25 Eylül 2024 Çarşamba

16:24   YAŞAMıNı YITIREN SENARIST, YAPıMCı VE YÖNETMEN TOMRIS GIRITLIOĞLU IÇIN TÖREN DÜZENLENDI   15:55   KEMAL KıLıÇDAROĞLU`NDAN, EKREM İMAMOĞLU`NA DESTEK TELEFONU    14:46   ÖZGÜR ÖZEL`DEN “AHMAK DAVASı” AÇıKLAMASı   14:20   TÜRK HARB-İŞ SENDIKASı`NDAN 5`INCI ANA BAKıM FABRIKA MÜDÜRLÜĞÜ ÖNÜNDE OTURMA EYLEMI   14:15   YENIŞEHIR BELEDIYE SPORLU GENÇ YETENEK YUSUF, SILIFKE BELEDIYE SPOR`A TRANSFER OLDU   14:10   AKDENIZ’DE KıRSAL MAHALLELERE HIZMET ATAĞı DEVAM EDIYOR   14:09   ÖZGÜR ÖZEL: “SURIYE ILE KURULAN HER DIPLOMATIK ADıM TÜRKIYE`DEKI SıĞıNMACı SORUNUNU ÇÖZMEYE KATKı SAĞLAYACAĞı IÇIN ÇOK DOĞRU ADıMDıR``   13:32   MOTO KURYE SAMET ÖZGÜL`ÜN KARDEŞI BERNA ÖZGÜL: "SABıKALı INSANLAR ARAMıZDA DOLANDıKÇA BIZ NE SAMET ÖZGÜL`Ü NE DE ŞEYDA YıLMAZ`ı KORUYABILIRIZ"   12:26   CUMHURBAŞKANı YARDıMCıSı YıLMAZ KÖRFEZ KIRLILIĞINDE YEREL YÖNETIMLERI IŞARET ETTI   11:53   TÜRK- İŞ`TEN ``GEÇINEMIYORUZ`` EYLEMI...    10:58   AYDıNCıK VE GÜLNARLı ÜRETICININ GÜNLERCE SÜREN BADEM SOYMA DERDI BITTI   10:37   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT: “YOL GIRMEMIŞ, HIZMET ALMAMıŞ BIR TEK MAHALLE BILE BıRAKMAYACAĞıZ”   09:48   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NDEN TÜRKIYE’DE BIR ILK    16:10   BIRLEŞIK KAMU-İŞ KONFEDERASYONU: "AÇLıK SıNıRı 21 BIN LIRAYA, YOKSULLUK SıNıRı 65 BIN 873 LIRAYA ÇıKTı"   15:57   CHP, İMAMOĞLU`NUN DAVASı IÇIN IHTIMALLERI DEĞERLENDIRECEK   15:10   HKG DAVASı`NDA KARAR ÇıKTı   14:10   SINAN ATEŞ DAVASıNDA YENI BILIRKIŞI RAPORU AÇıKLANDı   14:05   KÖY OKULLARı MEZUNLARı, TAŞıMALı EĞITIM SISTEMINE TEPKI GÖSTERDI...   14:01   ÖZGÜR ÖZEL, TOMRIS GIRITLIOĞLU IÇIN BAŞSAĞLıĞı MESAJı YAYıNLADı   13:50   AKDENIZ BARıŞ VE KÜLTÜR FESTIVALI TÜM RENKLERI BULUŞTURDU  
 
     
   

Gülcan Kış: “AKP’nin amacı CHP’li belediyelerin vatandaşa hizmetinin önünü kesmek”


Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AKP Grup Toplantısında CHP’li belediyeleri hedef alarak borçlarını ödemeyen belediyelerin kaynaklarının kesileceği yönünde açıklama yapmasının ardından CHP içerisinden peş peşe tepkiler geldi.

 

Tarih : 1 Ağustos 2024 Perşembe 15:38   Okunma : 556

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı’nın belediyeleri hedef almasını sert bir şekilde eleştirdi.

Kış, 31 Mart Yerel Seçimlerine kadar belediyelerin borçlarını tahsil etmeyen AKP’nin, Belediyelerin CHP’ye geçmesi ile böyle bir karar aldığını vurguladı. 

CHP’li Kış, AKP’nin ekonomik krizin kötüye gidişatını gündem değiştirerek CHP’li belediyelerden çıkardığını, ifade etti.  

Genel Kurul’da söz alan Kış, “SGK prim borçlarını gönderdiğimiz paralardan keseceğiz” diye tehdit eden AKPiktidarının amacının belediyelerin hizmetini engellemeye yönelik olduğunu vurguladı. 

Kış konuşmasına şöyle devam etti: “ AKP’li belediyelerin geçmişten gelen ve yıllarca biriken borçlarını, CHP yerelde iktidar olunca almaya kalkmak, olsa olsa vatandaşı cezalandırmaktır. Yerel seçimlerde Hatay’da vatandaşları tehdit eden Erdoğan’ın “oy vermezseniz hizmet yok”anlayışı hayata geçirilmiştir.  Çünkü, Korku dağları sarmıştır. Çabalarınız nafile! Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı geliyor. CHP’li beledilerin hiçbirinden “paramız yok, hizmet yok”diye bir cümle duyamayacaksınız. Cumhuriyet Halk Partisi halktan aldığı güçle hizmet vermeye devam edecektir.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin hesaplarına haciz konulması sonrası da açıklama yapan Kış, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı ile hiç vakit kaybetmeden harekete geçildiğini vurguladı. 

Kış, konu hakkında şu açıklamayı yaptı: "Tarihi oy rekoruyla Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Sayın Vahap Seçer, bu konuda gerekli açıklamayı yapmıştır. Ne hizmette, ne de çalışmalarda bir aksama olmadan görevimizin başındayız demiştir. 

AKP'nin amacı kamu hizmetine engel olmaktır. 

Mersin Büyükşehir Belediyemiz 2019 yılından bu yana çalışmalarıyla, hizmeti ile en gözde Belediyelerimizdendir. 

Türkiye'ye örnek olacak projelere imza atmıştır.

Mersin, ilklerin hayata geçirildiği bir kent  olmuştur. 

Ben de Mersinimiz için yıllarca Büyükşehir Belediyesinde Başkanımızla omuz omuza çalıştım. 

Onun,  kriz yönetme becerisinin en yakın tanığıyım. 

Belediyemiz mali disiplini olan güçlü bir belediyedir.

Sayın Seçer, her türlü zorluğun üstesinden ekibiyle ve halkın desteği ile beraber gelecektir. 

Kentimizin kamu yatırımlarını tamamlamayanlar, projeleri yarım bırakanlar, Büyükşehir Belediyemizin hizmetlerini engellemek üzere zora sokanlar, şunu net bir şekilde görsünler ki; 

Bugün bu kentte hiçbir parti ayrımı olmaksızın tüm Mersinliler Başkanımız Vahap Seçer'in etrafında kenetlenmiştir. 

Çünkü, Mersin Mutlu, Mersin Memnun."

Paylaş :
Etiketler :  CHP, Gülcan Kış, Mersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA