8 Mayıs 2025 Perşembe

21:41   CHP`NIN BEYAZıT MITINGINE YURTTAŞLARDAN DESTEK: BU ADALETSIZLIĞIN BIR AN ÖNCE SONA ERMESINI ISTIYORUZ   17:23   AYM`NIN, HAYVANLARı KORUMA YASASı`NıN IPTAL ISTEMINI REDDETMESI... MURAT EMIR: "HALKıN IKTIDARıNı KURDUĞUMUZDA ILK ADıMLARıMıZDAN BIRI BU KATLIAM YASASıNı IPTAL ETMEK OLACAK"   17:14   TİP: "ANAYASA MAHKEMESI, YAŞAMı DEĞIL, IKTIDARı VE ŞIDDET POLITIKALARıNı SEÇTI"   17:01   ESILA`NıN BABASıNDAN CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`A: "‘AILE YıLı` DEDINIZ, BIZ DE BIR AILEYIZ. AILELERI DAĞıTMAYıN"   16:54   ÖZGÜR ÖZEL: “BURADAN SONRA TÜRKIYE`NIN ÖNÜNDE YENI BIR IKTIDAR, YENI BIR DÖNEM VARDıR”   16:26   EKREM İMAMOĞLU`NDAN BEYAZıT MEYDANı`NDAKI “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGINE ÇAĞRı: "DIPLOMANı AL DA GEL"   16:10   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, ARSLANKÖY’DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU   15:54   HAYVAN HAKLARı SAVUNUCULARı, HAYVANLARı KORUMA YASASı`NıN IPTAL ISTEMININ REDDINI ANAYASA MAHKEMESI ÖNÜNDE PROTESTO ETTI   15:53   ANKARA BAROSU: "YAŞAM HAKKıNı SAVUNACAK VE MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞIZ"   15:40   EKREM İMAMOĞLU`NDAN TUTUKLU GENÇLERE MEKTUP: "YALNıZ DEĞILSINIZ, BU MILLET YANıNıZDADıR"   15:37   TÜRKIYE BAROLAR BIRLIĞI: “ANAYASA`NıN EVRENSEL ILKELERINDEN UZAK BU DÜZENLEME, YALNıZCA HAYVANLARıN DEĞIL, TOPLUMUN ORTAK ADALET DUYGUSUNUN DA DERIN BIÇIMDE ZEDELENMESINE NEDEN OLMUŞTUR”   15:31   CHP`NIN BEYAZıT MEYDANı`NDAKI MITINGINE TİP GENEL BAŞKANı BAŞ`TAN DESTEK: "DAYANıŞMA ADıNA PARTI VE GENÇLIK ÖRGÜTÜMÜZLE EYLEME KATıLACAĞıZ"   15:12   HAYVAN HAKLARı SAVUNUCULARı ANAYASA MAHKEMESI ÖNÜNDE...   15:11   SARAÇHANE PROTESTOLARı... 14 GENCIN TAHLIYE TALEBI REDDEDILDI   15:03   TBMM PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU... CHP`LI BAKıRLıOĞLU: "TRT`NIN BANDROL GELIRLERINDEN 7 MILYARıN ÜZERINDE KARı VAR. NEDEN HALA BIZDEN BANDROL ALıNMAYA DEVAM EDILIYOR?"   14:49   HAYVAN HAKLARı SAVUNUCULARı AYM`NIN ÖNÜNDE… SERA KADıGIL: “ SIZ IŞINIZI YAPAMıYORSANıZ MASUMLAR ÖLMEYECEK, SIZ ISTIFA EDECEKSINIZ KARDEŞIM”   14:46   ANAYASA MAHKEMESI`NDEN HAYVAN YASASı`NıN IPTAL ISTEMINE RET   14:12   SARAÇHANE TUTUKLUSU GENÇLERIN AILELERI SILIVRI`DEN SESLENDI: BU YıL AILE YıLı ILAN EDILDI AMA AILELER PARAMPARÇA...   13:44   1 MAYıS` KUTLAMALARı NEDENIYLE IŞE GITMEYEN YAZıLıM UZMANı: "DARBEDILDIM VE IŞTEN ATıLDıM"   13:02   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER: "HER ZAMAN HALKıMıZıN YANıNDA OLMAYA DEVAM EDECEĞIZ"  
 
     
   

Akdeniz’de kırsal mahallelere hizmet atağı devam ediyor


Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Nuriye Arslan ve Hoşyar Sarıyıldız; Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından, ilçeye bağlı kırsal yerleşim yerlerinden biri olan Bağlarbaşı Mahallesi’nde gerçekleşen soğuk asfalt (sathi kaplama) çalışmalarını yerinde inceledi. Eş Başkan Arslan, Akdeniz’de yol ve asfalt sorunu yaşayan tek mahalle kalmayıncaya dek hizmetlerin süreceğinin altını çizdi.

 

Tarih : 24 Eylül 2024 Salı 14:10   Okunma : 544

Bağlarbaşı Mahallesi 67713 numaralı sokak ve mezarlık yolu üzerinde fen işleri ekipleri tarafından sathi kaplama öncesi yol reglaj ve dolgu çalışmasında 20 kamyon bypass serimi tamamlandı. Ardından da 2 kilometreyi aşkın yolda sathi kaplama (soğuk asfalt) çalışması başlatıldı.

Mahalleye meydan kazandırılması için ön hazırlık başlatıldı

Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Nuriye Arslan ve Hoşyar Sarıyıldız, beraberlerinde Bağlarbaşı Mahallesi Muhtarı Mustafa Şenateş ve birim müdürleri ile birlikte bölgede devam eden hizmetleri yerinde inceleyip, ekiplerden bilgi aldı. Akdeniz Belediyesi tarafından geçen haftalarda ilk kez düzenlenen incir festivali ile kent ve ülke gündemine gelen Bağlarbaşı’nda, yine mahalle sakinlerinin isteği ve Eş Başkanların talimatı üzerine, bölgeye çok amaçlı bir meydan kazandırılması için de ön hazırlıklar başlatıldı.

“Yol ve ulaşım sıkıntısı yaşanan her bölgeye hizmet ulaşacak”

İş makineleri desteği ile soğuk asfalt serimi yapılan bölgeyi gezen ve süren çalışmalar hakkında değerlendirme yapan Eş Başkan Nuriye Arslan; “Bağlarbaşı Mahallesi sakinlerimizin ve muhtarımızın talepleri üzerine, yoğun olarak kullanılan fakat sıkıntı yaşanan caddelerde, fen işlerine bağlı ekiplerimiz soğuk asfalt çalışması başlattı.

Göreve geldiğimizden beri, mağduriyet yaşayan kırsal kesimlerimizde yol ve ulaşım sıkıntılarını gidermek için seferber olup çalışma başlattık. Halkımızda da büyük bir memnuniyet var. Hiç kimse merak etmesin, ilçemizde yol ve ulaşım sıkıntısı yaşayan tüm bölgelere eşit hizmet ulaşacak, hangi mahallede olursa olsun yurttaşlarımız hizmetlerden mahrum kalmayacak. Fen işleri ekibimize de emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Muhtar Şenateş; “En sıkıntılı yollarımız yenilendi”

Bağlarbaşı Mahallesi Muhtarı Mustafa Şenateş de bölgeye sunulan hizmetten duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi; “Göreve geldiğimizden bu yana sıkıntı yaşanan tüm yollarımızla ilgili Akdeniz Belediyemize başvurduk. Daha önce geçilemez olan, araçların çamura battığı, en büyük sıkıntıları yaşadığımız 67712 ve 67713 numaralı sokaklarımızda çalışmalar yapıldı. Fakat fen işleri ekipleri en sıkıntılı bu yollarımızı yeniledi. Akdeniz Belediyemize ve Eş Başkanlarımıza ve fen işleri çalışanlarına, şahsım ve Bağlarbaşı Mahallesi adına teşekkür ediyorum.”

Paylaş :
Etiketler :  Akdeniz Belediyesi, Hoşyar Sarıyıldız, Nuriye Arslan, Mersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA