5 Şubat 2025 Çarşamba

12:52   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “DEPREMIN ÜZERINDEN İKI YıL GEÇTI, SÖZLER TUTULMADı, DEPREMZEDELER HÂLÂ MAĞDUR!”   11:52   CHP LIDERI ÖZGÜR ÖZEL ADıYAMAN`DA... ÖZEL: DEPREMIN ÖNCESINDE, SıRASıNDA VE SONRASıNDA SıNıFTA KALMıŞ BIR IKTIDARLA KARŞı KARŞıYAYıZ   11:11   CHP`DE GÜNDEM CUMHURBAŞKANı ADAYı ÖN SEÇIMI... ÖZEL, YAVAŞ ILE GÖRÜŞTÜ. PARTI KULISLERINDE ÜÇLÜ GÖRÜŞME BEKLENIYOR   09:59   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, GENÇLERE DESTEK OLMAYı SÜRDÜRÜYOR   09:56   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT: "ORTAK AKıL ILKESIYLE ÇALıŞMALARıMıZı ŞEKILLENDIRMEYE DEVAM EDIYORUZ"   09:31   MERSIN SU VE KANALIZASYON İDARESI`NE, AB DELEGASYONU, FRANSıZ KALKıNMA AJANSı VE İLBANK TEMSILCILERINDEN ZIYARET   09:21   MERSIN SINEMA OFISI, “SINEMA SÖYLEŞILERI”NIN ILKINDE YÖNETMEN TAYFUN PIRSELIMOĞLU`NU KONUK ETTI   01:39    HAKIM VE SAVCı ADAYLARıNıN ATAMA KARARNAMESI RESMI GAZETE`DE   16:27   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “ERKEN SEÇIMIN ADAYı ERKEN BELIRLENIR. ERKENDEN YOLA ÇıKACAĞıZ”   15:56   SILIFKE BELEDIYESI ŞUBAT AYı MECLIS TOPLANTıSıNDA 8 MADDE KARARA BAĞLANDı   15:43   ÖZGÜR ÖZEL: "CHP GRUBU OLARAK TEĞMENLERIN ÇıKMıŞ VE ÇıKACAK TAZMINATLARıNı ÖDEYECEĞIZ"   14:50   ÖZGÜR ÖZEL: "KÜLTÜR VE TURIZM BAKANıNıN YARGıLANMASı IÇIN PARTILERLE GÖRÜŞECEĞIZ"   14:23   CHP GRUP TOPLANTıSı... DEMOKRAT PARTI`DEN ISTIFA EDEN MILLETVEKILLERI CEMAL ENGINYURT ILE SALIH UZUN CHP`YE KATıLDı   11:47   YENIŞEHIR BELEDIYESI, 9 BIN ÇOCUĞU TIYATRO OYUNLARıYLA BULUŞTURDU   09:55   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NDEN LGS`YE HAZıRLANAN ÖĞRENCILERE DESTEK   09:36   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, KENT GENELINDE YOL ÇALıŞMALARıNı SÜRDÜRÜYOR   09:23   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN TATIL ETKINLIKLERI, FUAT MOREL MAHALLESI ÇOCUK SOKAĞı`NDA DEVAM ETTI   01:20   DEVLET DENETLEME KURULU VE TMSF`YE OLAĞANÜSTÜ YETKILER VEREN KANUN, RESMI GAZETE`DE YAYıMLANARAK YÜRÜRLÜĞE GIRDI   22:27   GAZIANTEP FK 0-1 GALATASARAY   21:11   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`DAN ERKEN SEÇIM ISTEYEN MUHALEFETE: "ZERRE MISKAL UMURSAMıYORUZ"  
 
     
   

CHP Genel Merkezi`nce yapılan araştırmaya göre, Mersin Büyükşehir Belediyesi`nden genel memnuniyet oranı yüzde 75


CHP Genel Merkezi tarafından yapılan araştırmaya göre, Mersin Büyükşehir Belediyesi`nden genel memnuniyet oranı yüzde 75`e ulaştı, belediyenin genel performansı “A+” olarak değerlendirildi.

 

Tarih : 3 Şubat 2025 Pazartesi 16:25   Okunma : 515

CHP Genel Merkezi tarafından, Türkiye çapında CHP`li belediyelerin performansları araştırıldı. Vatandaşlara yönelik hazırlanan anketle belediyelerin performansları, memnuniyet oranları ve belediye başkanlarının başarıları ortaya çıktı.

CHP`li belediyeler için düzenlenen araştırmalar çerçevesinde Mersin`de de 13 ilçede, bin 722 kişi ile CATİ (Bilgisayar Destekli Telefon Görüşmesi) yöntemiyle araştırma yapıldı. Mersin`de yapılan araştırmaya göre, Mersin Büyükşehir Belediyesi`nden genel memnuniyet oranı yüzde 75`e ulaştı. Belediyenin genel performansı “A+” olarak değerlendirildi.

Ankette, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer`in, "bu pazar yerel seçim yapılsa yüzde 73.3 oy alarak yeniden birinci çıktığı, Mart 2024 seçimlerinde Cumhur İttifakı adayına oy verenlerin yaklaşık üçte birinin desteğini kazanmış durumda bulunduğu" tespiti çıktı. 

Belediye hizmetlerinden memnun olan yüzde 75`lik kesimin yalnızca CHP seçmeniyle sınırlı olmadığı de belirlendi. Başkan Vahap Seçer`in, diğer siyasi partilerin seçmenleri arasında da büyük bir destek gördüğü, DEM ve İYİ Parti seçmenlerinin de belediyeden memnuniyet oranının yüzde 70`in üzerinde olduğu belirlendi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA