21 Eylül 2024 Cumartesi

16:37   FERNAS MADEN IŞÇILERININ DIRENIŞI DEVAM EDIYOR...   16:17   TOROSLAR BELEDIYESI OKUL KANTINLERINI DENETLEDI   15:55   DİSK, `GELIRDE, VERGIDE, ÜLKEDE ADALET` TALEBIYLE BÖLGESEL MITINGIN IKINCISINI İZMIR`DE YAPTı...   15:24   EĞITIM-SEN MERSIN ŞUBESI: "OKULLARıMıZıN EN TEMEL IHTIYACı OLAN TEMIZLIK VE HIJYEN KONUSU DAHI TASARRUF TEDBIRLERIYLE KıSıTLANıYOR"   15:16   DEPREMDE 19 KIŞIYE MEZAR OLAN FAZILET APARTMANı`NıN FIRARI SANıKLARı AKıN VE FERIHAN YAĞCı, NOTERE GITMIŞ....   14:04   AKDENIZ BELEDIYESI BARıŞ VE KÜLTÜR FESTIVALI BAŞLıYOR   13:16   CHP, TAŞıMALı EĞITIM YÖNETMELIĞINE KARŞı DAVA AÇTı...    11:24   DEPREMDE 63 KIŞININ ÖLDÜĞÜ TUTAR YAPıSı SITESI DAVASıNDA YENI GELIŞME: İNŞAAT MÜHENDISI CÜNEYT AKKAYA`YA TUTUKLAMA KARARı   11:18   AKP`LI ŞAVŞAT BELEDIYESI`NIN 31 IŞÇININ SÖZLEŞMESINI YENILEMEMESINE YÖNELIK TEPKILER SÜRÜYOR... UĞUR BAYRAKTUTAN: "EKMEĞINI EVE GÖTÜREN IŞÇIYLE UĞRAŞıLıR Mı?"   11:11   GÜLCAN KıŞ:`` İŞGÜCÜ UYUM PROGRAMı, OKULLARDA CIDDI BIR HIJYEN KRIZINE YOL AÇACAK``   11:10   YENIŞEHIR BELEDIYESI`NDEN BISIKLETLI YAŞAMA DESTEK    11:05   NARIN GÜRAN CINAYETI... NARIN`IN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ KÖYDEKI ÇOCUKLARıN PSIKOLOJIK DURUMUNA ILIŞKIN ÖN RAPOR HAZıRLANDı   10:56   VOLKAN DEMIR: "İSRAIL`E TICARETI ENGELLEMEK YERINE FIRMALARıN FARKLı YÖNTEMLER KULLANMASıNı GÖRMEZDEN GELDILER"   10:54   GÖKHAN GÜNAYDıN, AKP KILIS GENÇLIK KOLLARı BAŞKANı MUSA KARA`NıN KILIS VALILIĞI`NE ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ OLARAK ATANMASıNı TBMM GÜNDEMINE TAŞıDı   10:27   AK PARTILI MÜTEAHHIT MEHMET ÖZKAN`ıN TAHLIYE EDILDIĞI DAVADA YENI BILIRKIŞI RAPORU: ``YıKıM DEPREMIN BÜYÜKLÜĞÜYLE AÇıKLANAMAZ``   10:12   VAN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ABDULLAH ZEYDAN: "DSİ`NIN BU IHMALI, BU DUYARSıZLıĞı KABUL EDILEMEZ"   10:02   DEPREMDE 56 KIŞIYE MEZAR OLAN NILÜFER APARTMANı DAVASıNDA HATAY VALILIĞI`NIN KAMU GÖREVLILERINE SORUŞTURMA IZNI VERILMEMESINE ILIŞKIN KARARıNA ITIRAZ EDILDI   09:59   ESENYURT BELEDIYE BAŞKANı ÖZER`DEN HAYıRSEVERLERE ÇAĞRı: "KÜÇÜK ÇıNAR`ıN HAYATA TUTUNMASıNA DESTEK OLUN"   09:54   DEPREMDE 80 KIŞININ ÖLDÜĞÜ YUKARı ŞEHIR KOOPERATIF EVLERI DAVASı... AILELERDEN, AK PARTILI MÜTEAHHIT VE DIĞER SANıKLARıN TUTUKLANMASı IÇIN ÇAĞRı   09:51   ERZURUM`DA ``ŞÜPHELI`` KADıN ÖLÜMÜ… ``İNTIHAR`` ETTIĞI IDDIA EDILEN DILAN YıLDıRıM`ıN ANNESI: ``KıZıM DA BIR `NARIN` OLMUŞTUR, KıZıMA NE OLDU?``  
 
     
   

Mersin Büyükşehir`in katkılarıyla ilk kez düzenlenen “Çamlıyayla Doğa Festivali” renkli görüntülere sahne oldu


Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen ve ilk kez gerçekleştirilen “Çamlıyayla Doğa Festivali” vatandaşlara keyifli anlar yaşattı. Çamlıyayla Belediyesi’nin öncülüğünde Adana Doğa Sporları Topluluğu (ADOST) ve 01 Adana Off-Road Kulübü’nün de desteklediği Doğa Festivali, Çamlıyayla Zevzek Tepesi’nde gerçekleştirildi.

 

Tarih : 31 Temmuz 2024 Çarşamba 10:45   Okunma : 509

(MERSİN)- Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin katkılarıyla ilk kez düzenlenen “Çamlıyayla Doğa Festivali” renkli görüntülere sahne oldu.

Doğanın kalbinde ve tertemiz havada yapılan Çamlıyayla Doğa Festivali, Çamlıyayla Belediye Başkanı Mehmet Fatih Sofu`nun katılımıyla, davullu-zurnalı kortej yürüyüşüyle start aldı. Festivalde, Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan stantlarda üreticiler satış yapma imkanı buldular. Yöresel lezzetler binlerce katılımcıya sunuldu.

Dolu dolu geçen Çamlıyayla Doğa Festivali`nde canlı müzik performansları, atölye çalışmaları, çocuklar ve yetişkinler için ödüllü yarışmalar, Off-Road Gruplarının gösterileri ve akşam saatlerinde Grup Anavarza Konseri düzenlendi. Konserde katılımcılar, çalınan hareketli müzik eşliğinde gönüllerince eğlenme şansı buldu. 3 gün süren festivalde 100 Motokros ve Off-Road araçları da katılım sağladı, festivalde b,in 400 çadır kuruldu. Çamlıyaylalılar ve Mersinlilerin yanı sıra çevre illerden de yüzlerce kişi festivale akın etti.

“Kısacık sürede fark yaratmak bizim için çok gurur verici”

Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Şerife Hasoğlu Dokucu Festival`de yaptığı konuşmada, “ADOST`ta çok teşekkür ediyoruz, fark yaratmışsınız. Başkanımız Mehmet Fatih Sofu ile kısacık sürede bu kadar fark yaratmak bizim için çok gurur verici. Bu farkı gördük, size ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

“Muhteşem bir organizasyon gerçekleştirdik”

Çamlıyayla Belediye Başkanı Mehmet Fatih Sofu, “Mersin Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle Çamlıyayla Belediyemizin iş birliği ve ADOST Grubuyla birlikte muhteşem bir organizasyon gerçekleştirdik. Çamlıyayla 1. Doğa Festivali`ni bu yıl tüm coşkuyla kutluyoruz. Bu festivalimiz ilk olmasına rağmen birçok ilden ve Mersin`imizden yoğun talep görmektedir. İnşallah önümüzde ki yıllarda bunu geleneksel hale getirip daha coşkulu, daha Türkiye`ye marka olmuş bir Festival yapmayı planlıyoruz. Bunun için tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Vatandaşlarımız doğada huzurlu vakit geçirdi”

Festivalin gerçekleşmesinde aktif rol alan ADOST temsilcisi Yasin Hüyüklü`de,böyle bir etkinliğin parçası olmaktan dolayı sevinç duyduklarını belirterek, “Etkinliğimizde kareoke, yoga, çocuk ve yetişkinler için eğlenceli yarışmalar oldu. Off-Road yarışı ve stantlarımız eşliğinde, vatandaşlarımız hem alışveriş yapıyor, hem doğada huzurlu bir vakit geçiriyor” diye konuştu.

 

Paylaş :
Etiketler :  Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA