19 Mart 2025 Çarşamba

12:03   GAMZE TAŞCıER: "TÜM TOPLUMUMUZU TOPYEKUN MÜCADELEYE DAVET EDIYORUZ"   11:58   MEHMET ŞIMŞEK: "PIYASALARıN SAĞLıKLı IŞLEYIŞI IÇIN GEREKEN HER ŞEY YAPıLıYOR"   11:52   DIYARBAKıR BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI EŞ BAŞKANLARı: “BU HUKUK DıŞı OPERASYONLAR, BÜTÜN SIYASAL VE TOPLUMSAL MUHALEFETI HEDEFLEMEKTEDIR”   11:47   DİSK GENEL-İŞ: “İMAMOĞLU`NUN GÖZALTıNA ALıNMASı, HUKUK DEVLETI ANLAYıŞıNA VE HALKıN IRADESINE YÖNELIK AĞıR BIR SALDıRıDıR”   11:43   TKP: "EKREM İMAMOĞLU VE İSMAIL SAYMAZ BAŞTA OLMAK ÜZERE BUGÜN GÖZALTıNA ALıNAN HERKES DERHAL SERBEST BıRAKıLMALıDıR"   11:42   MÜSAVAT DERVIŞOĞLU: "MUHTEMEL RAKIPLERIN TASFIYESINE YÖNELIK UYGULAMALAR SÜRERSE CUMHURBAŞKANLıĞı SEÇIMLERI BOYKOT EDILMELI"   11:32   YEŞIL SOL PARTI: “İKTIDAR, TOPLUMSAL BARıŞ IKLIMINI SABOTE EDIYOR, TOPLUMUN SINIR UÇLARıYLA OYNAYARAK TÜM ÜLKE IÇIN OLDUKÇA TEHLIKELI HAMLELER YAPıYOR”   11:27   KESK: "SANDıKTA KAYBETTIKLERINI, HUKUK DıŞı YÖNTEMLERLE GERI ALMAYA ÇALıŞıYORLAR"   11:24   GENÇ PARTI GENEL BAŞKANı ŞAHINDUR: “BU HUKUKSUZLUĞA DERHAL SON VERILMESI GEREKIYOR”   11:21   ALI BABACAN: "BU OPERASYONLAR, `BEN KAFAYA KOYDUM ARTıK ÖMRÜM VE SAĞLıĞıM YETTIĞI SÜRECE BURADAYıM, BAŞKASıNA DA BU IKTIDAR YOK` DEMEK"   11:11   DEVLET BAHÇELI: "HUKUKI BIR TEDBIRI DARBE DIYEREK KARALAMAK, CINNET GEÇIRMIŞ, AKıL VE AHLAK SEVIYESINI KAYBETMIŞ BIR SIYASI YOZLUKTUR"   11:10   İMAMOĞLU ILE ŞIŞLI BELEDIYE BAŞKANı ŞAHAN DAHIL 100`DEN FAZLA KIŞININ GÖZALTıNA ALıNMASı ŞIŞLI BELEDIYESI ÖNÜNDE PROTESTO EDILDI   11:06   MÜLKIYELILER BIRLIĞI: TÜRKIYE`NIN YARALı DEMOKRASI TARIHINE VURULAN BIR DARBEDIR   11:06   MÜLKIYELILER BIRLIĞI: TÜRKIYE`NIN YARALı DEMOKRASI TARIHINE VURULAN BIR DARBEDIR   11:03   EMEKÇI HAREKET PARTISI: "KAYBETME KORKUSUYLA DEMOKRASIYI AYAKLAR ALTıNA ALANLAR MUTLAKA YENILECEK"   11:01   YENI YOL PARTISI GRUP TOPLANTıSı... MAHMUT ARıKAN`DAN EKREM İMAMOĞLU`NUN GÖZALTıNA ALıNMASıNA TEPKI: "HUKUK, SIYASI HESAPLARA BOĞDURULMAMALı"   11:01   İYİ PARTI, KAPALı GRUP TOPLANTıSı YAPACAK, BAŞKANLıK DIVANı VE IL BAŞKANLARıNı TOPLAYACAK   10:55   İBB`DEN AÇıKLAMA: ADALETIN TESIS EDILECEĞINE INANıYORUZ   10:49   DEM PARTI`DEN OLAĞANÜSTÜ TOPLANTı KARARı   10:49   ALMAN BASıNı, İMAMOĞLU`NUN GÖZALTıNA ALıNMASıNı MANŞETLERE TAŞıDı  
 
     
   

Koray Aydın: "İmamoğlu ve arkadaşlarına yapılan yargısız infazdır, itibar suikastidir"


Bağımsız Ankara Milletvekili Koray Aydın, "İktidarın amacı, seçimle kazanamadığı İstanbul Büyükşehir Belediyesi`ne elkoymak ve cumhurbaşkanı adayı olan Sayın Ekrem İmamoğlu`nu yargı darbesiyle saf dışı bırakmaktır. Başkaca bir sebep aramaya gerek yoktur, bütün bu yapılanlar iktidarın bu senaryosu doğrultusunda kurgulanmakta ve icra edilmektedir. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu ve arkadaşlarına yapılan yargısız infazdır, itibar suikastıdır ve haysiyet cellatlığıdır" dedi.

 

Tarih : 19 Mart 2025 Çarşamba 09:49   Okunma : 136

(ANKARA) - Bağımsız Ankara Milletvekili Koray Aydın, "İktidarın amacı, seçimle kazanamadığı İstanbul Büyükşehir Belediyesi`ne elkoymak ve cumhurbaşkanı adayı olan Sayın Ekrem İmamoğlu`nu yargı darbesiyle saf dışı bırakmaktır. Başkaca bir sebep aramaya gerek yoktur, bütün bu yapılanlar iktidarın bu senaryosu doğrultusunda kurgulanmakta ve icra edilmektedir. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu ve arkadaşlarına yapılan yargısız infazdır, itibar suikastıdır ve haysiyet cellatlığıdır" dedi.

Bağımsız Ankara Milletvekili Koray Aydın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun gözaltına alınmasına tepki gösterdi. Aydın, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Türkiye bugün, bir yargı darbesiyle karşı karşıyadır. Ülkemiz bugün, sıkıyönetim ve olağanüstü hal rejimlerini aratmayan demokrasi dışı ve hukuk dışı uygulamalar ile karşı karşıyadır. Demokratik bir hukuk devleti olan Türkiye`de yargı, siyasi iktidarın seçimle yenemediği rakiplerini safdışı bırakmanın bir aracı haline gelmiştir. İktidar, bir taraftan Türk yargısının terör örgütü kurmak, yönetmek ve vatana ihanetten mahkum ettiği İmralı`daki terörist başını umut hakkı adı altında salıvermek için bir süreç yürütürken, aynı iktidar öte yandan seçimle yenemediği siyasi rakibini yolsuzluk ve kent uzlaşısı iddiası ile yaftalayarak mahkum etmek istemektedir.

"İmamoğlu ve arkadaşlarına yapılan yargısız infazdır, itibar suikastidir"

İktidarın amacı, seçimle kazanamadığı İstanbul Büyükşehir Belediyesine elkoymak ve cumhurbaşkanı adayı olan Sayın Ekrem İmamoğlu`nu yargı darbesiyle safdışı bırakmaktır. Başkaca bir sebep aramaya gerek yoktur, bütün bu yapılanlar iktidarın bu senaryosu doğrultusunda kurgulanmakta ve icra edilmektedir. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu ve arkadaşlarına yapılan yargısız infazdır, itibar suikastidir ve haysiyet cellatlığıdır. Sonuçta adalet er ya da geç tecelli edecektir ancak iktidarın demokrasi ve hukuku ayaklar altına alan bu uygulamaları bir utanç vesikası olarak tarihe geçecektir. Sonuçta bütün bu demokrasi ve hukuk dışı uygulamaların bir numaralı siyasal sorumlusu olan siyasi iktidar; hukuk, millet ve tarih önünde mahkum olacaktır."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA