24 Ekim 2024 Perşembe

15:30   MHP TBMM GRUP DANıŞMANı GÜNGÖR`ÜN GÖREVINE SON VERILDI...   15:22   TARSUS BELEDIYESI 2025 MALI BÜTÇESI BELIRLENDI   15:19   MAHKEMEDEN NARIN GÜRAN`ı BABASı VE 22 KIŞI HAKKıNDA DURUŞMAYA ZORLA GETIRME KARARı   15:12   SES`TEN “YENIDOĞAN ÇETESI” PROTESTOSU   15:10   ÖZGÜR ÖZEL, TUSAŞ TERÖR SALDıRıSıNDA YARALANANLARı HASTANEDE ZIYARET ETTI…   15:03   KURTULMUŞ: ``HEM ZAMANLAMASı HEM SEÇILEN MEKAN ITIBARıYLA IYI ÇALıŞıLMıŞ, IYI HAZıRLANMıŞ BIR TERÖR SALDıRıSı"   14:05   İYİ PARTILI TÜRKKAN`DAN YENI ÇÖZÜM SÜRECI ELEŞTIRISI   14:03   ŞEHIT TAKSI ŞOFÖRÜ MURAT ARSLAN, KAHRAMANKAZAN ŞEHITLIĞI`NE DEFNEDILDI   13:39   DEPREMDE YıKıLAN BELUK APARTMANı A BLOK DAVASıNDA "BILIRKIŞI" KRIZI   13:12   CHP MYK`NıN GÜNDEMI IÇ GÜVENLIK...   12:52   İYİ PARTILI ÇÖMEZ, TUSAŞ SALDıRıSıNDAKI IHMALLERE DIKKAT ÇEKTI   12:43   TEİS`TEN, ITHAL ILAÇLARDA KURUN 21,67 LIRA OLMASıNA ELEŞTIRI...   12:02   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, KADıNLARıN YANıNDA OLMAYA DEVAM EDIYOR   11:47   ESENYURT BELEDIYE BAŞKANı ÖZER: "TEMIZLIK SADECE BELEDIYENIN GÖREVI DEĞILDIR, HEPIMIZIN ORTAK SORUMLULUĞUDUR"   04:59   CHP`LI NAZLıAKA, ŞEHIT ZAHIDE GÜÇLÜ`NÜN HIKAYESINI ANLATTı: EŞI ONA ÇIÇEK YOLLAMıŞ VE ÇIÇEĞI ALMAK IÇIN DıŞARı ÇıKTıĞı ESNADA TERÖRE KURBAN GITMIŞ   17:21   RTÜK BAŞKANı ŞAHIN: TUSAŞ`ıN KAHRAMANKAZAN TESISLERINE YÖNELIK TERÖR SALDıRıSı SONRASıNDA ILGILI MAHKEME TARAFıNDAN YAYıN YASAĞı KARARı ALıNMıŞTıR   17:19   TUSAŞ`A TERÖR SALDıRıSı... MÜSAVAT DERVIŞOĞLU: “TÜRKIYE DÜŞMANı TERÖRISTLERE KARŞı SON ANA KADAR MÜCADELEMIZI SÜRDÜRECEĞIZ"   17:10   TUSAŞ`A TERÖR SALDıRıSı... ÖZGÜR ÖZEL, DIYARBAKıR`DA KONUŞTU: "KIMDEN NEREDEN NE GEREKÇEYLE GELIRSE GELSIN TERÖRÜ LANETLIYORUZ"   17:02   TUSAŞ`A TERÖR SALDıRıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “TUSAŞ TESISLERINE YÖNELIK OLARAK GERÇEKLEŞTIRILEN TERÖR SALDıRıSıNı LANETLIYORUM”   16:59   TUSAŞ`A TERÖR SALDıRıSı... CHP GRUP BAŞKANVEKILI MURAT EMIR: ``KONUYU IVEDILIKLE TAKIP EDIYORUZ``  
 
     
   

Özgür Özel, TUSAŞ terör saldırısında yaralananları hastanede ziyaret etti…


CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün TUSAŞ`a düzenlenen terör saldırısında yaralanan vatandaşları Ankara Bilkent Şehir Hastanesi`nde ziyaret etti. Özel, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada; "Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Bugün Türkiye`nin bir terör saldırısıyla, Türkiye`ye yön verilmeye çalışıldığı, istikamet tayin edilmeye çalışıldığı, duyguların yönetilmeye çalışıldığı, insanların korkutulmaya çalışıldığı ve siyasete yön verilmeye çalışıldığı bir durumdur. Bunu yapmaya kalkan kim olursa olsun karşısında bir ve bütün olarak durmak lazım. Darbeciler bunu yapmaya kalktığında da böyle davranmak gerekiyor" dedi.

 

Tarih : 24 Ekim 2024 Perşembe 15:10   Okunma : 415

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi`nin (TUSAŞ) Kahramankazan tesislerine düzenlenen terör saldırısında 5 kişi yaşamını yitirirken, 22 kişi de yaralandı. Terör saldırısı üzerine dün, altı ili kapsayan doğu turu programını iptal ederek Ankara`ya dönen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün biri ağır sekiz hastanın tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesi`ne gelerek yaralıları ziyaret etti. Özel`e Genel Başkan Yardımcıları Gamze Taşcıer, Zeliha Aksaz Şahbaz, Gökan Zeybek, Ulaş Karasu ve Yankı Bağcıoğlu ve Ankara İl Başkanı Ümit Erkol eşlik etti. Özel, görüşmenin ardından hastane önünce basın açıklaması yaptı. Özel`in açıklamaları şöyle:

"Ben biraz önce beş yaralımızı hastanede ziyaret ettim. İkisi yoğun bakımda olan yaralılarımız hakkında da başhekimimizden, başhekim yardımcımızdan bilgi aldık. Yaralıların durumlarının bizim ziyaret ettiklerimizin iyi olduğunu, morallerinin yerinde olduğunu, yoğun bakımdaki hastalar için de gereken her şeyin yapıldığını doktorlarımızdan öğrenmiş durumdayız.

Şu anda beş şehidimiz var. 22 yaralımızdan sekizi taburcu olmuştu. 14 yaralımız bu hastanede ve farklı hastanelerde tedavileri devam ediyor. Çok büyük bir faciayı, büyük bir tehlikeyi beş şehit ve yaralılarımızla, çok daha kötüsü olabilecekken olaya müdahale eden polislerimizle, özel timle atlatmış durumdayız. Kayıplarımız için Allah`tan bir kez daha rahmet diliyoruz. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Bugün Türkiye`nin bir terör saldırısıyla, Türkiye`ye yön verilmeye çalışıldığı, istikamet tayin edilmeye çalışıldığı, duyguların yönetilmeye çalışıldığı, insanların korkutulmaya çalışıldığı ve siyasete yön verilmeye çalışıldığı bir durumdur. Bunu yapmaya kalkan kim olursa olsun karşısında bir ve bütün olarak durmak lazım. Darbeciler bunu yapmaya kalktığında da öyle davranmak gerekiyor.

"Terör amacına ulaşmaya çalıştığında da vatandaşı korkutarak, siyasete yön vererek ve toplumu sindirmeye çalışıyorlar"

Terör amacına ulaşmaya çalıştığında da vatandaşı korkutarak, siyasete yön vererek ve toplumu sindirmeye çalışıyorlar. Buna teslim olmayacağız ve teslim olunmaması gerekiyor. Eğer biz korkarsak, biz sinersek, biz bundan dolayı tutumlarımızı değiştirmeye kalkarsak terör amacına ulaşmış olur. Biraz önce taksi şoförümüzün ailesiyle kucaklaştık ve onu ebedi istirahatgahına yolladık. Birazdan diğer cenazelere katılacağız. Ailelerin metanetinin hepimize örnek olması gerekiyor. Buradan ayrılmadan önce söyleyeceğim son söz de şudur; tüm yaralılar doktorlara ve sağlık personeline üstün gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorlar. Biz de kendilerine ve onların şahsında, maalesef geçen hafta yaşanan bir talihsiz olay sağlık emekçilerine duyulan güveni sarsacak paylaşımlara doğru yöneliyordu. Hiç unutmayalım ki pandemide de hep birlikte yaşadık. Böyle durumlarda da hep birlikte görüyoruz. Türkiye`nin çok iyi yetişmiş, mesleğini çok iyi yapan, etik ve ahlaki değerli çok yüksek bir sağlık ordusu var. Biz onlara inanıyoruz, güveniyoruz ve kendilerine milletimiz adına bir kez daha teşekkür ediyorum."

Özel, bir gazetecinin, DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan`ın Abdullah Öcalan ile görüşmesi ve ilettiği mesajla ilgili yönelttiği soru üzerine ise, “Bunları cevaplayacağımız çok kürsümüz var ama yanımızda devlet memurları varken biz siyasetin o boyutuna girmemiz doğru olmaz. Onu nasılsa birkaç saat içinde cevaplayacağımız başka ortamlar olur” ifadelerini kullandı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA