5 Şubat 2025 Çarşamba

12:52   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “DEPREMIN ÜZERINDEN İKI YıL GEÇTI, SÖZLER TUTULMADı, DEPREMZEDELER HÂLÂ MAĞDUR!”   11:52   CHP LIDERI ÖZGÜR ÖZEL ADıYAMAN`DA... ÖZEL: DEPREMIN ÖNCESINDE, SıRASıNDA VE SONRASıNDA SıNıFTA KALMıŞ BIR IKTIDARLA KARŞı KARŞıYAYıZ   11:11   CHP`DE GÜNDEM CUMHURBAŞKANı ADAYı ÖN SEÇIMI... ÖZEL, YAVAŞ ILE GÖRÜŞTÜ. PARTI KULISLERINDE ÜÇLÜ GÖRÜŞME BEKLENIYOR   09:59   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, GENÇLERE DESTEK OLMAYı SÜRDÜRÜYOR   09:56   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT: "ORTAK AKıL ILKESIYLE ÇALıŞMALARıMıZı ŞEKILLENDIRMEYE DEVAM EDIYORUZ"   09:31   MERSIN SU VE KANALIZASYON İDARESI`NE, AB DELEGASYONU, FRANSıZ KALKıNMA AJANSı VE İLBANK TEMSILCILERINDEN ZIYARET   09:21   MERSIN SINEMA OFISI, “SINEMA SÖYLEŞILERI”NIN ILKINDE YÖNETMEN TAYFUN PIRSELIMOĞLU`NU KONUK ETTI   01:39    HAKIM VE SAVCı ADAYLARıNıN ATAMA KARARNAMESI RESMI GAZETE`DE   16:27   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “ERKEN SEÇIMIN ADAYı ERKEN BELIRLENIR. ERKENDEN YOLA ÇıKACAĞıZ”   15:56   SILIFKE BELEDIYESI ŞUBAT AYı MECLIS TOPLANTıSıNDA 8 MADDE KARARA BAĞLANDı   15:43   ÖZGÜR ÖZEL: "CHP GRUBU OLARAK TEĞMENLERIN ÇıKMıŞ VE ÇıKACAK TAZMINATLARıNı ÖDEYECEĞIZ"   14:50   ÖZGÜR ÖZEL: "KÜLTÜR VE TURIZM BAKANıNıN YARGıLANMASı IÇIN PARTILERLE GÖRÜŞECEĞIZ"   14:23   CHP GRUP TOPLANTıSı... DEMOKRAT PARTI`DEN ISTIFA EDEN MILLETVEKILLERI CEMAL ENGINYURT ILE SALIH UZUN CHP`YE KATıLDı   11:47   YENIŞEHIR BELEDIYESI, 9 BIN ÇOCUĞU TIYATRO OYUNLARıYLA BULUŞTURDU   09:55   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NDEN LGS`YE HAZıRLANAN ÖĞRENCILERE DESTEK   09:36   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, KENT GENELINDE YOL ÇALıŞMALARıNı SÜRDÜRÜYOR   09:23   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN TATIL ETKINLIKLERI, FUAT MOREL MAHALLESI ÇOCUK SOKAĞı`NDA DEVAM ETTI   01:20   DEVLET DENETLEME KURULU VE TMSF`YE OLAĞANÜSTÜ YETKILER VEREN KANUN, RESMI GAZETE`DE YAYıMLANARAK YÜRÜRLÜĞE GIRDI   22:27   GAZIANTEP FK 0-1 GALATASARAY   21:11   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`DAN ERKEN SEÇIM ISTEYEN MUHALEFETE: "ZERRE MISKAL UMURSAMıYORUZ"  
 
     
   

Mezitli Belediyesi Şehir Hastanesi servisi saatinde değişiklik


Mersin Şehir Hastanesi’nin uzak olması nedeniyle Mezitli Belediyesi tarafından başlatılan servis uygulaması saati değiştirildi. Daha önce 07.20 olarak belirlenen hareket saati vatandaşlar tarafından gelen talep üzerine saat 08.00’e alındı.

 

Tarih : 30 Mayıs 2019 Perşembe 11:47   Okunma : 2872

Mersin Şehir Hastanesi’nin uzak olması nedeniyle Mezitli Belediyesi tarafından başlatılan servis uygulaması saati değiştirildi. Daha önce 07.20 olarak belirlenen hareket saati vatandaşlar tarafından gelen talep üzerine saat 08.00’e alındı. Servisin 30 dakika gibi bir sürede Mersin Şehir Hastanesine ulaştığına dikkat çeken vatandaşlar, “Hastaneye ulaştıktan sonra bir saati aşkın süre muayene için beklemek durumunda kalıyorduk. Doktorlar ancak 9.00’dan sonra hasta kabul etmeye başlıyorlar” dedi. Servis saatinin mesai saatine denk gelmesi nedeniyle hastalardan çok Mersin Şehir Hastanesi çalışanlarının yararlandığını ifade eden vatandaşlar, “Servise binmek için geldiğimiz zaman hastane de çalışan personelin koltuklarını doldurduğunu ve biz hastalara yer kalmadığını üzülerek görüyorduk. Oysa belediyemiz bu servisi sadece hastalar ve hasta yakınları yararlansın diye koymuştu. Kurumlar kendi çalışanları için servis koyarlar. İyi niyetli olarak başlatılan bu hizmetin farklı amaçlarla kullanılmaması ve muayene saatine denk gelmemesi nedeniyle bu saatin değişmesini istedik. Belediye yetkililerimiz de bu talebimize olumlu yanıt verdi. Başta Başkanımız Neşet Tarhan olmak üzere tüm belediye personeline teşekkür ederiz” diye konuştu.

HALKIMIZIN TALEPLERİ DOĞRULTUSUNDA İLERLİYORUZ

Mersin Şehir Hastanesi’nin Mezitli ilçesine uzak olması, hastaneye gidecek vatandaşları zorlarken, esnaf ziyareti sırasında bir vatandaştan gelen talebi değerlendirerek servis hizmetini başlattıklarını ifade eden Mezitli Belediyesi Başkanı Neşet Tarhan, “Yaklaşık 6 aydır Mezitli Belediyesi eski ana hizmet binası önünden kalkan servis aracı, hiçbir durakta durmadan vatandaşları Çağdaşkent Mahallesi’ndeki Şehir Hastanesi’ne taşıyor. Tüm toplu taşıma araçlarının yarısı kadar bir sürede hastaneye ulaşan vatandaşlar, uygulamadan son derece memnun kaldı. Halkçı bir belediyecilik anlayışımız gereği tüm hizmetleri halkımızın talepleri doğrultusunda şekillendiriyoruz. Vatandaşımızın talebi ile ücretsiz sunduğumuz bu hizmetten daha sağlıklı şekilde yararlanabilmeleri için servis saatinde değişikliğe gittik. Bundan sonra da talepler doğrultusunda önümüzdeki süreç için başka çözüm yolları üretebiliriz. Hastane personelinin servis istemlerini mensup oldukları memur ve işçi sendikaları ile kurumlarına iletmeleri gerekir” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  mezitli, belediyesi, geri, dönüşüm.parkı, kitap dostu, şehir hastanesi

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA