8 Haziran 2024 Cumartesi

14:51   TBMM`DE AKP VE CHP ARASıNDA "ET VURGUNU" TARTıŞMASı....    12:43   SILIFKE BELEDIYESPOR`DA İLKER AVCıBAY DÖNEMI    12:43   AYHAN BARUT`TAN HUBUBAT FIYATLARıNA TEPKI: "AÇıKLADıĞıNıZ BU FIYATı ALıP BAŞıNıZA ÇALıN"   12:41   CHP`LI 14 BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI TARıM VE ÜRETICI DESTEKLERI IÇIN BIR ARAYA GELDI. ERHAN ADEM: “ÇIFTÇILERIMIZIN REFAHıNı YÜKSELTECEK KAPSAMLı POLITIKALARı HAYATA GEÇIRECEĞIZ”   12:01   MEZITLI`DE KURBANLıK SATıŞ VE KURBAN KESIM YERLERI BELLI OLDU   11:02   MEZITLI BELEDIYESI LIONS SOSYAL MERKEZI AÇıLıYOR   10:54   MERSIN BÜYÜKŞEHIR`DEN DENIZ DIBI TEMIZLIĞI   10:28   YKS MARATONU YARıN TYT SıNAVıYLA BAŞLıYOR... SAAT 10`DAN SONRA SıNAV BINALARıNA GIRIŞ YAPıLAMAYACAK   23:20   ÖZGÜR ÖZEL`DEN IKTIDARA HUBUBAT FIYATı TEPKISI: "BU, ÜRETICININ ÖLÜM FERMANıDıR"   17:02   TÜRK ECZACıLARı BIRLIĞI VE 56 BÖLGE ECZACı ODASı BIR ARAYA GELDI...   15:53   LGBTİ+ AILELERINDEN CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`A AÇıK MEKTUP   14:53   ALI MAHIR BAŞARıR`DAN İKTIDARA ÇAĞRı   14:18   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ`NDE HEM ÇOCUKLARA HEM DE YAŞ ALMıŞLARA ÖZEL ETKINLIK DÜZENLEDI   14:12   DEM PARTI`LILER, TBMM`DEN İÇIŞLERI BAKANLıĞı`NA YÜRÜDÜ   12:12   DEM PARTI`DEN ERKEN SEÇIM ÇAĞRıSı...    11:47   MEZITLI BELEDIYESI`NDEN DERE TEMIZLIĞI   11:12   ÖSYM`DEN YKS ADAYLARıNA UYARıLAR...   10:19   MERSIN`DE “ÇOCUK FUTBOL ŞENLIĞI” BAŞLADı   10:01   TCDD TAŞıMACıLıK A.Ş, AFGANISTAN`A INSANI YARDıM MALZEMELERININ NAKLIYESINI YAPACAK   09:24   MALATYA`DA 6 ŞUBAT DEPREMLERINDE YıKıLAN KıRÇUVAL OTELI DAVASı YARıN BAŞLıYOR... MILLI SPORCUNUN ANNESI ZELIHA AĞıRBAŞ: "AILELER OLARAK BIR AN ÖNCE ADALETIN SAĞLANMASıNı ISTIYORUZ"  
 
     
   

Belediye’den, Çocuk Tiyatrosunda Bir İlk


Erdemli Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ‘Kış Masalı’ adlı çocuk oyununun gala gösterimini gerçekleştirdi.

 

Tarih : 20 Haziran 2019 Perşembe 15:11   Okunma : 1046

Erdemli Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ‘Kış Masalı’ adlı çocuk oyunu ile seyircinin karşına geçti. İlk kez çocuk oyunu ile izleyici karşısına geçen Şehir Tiyatrosu, sergilediği performans ile sanatseverlerden bir kez daha tam not aldı. Belediye Kültür Merkezinde gerçekleşen tiyatro oyununa, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği dikkat çekerken, oyuncular bir ilki daha gerçekleştirmenin ve kurs sonucunda sertifika almış olmanın mutluluğunu yaşadı.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, sanatın ve kültürün gelişmesi adına yapılan tüm faaliyetlerin destekçisi olduklarını belirterek; Ayaş Antik Tiyatro Festivali, Kızkalesi Film Günleri, Kendi Filmini Çek gibi birçok projeyi hayata geçirdiklerine dikkat çekti. Bu projeler arasında, Elause Sebaste Antik Kenti Tiyatro Festivali ile yaklaşık 2000 yıl sonra tarihi amfinin perdelerini araladıklarını ve ulusal tiyatrocuları bir araya getirdiklerini dile getiren Belediye Başkanı Mükerrem Tollu yaptığı değerlendirmede, “İlçemizin ve ülkemizin gelişmesi, çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlıklı koşullarda geleceğe hazırlanması ile mümkün olacaktır. Bu sebeple çocuklarımız ve gençlerimiz için resimden halk danslarına, tiyatrodan müziğe, spordan eğitime birçok noktada sosyal yaşam alanı oluşturduk. Düzenlediğimiz festivallerle de ilçede turizmi canlandıracak faaliyetler gerçekleştirdik. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak adına gösterdiğimiz bu çaba, ülkeye ve millete hayırlı bireyler yetiştirmek için” şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA