23 Ekim 2024 Çarşamba

17:21   RTÜK BAŞKANı ŞAHIN: TUSAŞ`ıN KAHRAMANKAZAN TESISLERINE YÖNELIK TERÖR SALDıRıSı SONRASıNDA ILGILI MAHKEME TARAFıNDAN YAYıN YASAĞı KARARı ALıNMıŞTıR   17:19   TUSAŞ`A TERÖR SALDıRıSı... MÜSAVAT DERVIŞOĞLU: “TÜRKIYE DÜŞMANı TERÖRISTLERE KARŞı SON ANA KADAR MÜCADELEMIZI SÜRDÜRECEĞIZ"   17:10   TUSAŞ`A TERÖR SALDıRıSı... ÖZGÜR ÖZEL, DIYARBAKıR`DA KONUŞTU: "KIMDEN NEREDEN NE GEREKÇEYLE GELIRSE GELSIN TERÖRÜ LANETLIYORUZ"   17:02   TUSAŞ`A TERÖR SALDıRıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “TUSAŞ TESISLERINE YÖNELIK OLARAK GERÇEKLEŞTIRILEN TERÖR SALDıRıSıNı LANETLIYORUM”   16:59   TUSAŞ`A TERÖR SALDıRıSı... CHP GRUP BAŞKANVEKILI MURAT EMIR: ``KONUYU IVEDILIKLE TAKIP EDIYORUZ``   16:39   TUSAŞ`A TERÖR SALDıRıSı...ANKARA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı MANSUR YAVAŞ: "`TERÖRÜ LANETLIYORUZ. BAŞıMıZ SAĞ OLSUN``   16:21   ALI YERLIKAYA`DAN TUSAŞ`TAKI SALDıRıYA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "TERÖR SALDıRıSı GERÇEKLEŞTIRILMIŞTIR. SALDıRı SONRASı MAALESEF ŞEHIT VE YARALıLARıMıZ BULUNMAKTADıR"   16:18   TUSAŞ`ıN KAHRAMANKAZAN`DAKI TESISLERI ÖNÜNDE PATLAMA MEYDANA GELDI   15:02   MANSUR YAVAŞ, BAHÇELI`NIN ÖCALAN AÇıKLAMALARıNı DEĞERLENDIRDI   13:42   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NDEN KENT YÖNETIMINDE SIVIL KATıLıMı ARTıRACAK ADıM    13:02   CEVDET YıLMAZ`DAN KREDI KARTLARı DÜZENLEMESI AÇıKLAMASı   12:45   CHP`LI KARACA`DAN, MERSIN`DEKI SOSYAL POLITIKALAR OFISI`NE ZIYARET   12:06   DERVIŞOĞLU`NDAN ÖZGÜR ÖZEL`E TEPKI: "BÖLÜCÜBAŞıNA IMTIYAZ YARıŞıNDA `BEN DE VARıM` HEZEYANı LANET OKUNACAK BIR IKTIDAR HıRSıDıR"   12:03   AHMET DAVUTOĞLU: KÜRT SORUNU NOKTASıNDA ADıM ATMAK ISTIYORSANıZ BIR EYLEM PLANı IÇINDE BUNU AÇıKLAYıN   11:48   ELINDEKI IPI FıRLATAN DERVIŞOĞLU`NDAN BAHÇELI`YE: “BIZIM CESETLERIMIZI ÇIĞNEMEDEN, O CANIBAŞı BU MECLISE GIREMEZ. BU BÜYÜK MILLETIN ANıLARıNı YOK ETTINIZ, GELECEĞINE KASTETTINIZ. AL ŞIMDI BU IPI BAŞıNıN UCUNA AS”   10:54   MAHMUT ARıKAN`DAN BAHÇELI`YE YANıT   10:47   ÖZGÜR ÖZEL, DIYARBAKıR`DA KADıN STK`LARıYLA BIR ARAYA GELDI...   09:32   MERSIN BÜYÜKŞEHIR`IN TÜRKIYE`DE HAL KOMPLEKSI IÇINDE AÇıLAN ILK KREŞI... "280 ÇOCUĞA HIZMET VERDIK. BUNUN YÜZDE 80`I DE HALDE ÇALıŞAN AILELER"   09:19   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, “MUSTAFA” FILMININ GALASıNA KATıLDı   23:35   CHP`LI KıŞ`TAN YENIDOĞAN ÇETESI SKANDALıNA TEPKI  
 
     
   

Mansur Yavaş, Bahçeli`nin Öcalan açıklamalarını değerlendirdi


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli`nin terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan ile ilgili açıklamaları için “Hepimiz şaşkınız. Geçmişte söylenenlerle şimdiye bakıldığı zaman tavır değişikliğinin sebebini anlamaya çalışıyoruz. Buna en iyi cevabı toplum verecektir” dedi.

 

Tarih : 23 Ekim 2024 Çarşamba 15:02   Okunma : 401

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli`nin, terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan`a, örgütü lağvetmesi koşuluyla, "Umut hakkı için başvurması ve TBMM`de DEM Parti Grup Toplantısı`nda konuşması" için yaptığı çağrıya ilişkin değerlendirmede bulundu. Tarihi Kentler Birliği toplantısına katılmak üzere Şanlıurfa`da bulunan Yavaş, gazetecilerin soruları üzerine "Hepimiz şaşkınız. Geçmişte söylenenlerle şimdiye bakıldığı zaman tavır değişikliğinin sebebini anlamaya çalışıyoruz. Buna en iyi cevabı herhalde toplum verecektir`` dedi. 

Yavaş, "Son 24 saatte toplumun nabzını tutabildiniz mi" sorusu üzerine de şöyle konuştu:

"Onu tutamadım. Herhalde yarın, birgün grup toplantıları bittikten sonra daha iyi değerlendirilecektir. Biz de o zaman daha iyi nabız ölçme imkanı bulacağız. Çünkü bugün Yeni Şafak gazetesi de Sayın Bahçeli`nin yaptığı açıklamaların tersine bir manşet attı. İlginç şeyler oluyor yukarıda. Göreceğiz hep beraber."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA