12 Nisan 2025 Cumartesi

01:51   BEYAZ SARAY, DIPLOMATIK ÇABALARıN BAŞARıSıZ OLMASı HALINDE İRAN`A KARŞı TÜM SEÇENEKLERIN MASADA OLDUĞUNU SÖYLEDI   01:30   GALATASARAY DEPLASMANDA SAMSUNSPOR`U 2-0 MAĞLUP ETTI   01:29   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı AYLIN NAZLıAKA: ADAYıMıZı YANıMıZDA, SANDıĞı ÖNÜMÜZDE ISTIYORUZ   01:27   CHP`LI TANAL: GÜÇLENDIRILMIŞ PARLAMENTER SISTEMIN DıŞıNDA DA BAŞKA BIR ŞEKILDE BU ÜLKE NE HUZURA KAVUŞUR, NE MUTLUĞA   23:50   ERKAN BAŞ: BASEL`I BILIM KURGU FILMLERINI ARATMAYACAK BIR SENARYOYLA TUTUKLADıLAR   23:18   CHP`LI YAVUZYıLMAZ ZONGULDAK BELEDIYE BAŞKANı TAHSIN ERDEM`IN IFADEYE NEDEN ÇAĞıRıLDıĞıNı RESMI BELGELERLE AÇıKLADı   23:10   İBB SORUŞTURMASı KAPSAMıNDA 24 ŞIRKETE DOĞRUDAN, 28 ŞIRKETE DENETIM KAYYUMU ATANDı   22:27   MURAT EMIR: EKREM İMAMOĞLU`NUN TUTUKLANMASıNıN SEBEBI IŞARET ETTIĞI ADAMA, KIŞILERE, GRUPLARA, CEMAATLERE KAMU ÜZERINDEN AKAN MUSLUKLARıN KESILMESIDIR   22:13   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı MURAT BAKAN: EMNIYET ANAYASAL HAKLARı YARGıLAMA, DEĞERLENDIRME AILELERE AYAR VERME MAKAMı DEĞILDIR   21:45   EKREM İMAMOĞLU: RANTA VE MILLET ALEYHINE OLAN HER HUSUSA KARŞı DURDUĞUM IÇIN BUGÜN BURADAYıM   21:12   ADALET BAKANı: MINGUZZI AILESININ TEHDIT EDILMESIYLE ILGILI BIR ŞÜPHELI VE SUÇA SÜRÜKLENEN DÖRT ÇOCUK TUTUKLANMıŞTıR   20:55   İMAMOĞLU`NDAN BAYAR, MENDERES, ECEVIT VE ERBAKAN`Lı MESAJ: MILLET VARSA HAK, HUKUK ADALET MÜCADELESI VAR. MILLET YINE KAZANACAK, ÇÜNKÜ MILLET BÜYÜKTÜR   16:11   YENIDEN REFAH PARTILI GENÇLER FILISTIN`E GITMEK IÇIN DILEKÇE VERDI   15:38   ALI MAHIR BAŞARıR: "BUGÜN SILIVRI`DE UTANÇ VERICI GÖRÜNTÜLERI TEKRAR GÖRDÜK"   15:11   ÖZGÜR ÖZEL, ANNESINI KAYBEDEN FETHI AÇıKEL`E TAZIYE ZIYARETINDE BULUNDU   15:01   AKDENIZ BELEDIYESI KAYYUMUNDAN ARAZI SATıŞı... DEM PARTILI ESKI MECLIS ÜYESI KıLıÇ: ``ARAZI GERÇEK DEĞERININ ALTıNDA BIR RAKAMLA SATıŞA SUNULDU``   11:32   İMAMOĞLU`NUN "AKıN GÜRLEK DAVASı" DURUŞMASı BAŞLADı: "HAKSıZLıĞA KIM UĞRADıYSA YANıNDA BENI BULACAK"   11:24   MURAT EMIR: ``İLETIŞIM BAŞKANLıĞı BÖLGE MÜDÜRLÜKLERINE YAPıLAN ATAMALARDA ORTAK BIR TEK ÖZELLIK VAR, O DA TROL OLMALARı``   11:13   CHP`LI ADEM: "ÜRETICININ DERDIYLE ILGILENMESI GEREKEN KURUMLAR, SARAY`A BAĞLı ‘ÜST KURULLARA` DÖNÜŞMÜŞTÜR"   10:59   ESM SAMSUN ŞUBE BAŞKANı BULUT: "41 MILYONU AŞKıN KONUT ABONELERI YAPıLAN BU ZAMLARıN GERI ALıNMASıNı ISTIYORUZ"  
 
     
   

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer, Cumhuriyet Bayramı`nda bayrak yürüyüşüne katıldı: Bayrağı gençlerimiz taşıdı. Cumhuriyetimiz de gençlerimize emanet


 Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhuriyet`in kuruluşunun 101. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen bayrak yürüyüşüne katıldı. Yürüyüş sonunda Başkan Seçer, “101`inci kuruluş yıl dönümüne ithafen 101 metrelik bir bayrak eşliğinde yürüdük. Bayrağı, gençlerimiz taşıdı. Cumhuriyetimiz de gençlerimize emanet. Cumhuriyet bir medeniyet, kültür, eğitim ve aydınlanma projesidir. Cumhuriyetimizle gurur duyuyoruz” dedi.

 

Tarih : 29 Ekim 2024 Salı 16:28   Okunma : 401

(MERSİN)- Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhuriyet`in kuruluşunun 101. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen bayrak yürüyüşüne katıldı. Yürüyüş sonunda Başkan Seçer, “101`inci kuruluş yıl dönümüne ithafen 101 metrelik bir bayrak eşliğinde yürüdük. Bayrağı, gençlerimiz taşıdı. Cumhuriyetimiz de gençlerimize emanet. Cumhuriyet bir medeniyet, kültür, eğitim ve aydınlanma projesidir. Cumhuriyetimizle gurur duyuyoruz” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet`in ilanının 101`inci yılını kentin her noktasında etkinliklerle kutlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 3`üncüsü düzenlenen ve 3 gün süren Mersin Gençlik Festivali`ne gençler yoğun ilgi gösterdi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhuriyet`in kuruluşunun 101`inci yılı dolayısıyla Mersin Valiliği tarafından düzenlenen bayrak yürüyüşüne katıldı. Mersin İdman Yurdu Meydanı`ndan başlayan yürüyüşte, 101.yılı simgeleyen 101 metre uzunluğunda bayrak taşındı. Vahap Seçer de kortej boyunca yurttaşları selamlayarak, bayramlarını kutladı. Yürüyüş sonunda Başkan Seçer, “101`inci kuruluş yıl dönümüne ithafen 101 metrelik bir bayrak eşliğinde yürüdük. Bayrağı, gençlerimiz taşıdı. Cumhuriyetimiz de gençlerimize emanet. Cumhuriyet bir medeniyet, kültür, eğitim ve aydınlanma projesidir. Cumhuriyetimizle gurur duyuyoruz. Kurucumuz, önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ile gurur duyuyoruz. Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum” dedi.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, ‘Mersin Gençlik Festivali` ile taçlandı

Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin bu sene 3`üncüsüne ev sahipliği yaptığı Mersin Gençlik Festivali, Cumhuriyet`in kuruluşunun 101`inci yılına denk gelmesi dolayısıyla 3 gün devam etti. Özgecan Aslan Barış Meydanı`nda yapılan etkinlikler kapsamında katılımcılar; masa tenisi, balon futbolu, badminton, canlı langırt, Just Dance, Cosplay, Pubg gibi hem bireysel hem de grupça oynanan dijital ve fiziksel oyunlarla günlerini geçirdi. Akşam saatlerinde MC Halil Bal`ın performansı ile devam eden festivalde Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, Filozof Kedi, Dolu Kadehi Ters Tut gruplarının konserleri yapıldı. Gençlik Festivali`nin finali olan 29 Ekim`de ise Melike Şahin sahne alacak.

 ‘Gelenekselden Evrensele Cumhuriyet Coşkusu` adlı Halk Dansları gösterisi düzenlendi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi bünyesinde hizmet veren ‘Gülümse Alzheimer Yaşam Merkezi`nden yararlanan yaş almışlar ve aileleri, Etkinlik ve Sanat Merkezi`nde Cumhuriyet`in 101`inci yılını kutladı. Sahilde hep birlikte yemek yiyen Alzheimer hastaları, ardından hazırladıkları Türk bayrakları çizimlerini boyadı ve çıtalardan Türk bayrağı çalışması yaptı.

Cumhuriyet`in kuruluşunun 101. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Büyükşehir Belediyesi ve Mezitli Belediyesi koordinatörlüğünde, Mezitli Kültür Merkezi`nde ‘Gelenekselden Evrensele Cumhuriyet Coşkusu` adlı Halk Dansları gösterisi de düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu ve Ankara Tuana Sanat Kulübü`nün ortak gösteri yaptığı; Ankara, Kütahya, Burdur, Gaziantep, Trabzon, Silifke gibi Anadolu`nun çeşitliliği ve kültür zenginliğinin yöresel eserlerle sergilendiği etkinlik, katılımcılara unutulmaz bir akşam yaşattı.

Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına, Mersin Büyükşehir Belediyesi`ne bağlı Çocuk Gelişim Merkezleri`nde eğitim gören çocuklar da katıldı. Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi`ne bağlı Tarsus Begonvil ve 100. Yıl Atatürk Çocuk Gelişim Merkezi ile Halkent Adile Teyze Çocuk Gelişim Merkezi, Münir Özkul Çocuk Gelişim Merkezi, Tömük Çocuk Gelişim Merkezi, Gülnar Çocuk Atölyesi ve Yenice Yaşar Bayboğan Çocuk Atölyesi`nde eş zamanlı olarak düzenlenen etkinliklerde dans gösterileri yaparak şiirler okuyan çocuklar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ü anarak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı`nı kutladı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA