETIM SıNAVı... 1 MILYON 864 BIN ADAYıN BAŞVURDUĞU SıNAV 10.15`TE BAŞLADı   09:58   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NDEN KENT GENELINDE AKDENIZ MEYVE SINEĞINE KARŞı ÖNLEM   09:48   GAMZE AKKUŞ İLGEZDI: AKP IKTIDARı KADıNA YÖNELIK ŞIDDETI MEŞRULAŞTıRMAYA HIZMET EDIYOR  
 
     
   

Depremde ağır hasar alan binanın yıkılmamasına vatandaşlardan tepki


Osmaniye`nin Kadirli ilçesi Tufanpaşa Mahallesi Atatürk Caddesi`nde 6 Şubat depremlerinde ağır hasar alan dört katlı binanın yıkılmamasına vatandaşlar tepki gösterdi.

 

Tarih : 26 Temmuz 2024 Cuma 10:33   Okunma : 523

BURHAN DEMİRCİOĞLU

(OSMANİYE) - Osmaniye`nin Kadirli ilçesinde 6 Şubat depremlerinde ağır hasar alan bina, şehrin en işlek caddesinde bir buçuk yıldır yıkılmayı bekliyor. Duruma tepki gösteren Kamil Çakır, "Buraya araba durduruyorlar. Televizyonda da görüyoruz İstanbul`da bina kendi kendine yıkılıyor. Buna el atın, illaki birileri mi ölecek" dedi.

"İş yerimizi açamıyoruz"

Binanın yıkılmasını isteyen Kadir Büyükakçalı şöyle konuştu:

"İki yıldan beri bu binayı yıkılmadı. İş yerimiz var, iş yerimizde biz çalışamıyoruz. Can tehlikesi var. Buradan kimse geçemiyor. Önlem de alınmadı her gün bir tehlike atlatıyoruz biz. Oradan taş düşüyor, ya çocukların üstüne, ya adamların üstüne. Biz iş yerimizi açamıyoruz. İş yerimize odun dökemiyoruz korkudan." 

Servet Savran ise "Bu bina tehlike arz ediyor. Ben öldükten sonra hiç gereği yok yıkmasınlar. Şu an arabamızı park ediyoruz. Çocuklar geçiyor bayanlar geçiyor. Her türlü burada risk. Şu anda bu en ufak bir sallantıda rüzgar esse dahi yıkılabilir. Yetkililere sesleniyorum bir an önce bu yıkımı yıksınlar, buradan kaldırsınlar" dedi.

"İlk boşaltılan binalardan" 

Mutlu Bertiz, "Kahramanmaraş depreminden sonra bu binamız ağır hasar aldı. Belki de Kadirli`de ilk boşaltılan binalardan ama henüz yıkılmadı. Burada tehlike arz ediyor. Gelen geçen vatandaşlar için çok büyük bir sıkıntı. Bizlerin de iş yeri burada olduğu için tehlikeli bir durumdayız. Hemen işlem yapılıp yıkılmasını talep ediyoruz" şeklinde konuştu.

"İllaki birileri mi ölecek?"

Kamil Çakır da "Bunu niye devlet yıkmıyor? Yani illaki bir can alındıktan sonra mı kepidecekler (yıkmak)? Burayı kepidecekler, yıkacaklar bir şeyler edecekler. Bununla ilgilenin. Buraya araba durduruyorlar. Televizyonda da görüyoruz İstanbul`da bina kendi kendine yıkılıyor. Buna el atın, illaki birileri mi ölecek” dedi.

 

 

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA