20 Eylül 2024 Cuma

11:24   DEPREMDE 63 KIŞININ ÖLDÜĞÜ TUTAR YAPıSı SITESI DAVASıNDA YENI GELIŞME: İNŞAAT MÜHENDISI CÜNEYT AKKAYA`YA TUTUKLAMA KARARı   11:18   AKP`LI ŞAVŞAT BELEDIYESI`NIN 31 IŞÇININ SÖZLEŞMESINI YENILEMEMESINE YÖNELIK TEPKILER SÜRÜYOR... UĞUR BAYRAKTUTAN: "EKMEĞINI EVE GÖTÜREN IŞÇIYLE UĞRAŞıLıR Mı?"   11:11   GÜLCAN KıŞ:`` İŞGÜCÜ UYUM PROGRAMı, OKULLARDA CIDDI BIR HIJYEN KRIZINE YOL AÇACAK``   11:10   YENIŞEHIR BELEDIYESI`NDEN BISIKLETLI YAŞAMA DESTEK    11:05   NARIN GÜRAN CINAYETI... NARIN`IN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ KÖYDEKI ÇOCUKLARıN PSIKOLOJIK DURUMUNA ILIŞKIN ÖN RAPOR HAZıRLANDı   10:56   VOLKAN DEMIR: "İSRAIL`E TICARETI ENGELLEMEK YERINE FIRMALARıN FARKLı YÖNTEMLER KULLANMASıNı GÖRMEZDEN GELDILER"   10:54   GÖKHAN GÜNAYDıN, AKP KILIS GENÇLIK KOLLARı BAŞKANı MUSA KARA`NıN KILIS VALILIĞI`NE ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ OLARAK ATANMASıNı TBMM GÜNDEMINE TAŞıDı   10:27   AK PARTILI MÜTEAHHIT MEHMET ÖZKAN`ıN TAHLIYE EDILDIĞI DAVADA YENI BILIRKIŞI RAPORU: ``YıKıM DEPREMIN BÜYÜKLÜĞÜYLE AÇıKLANAMAZ``   10:12   VAN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ABDULLAH ZEYDAN: "DSİ`NIN BU IHMALI, BU DUYARSıZLıĞı KABUL EDILEMEZ"   10:02   DEPREMDE 56 KIŞIYE MEZAR OLAN NILÜFER APARTMANı DAVASıNDA HATAY VALILIĞI`NIN KAMU GÖREVLILERINE SORUŞTURMA IZNI VERILMEMESINE ILIŞKIN KARARıNA ITIRAZ EDILDI   09:59   ESENYURT BELEDIYE BAŞKANı ÖZER`DEN HAYıRSEVERLERE ÇAĞRı: "KÜÇÜK ÇıNAR`ıN HAYATA TUTUNMASıNA DESTEK OLUN"   09:54   DEPREMDE 80 KIŞININ ÖLDÜĞÜ YUKARı ŞEHIR KOOPERATIF EVLERI DAVASı... AILELERDEN, AK PARTILI MÜTEAHHIT VE DIĞER SANıKLARıN TUTUKLANMASı IÇIN ÇAĞRı   09:51   ERZURUM`DA ``ŞÜPHELI`` KADıN ÖLÜMÜ… ``İNTIHAR`` ETTIĞI IDDIA EDILEN DILAN YıLDıRıM`ıN ANNESI: ``KıZıM DA BIR `NARIN` OLMUŞTUR, KıZıMA NE OLDU?``   09:50   ENR DERGISI`NIN DÜNYANıN EN BÜYÜK 250 MÜTEAHHIT FIRMASı LISTESI YAYıNLANDı   09:31   “38. ULUSLARARASı MERSIN BRIÇ FESTIVALI” BAŞLADı   09:31   VELI-DER İZMIR 2 NOLU ŞUBE BAŞKANı AYDıN: VELILERDEN HIJYEN VE GÜVENLIK IÇIN TALEP EDILEN ÜCRETLER 200 BIN LIRAYı BULUYOR. DIĞER TARAFTAN KUŞE KAĞıTLA MEKTUP GÖNDERIYORSUNUZ   09:26   NARIN GÜRAN CINAYETI... ADİI TıP 1`INCI İHTISAS KURULU, NARIN`IN ÖLÜM TARIHINI KAYBOLDUĞU 21 AĞUSTOS GÜNÜ OLARAK BELIRLEDI   23:13   FERAY ŞAHIN, MERSIN`DE ISMININ VERILDIĞI PARKTA ÖLDÜRÜLÜŞÜNÜN 7`NCI YıL DÖNÜMÜNDE ANıLDı   21:23   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANı TUNCER BAKıRHAN: EN DÜŞÜK EMEKLI AYLıĞı 32 BIN LIRA OLMALı   16:28   TOROSLAR’ıN PARKLARıNDA SONBAHAR HAZıRLıĞı  
 
     
   

CHP Kadın Kolları Başkanı Asu Kaya: "Cumhur İttifakı`na karşı hep birlikte mücadele edeceğiz"


CHP 15`inci Olağan Kadın Kolları Kurultayı, "Eşitlik ve Adalet" temasıyla Ankara ATO Congresium`da yapıldı. 662 delegenin oy kullandığı seçimde Asu Kaya 477, Aylin Nazlıaka da 146 oy aldı. 10 oy geçersiz sayıldı.

 

Tarih : 5 Ağustos 2024 Pazartesi 01:23   Okunma : 498

HABER: MEHMET OFLAZ - KAMERA: CEMAL BERK AYTEKİN

(ANKARA) - CHP Kadın Kolları Başkanı Asu Kaya, "Bugünden itibaren bu ülkenin tepesine binen bu iktidarla (Cumhur İttifakı) hep birlikte mücadeleye başlayacağız. Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel`in liderliğinde, CHP`mizle Anadolu`da halkın iktidarını ilmek ilmek örmeye devam edeceğiz. O İstanbul Sözleşmesi`ni alacağız. Asla vazgeçmiyoruz" dedi.

"Yolunuz açık olsun diyorum"

Seçimlerin ardından Aylin Nazlıaka veda konuşması yaptı. Nazlıaka, "Sevgili kız kardeşlerim gerçekten çok yoğun geçirdiğimiz bir 4 yıl oldu. Ben bu 4 yıl içerisinde hakikaten evinden, işinden, sağlığından, her şeyden feragat ederek çalışan sizlerin her birine tek tek teşekkürü borç biliyorum. Başta sevgili genel sekreterim ve Merkez Yönetim Kurulu üyelerim olmak üzere il başkanlarım, il yöneticilerim, ilçe başkanlarım, ilçe yöneticilerim, her biriniz hala il başkanlarım diyorum. Çünkü sizleri, evladım gibi kardeşim gibi görüyorum. Her birinizi yüreğinden öpüyorum. Çok çok teşekkür ediyorum. Değerli arkadaşlar, makamlar, mevkiler geçer, gider. Önemli olan duruşlardır. Bundan sonraki süreçte Asu Başkan`a başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun diyorum. Hayırlı olsun diyorum" diye konuştu.

"Bugünden itibaren bu ülkenin tepesine binen bu iktidarla (Cumhur İttifakı) hep birlikte mücadeleye başlayacağız"

Aylin Nazlıaka`nın ardından Asu Kaya da zafer konuşması yaptı. Kaya, şöyle konuştu:

"Sayın başkan sizi hiçbir yere göndermeye niyetimiz yok. CHP kurumsal hafızasını 100 yıllara aktaran bir parti. Sizdeki kurumsal hafıza, bu partinin hak mücadelesine, kadın mücadelesine yaptıklarınız, yaşam hak mücadelesine yaptıklarınız ortada... Sizden öyle ayrılmak gibi bir niyetimiz yok. Kadın mücadelesi siz olmadan asla olmaz. Kadın hareketi Aylin Nazlıaka olmadan asla mümkün değildir. Aylin Nazlıaka bu mücadelenin önderliğini, liderliğini yapmış her zamanda bizimle aynı önderliği, aynı liderliği yapacak bir cumhuriyet kadınıdır, Cumhuriyet Halk Partilidir. Bizde Cumhuriyet Halk Partililik mezara kadardır. Anca o zaman biter. Ondan sonrada çocuklarımıza sirayet eder. Aylin Hanımın ekibine teşekkür ediyorum. Siz bizim başkanımızsınız öyle hiçbir yere gitmek yok. Anadolu`da birlikte olacağız. Bütün her platformda birlikte olacağız. Biliyorum ki siz vazgeçmeyen bir kadınsınız. Bu sizin içinize işlemiş. Bütün CHP`li kadınlar mücadeleci. Biz mücadeleyi kimden öğrendik? Mustafa Kemal Atatürk`ten öğrendik. Biz onun nesilleriyiz. Öyle pes etmek yok. Sayın başkan tüm emeklerinize şükran duyuyorum. Bugünden itibaren bu ülkenin tepesine binen bu iktidarla (Cumhur İttifakı) hep birlikte mücadeleye başlayacağız. Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel`in liderliğinde, CHP`mizle Anadolu`da halkın iktidarını ilmek ilmek örmeye devam edeceğiz. O İstanbul Sözleşmesi`ni alacağız. Asla vazgeçmiyoruz."

Paylaş :
Etiketler :  CHP, Asu Kaya

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA