20 Eylül 2024 Cuma

11:24   DEPREMDE 63 KIŞININ ÖLDÜĞÜ TUTAR YAPıSı SITESI DAVASıNDA YENI GELIŞME: İNŞAAT MÜHENDISI CÜNEYT AKKAYA`YA TUTUKLAMA KARARı   11:18   AKP`LI ŞAVŞAT BELEDIYESI`NIN 31 IŞÇININ SÖZLEŞMESINI YENILEMEMESINE YÖNELIK TEPKILER SÜRÜYOR... UĞUR BAYRAKTUTAN: "EKMEĞINI EVE GÖTÜREN IŞÇIYLE UĞRAŞıLıR Mı?"   11:11   GÜLCAN KıŞ:`` İŞGÜCÜ UYUM PROGRAMı, OKULLARDA CIDDI BIR HIJYEN KRIZINE YOL AÇACAK``   11:10   YENIŞEHIR BELEDIYESI`NDEN BISIKLETLI YAŞAMA DESTEK    11:05   NARIN GÜRAN CINAYETI... NARIN`IN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ KÖYDEKI ÇOCUKLARıN PSIKOLOJIK DURUMUNA ILIŞKIN ÖN RAPOR HAZıRLANDı   10:56   VOLKAN DEMIR: "İSRAIL`E TICARETI ENGELLEMEK YERINE FIRMALARıN FARKLı YÖNTEMLER KULLANMASıNı GÖRMEZDEN GELDILER"   10:54   GÖKHAN GÜNAYDıN, AKP KILIS GENÇLIK KOLLARı BAŞKANı MUSA KARA`NıN KILIS VALILIĞI`NE ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ OLARAK ATANMASıNı TBMM GÜNDEMINE TAŞıDı   10:27   AK PARTILI MÜTEAHHIT MEHMET ÖZKAN`ıN TAHLIYE EDILDIĞI DAVADA YENI BILIRKIŞI RAPORU: ``YıKıM DEPREMIN BÜYÜKLÜĞÜYLE AÇıKLANAMAZ``   10:12   VAN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ABDULLAH ZEYDAN: "DSİ`NIN BU IHMALI, BU DUYARSıZLıĞı KABUL EDILEMEZ"   10:02   DEPREMDE 56 KIŞIYE MEZAR OLAN NILÜFER APARTMANı DAVASıNDA HATAY VALILIĞI`NIN KAMU GÖREVLILERINE SORUŞTURMA IZNI VERILMEMESINE ILIŞKIN KARARıNA ITIRAZ EDILDI   09:59   ESENYURT BELEDIYE BAŞKANı ÖZER`DEN HAYıRSEVERLERE ÇAĞRı: "KÜÇÜK ÇıNAR`ıN HAYATA TUTUNMASıNA DESTEK OLUN"   09:54   DEPREMDE 80 KIŞININ ÖLDÜĞÜ YUKARı ŞEHIR KOOPERATIF EVLERI DAVASı... AILELERDEN, AK PARTILI MÜTEAHHIT VE DIĞER SANıKLARıN TUTUKLANMASı IÇIN ÇAĞRı   09:51   ERZURUM`DA ``ŞÜPHELI`` KADıN ÖLÜMÜ… ``İNTIHAR`` ETTIĞI IDDIA EDILEN DILAN YıLDıRıM`ıN ANNESI: ``KıZıM DA BIR `NARIN` OLMUŞTUR, KıZıMA NE OLDU?``   09:50   ENR DERGISI`NIN DÜNYANıN EN BÜYÜK 250 MÜTEAHHIT FIRMASı LISTESI YAYıNLANDı   09:31   “38. ULUSLARARASı MERSIN BRIÇ FESTIVALI” BAŞLADı   09:31   VELI-DER İZMIR 2 NOLU ŞUBE BAŞKANı AYDıN: VELILERDEN HIJYEN VE GÜVENLIK IÇIN TALEP EDILEN ÜCRETLER 200 BIN LIRAYı BULUYOR. DIĞER TARAFTAN KUŞE KAĞıTLA MEKTUP GÖNDERIYORSUNUZ   09:26   NARIN GÜRAN CINAYETI... ADİI TıP 1`INCI İHTISAS KURULU, NARIN`IN ÖLÜM TARIHINI KAYBOLDUĞU 21 AĞUSTOS GÜNÜ OLARAK BELIRLEDI   23:13   FERAY ŞAHIN, MERSIN`DE ISMININ VERILDIĞI PARKTA ÖLDÜRÜLÜŞÜNÜN 7`NCI YıL DÖNÜMÜNDE ANıLDı   21:23   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANı TUNCER BAKıRHAN: EN DÜŞÜK EMEKLI AYLıĞı 32 BIN LIRA OLMALı   16:28   TOROSLAR’ıN PARKLARıNDA SONBAHAR HAZıRLıĞı  
 
     
   

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya, memleketi Osmaniye`de partililerle buluştu


CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya, memleketi Osmaniye`de partililerle buluştu. Kaya, "Cumhuriyet Halk Partisi olarak Türkiye`nin dört bir yanında, Trakya`da ve Anadolu`da görev almaya devam edeceğiz. Partimizin iktidarını sağlamak, yıllardır süregelen iktidar özlemini gerçekleştirmek için çalışacağız. Sizinle birlikte sahaya inip sesimizi yükselttik. Osmaniye`deki hak mücadelesine devam edeceğiz" dedi. 

 

Tarih : 11 Ağustos 2024 Pazar 09:51   Okunma : 331

(OSMANİYE) - CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya, memleketi Osmaniye`de partililerle buluştu. Kaya, "Cumhuriyet Halk Partisi olarak Türkiye`nin dört bir yanında, Trakya`da ve Anadolu`da görev almaya devam edeceğiz. Partimizin iktidarını sağlamak, yıllardır süregelen iktidar özlemini gerçekleştirmek için çalışacağız. Sizinle birlikte sahaya inip sesimizi yükselttik. Osmaniye`deki hak mücadelesine devam edeceğiz" dedi. 

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya Osmaniye`de partililerle buluştu. Kaya, desteleri için partililere teşekkür etti. 

Çocukluğundan bu yana Cumhuriyet Halk Partili olduğunu söyleyen Kaya, “Kimi zaman babamla yoldaşlık yaptınız, kimi zaman annemle yoldaşlık yaptınız, kimi zaman abimle yoldaşlık yaptınız. Şimdi de çok şükür Allah kısmet etti ben sizlerle yoldaşlık yapıyorum. Aslında çok uzun zamandır bir halk mücadelesi veriyordum sizlerle. Alanlarda Cumhuriyet Halk Partili yoldaşlarımızla Osmaniye Tabip Odası olarak mücadele ediyorduk. Sonrasında da esas yuvam olan, esas kalbimin attığı, ruhumun ait olduğu Cumhuriyet Halk Partisi`nde sizlerle çalışmak nasip oldu" dedi.

"Mağdur kadınların, çocukların, gençlerin sesi olduk"

"Osmaniyemiz bizim zor bir bölge. Zor ama güç olmadı. Çalışırsanız insan odaklı toplum halk odaklı, insan mağduriyeti hakları söz konusu olduğunda her daim biz alanlarda olduk. Mağdur kadınların, çocukların, gençlerin sesi olduk. Bugüne kadarki çalışmalarında hep sahada olduğunu, mazlumun sesi olduk. Bugüne kadar ki çalışmalarımız ulusalda ses getirdi" diye konuşan Kaya, şöyle devam etti:

"Bu süreçte genel başkanlık kurultayından sonra kadın kolları kurultayı da gerçekleşti ve burada da bir değişim talebi ön plana çıktı. Sayın Genel Başkanımız, sahada ve alanlarda olduğumu, arkadaşlarımın hep benden bahsettiğini dile getirdi ve bu konuda düşüncemi sordu. Çünkü birçok milletvekili arkadaşımız, Cumhuriyet Halk Partisi ailesine mensup olan birçok partilimiz, bu durumu dile getiriyordu. Ben de düşündüm; Osmaniye`de verdiğimiz bu mücadeleyi bu çalışma modelini diğer illere de yayılması gerekiyordu. Türkiye`nin dört bir yanında hazır olmamız gerektiğini fark ettik, çünkü `geçim yoksa seçim var` dedik. Bunu dediysek Türkiye`nin dört bir yanında seçime hazır olmamız gerekiyor. Kadınların evlere rahatça girebildiğini, konuşabildiğini ve iletişim kurabildiğini biliyoruz. Son yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi`ne ilk defa oy verenlerin büyük bir çoğunluğunun kadınlar olduğunu, üstelik bu kadınların diğer partilerden gelenler olduğunu da unutmamalıyız. Bu kadınlarla bir araya gelmemiz, onları bulmamız gerekiyor; onların bizi bulmasını beklememeliyiz. Partimizin içerisinde uzun istişareler sonucunda, adaylık kararını aldıktan sonra, bütün parti büyüklerimizle konuşarak bu yola çıktık."

 "Partimizi iktidara taşıyacağız"

Hedeflerinin CHP`yi  iktidara taşımak olduğunu vurgulayan Kaya, sözlerini şöyle tamamladı:

``Cumhuriyet Halk Partisi olarak Türkiye`nin dört bir yanında, Trakya`da ve Anadolu`da görev almaya devam edeceğiz. Partimizin iktidarını sağlamak, yıllardır süregelen iktidar özlemini gerçekleştirmek için çalışacağız. Sizinle birlikte sahaya inip sesimizi yükselttik. Osmaniye`deki hak mücadelesine devam edeceğiz. Sizlerin desteğiyle, her zaman sahada, Osmaniye`de olacağız. Osmaniye`de yine sahada olacağız; köy çalışmalarımıza, hane ziyaretlerimize ve kırsaldaki faaliyetlerimize devam edeceğiz. Hiç kimse Osmaniye`nin geri planda kalacağını düşünmesin. Depremle yıkılan, hep göz ardı edilen Osmaniye`nin sorunları da benim sorumluluğumda. Bu bir buçuk yılda sadece çarşının bir planı çıkmış; yapılması kaç yıl sürecek merak ediyorum. Osmaniye kamuoyuna soruyorum. Bakanlığa soruyorum. Bir Ekim itibarıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi açıldığında, Osmaniye`nin sorunlarını daha güçlü bir şekilde dile getireceğiz. Bu süreçte bana destek olan, yanımda duran bütün Cumhuriyet Halk Partili yoldaşlarıma teşekkür ederim.`` 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA