7 Nisan 2025 Pazartesi

01:07   BURHANETTIN BULUT: "BU KURULTAYıN SONUNDA YINE BIR BÜTÜNLÜK ÇıKACAK"   01:03   CHP`NIN 21. OLAĞANÜSTÜ KURULTAYı RENKLI ANLARA SAHNE OLDU   01:01   CHP`NIN 21. OLAĞANÜSTÜ KURULTAYı PARTI MECLISI VE YÜKSEK DISIPLIN KURULU SEÇIMLERINDE OYLAMA SONA ERDI, OY SAYıMı BAŞLADı   23:49   ÖZGÜR ÖZEL`DEN SIYASI PARTI LIDERLERINE TEŞEKKÜR MESAJı GELDI   23:09   MÜSAVAT DERVIŞOĞLU, CHP GENEL BAŞKANLıĞı`NA YENIDEN SEÇILEN ÖZGÜR ÖZEL`I TEBRIK ETTI   23:08   FENERBAHÇE 4-1 TRABZONSPOR   22:32   REKLAMCı KAAN KETENCI TUTUKLANDı   21:40   CHP`NIN 21`INCI OLAĞANÜSTÜ KURULTAYıNDA PM VE YDK ÜYELIKLERI IÇIN OY VERME IŞLEMI SÜRÜYOR. MANSUR YAVAŞ, OYUNU KULLANDı   19:56   MAHMUT ARıKAN`NDAN ÖZGÜR ÖZEL`E TEBRIK MESAJı   19:34   İKAS EYÜPSPOR DEPLASMANDA HATAYSPOR`U 1-0 MAĞLUP ETTI   15:03   CHP`NIN 21`INCI OLAĞANÜSTÜ KURULTAYı... ÖZGÜR ÖZEL, OY KULLANAN BIN 276 DELEGEDEN BIN 171`ININ OYUYLA TEKRAR GENEL BAŞKANLıĞA SEÇILDI   14:47   CHP`NIN 21`INCI OLAĞANÜSTÜ KURULTAYı... MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "İLK YAPıLACAK SEÇIMLERDE TÜRKIYE`YI BIZ YÖNETECEĞIZ"   13:20   CHP`NIN 21`INCI OLAĞANÜSTÜ KURULTAYı… ÖZGÜR ÖZEL: "BELEDIYE BAŞKANLARıMıZ NEYLE SUÇLANıYORSA, GENEL BAŞKAN OLARAK SORUMLU BENIM"   13:04   CHP`NIN 21`INCI OLAĞANÜSTÜ KURULTAYı… ÖZGÜR ÖZEL: "KUL HAKKıNA GIREN CUNTACıLAR MAHKEME-I KÜBRADA ACABA NE YAPACAKLAR?"   12:40   7`NCI MERSIN ULUSLARARASı BISIKLET TURU IÇIN GERI SAYıM BAŞLADı   09:56   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, UZUNCABURÇ ÖREN YERI`NDE RESTORASYON ÇALıŞMASı BAŞLATTı   01:04   ANTALYASPOR SAHASıNDA SAMSUNSPOR`U 2-1 MAĞLUP ETTI   23:56   BAŞAKŞEHIR  1 - 0 KONYASPOR   22:43   CHP`LI BAZı MILLETVEKILLERINDEN “DENGE VE DAYANıŞMA LISTESI” PAYLAŞıMı   22:43   CHP`LI BAZı MILLETVEKILLERINDEN “DENGE VE DAYANıŞMA LISTESI” PAYLAŞıMı  
 
     
   

CHP, cumhurbaşkanı adayı ön seçimi için yarın 81 ilde 973 ilçede 5 bin 600 sandık kuracak


CHP, gözaltına alınan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun tek aday olduğu ve yarın yapacağı cumhurbaşkanlığı ön seçimi için 81 ilde ve 973 ilçede 5 bin 600 sandık kuracak. Bu kapsamda Ankara`da 25 ilçede, İstanbul`da 39 ilçede ve İzmir`de 30 ilçede, ilçe başkanlıklarının yanı sıra belediyelere ait sosyal tesisler, pazar yerleri, kahvehane, düğün salonu ve spor salonları gibi halkın rahat erişebileceği yerlerde vatandaşlar sandıklara gidip oy verebilecek. Vatandaşlar oy kullanacakları yere onsecim.chp.org.tr adresinden erişebilecek.

 

Tarih : 22 Mart 2025 Cumartesi 09:18   Okunma : 359

(ANKARA) - CHP, gözaltına alınan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun tek aday olduğu ve yarın yapacağı cumhurbaşkanlığı ön seçimi için 81 ilde ve 973 ilçede 5 bin 600 sandık kuracak. Bu kapsamda Ankara`da 25 ilçede, İstanbul`da 39 ilçede ve İzmir`de 30 ilçede, ilçe başkanlıklarının yanı sıra belediyelere ait sosyal tesisler, pazar yerleri, kahvehane, düğün salonu ve spor salonları gibi halkın rahat erişebileceği yerlerde vatandaşlar sandıklara gidip oy verebilecek. Vatandaşlar oy kullanacakları yere onsecim.chp.org.tr adresinden erişebilecek.

CHP, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun tek aday olduğu cumhurbaşkanlığı ön seçimini yarın gerçekleştirecek. 81 ilde ve 973 ilçede 5 bin 600 sandık kurulacak. Üyeler için oy verme işlemi sabah saat 08.00`da başlayacak ve 17.00`da bitecek. Üye olmayan vatandaşlar ise ön seçim sandığının yanına konulacak "Dayanışma Sandığı"nda oy kullanabilecek. Vatandaşlar oy kullanacakları yere onsecim.chp.org.tr adresinden de ulaşabilecek. Bu kapsamda Ankara`da 25 ilçede, İstanbul`da 39 ilçede ve İzmir`de 30 ilçede ilçe başkanlıklarının yanı sıra belediyelere ait sosyal tesisler, pazar yerleri, kahvehane, düğün salonu ve spor salonları gibi halkın rahat erişebileceği yerlere sandıklar kurulacak.

Özgür Özel: "Tüm Türkiye`yi dayanışma sandıklarında olmaya davet ediyorum"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İBB Başkanı İmamoğlu`nun gözaltına alınmasının ardından Saraçhane`den vatandaşlara seslenerek, "23 Mart Pazar günü, sandığımızın yanında bir de dayanışma sandığı olacak. O sandığa oy vermeye, tüm siyasi partiler, her görüşten ama demokrasiden yana olan herkes davetlidir. Cumhuriyet`e, demokrasiye, sandığa inanan, demokrasiye ihtiyaç duyan herkesi 23 Mart`ın dayanışma sandığına bekliyoruz. Tüm Türkiye`yi dayanışma sandıklarında olmaya davet ediyorum” demişti.

Ekrem İmamoğlu: "Dayanışma Sandığı fikri için tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum"

İBB Başkanı İmamoğlu ise ön seçim ile ilgili şu mesajı paylaşmıştı:

"Benim için oy kullanacak bütün CHP`li yol arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Her üyemiz bana çok büyük bir güç verecektir. Tüm yol arkadaşlarımdan isteğim şudur; öncelikle partimize üye olmayan vatandaşlarımızın da oy kullanabilmesini sağlayacak olan Dayanışma Sandığı fikri için tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyor, seçim günü oy kullanmaya gelen vatandaşlarımıza sevgi ve selamlarımı iletmenizi rica ediyorum. Ayrıca; oy kullanma hakkı bulunmayan çocuklarımız ve gençlerimiz için oy verme alanlarına birer stant kurmanızı, onların tertemiz kalpleri ve parlak zihinleriyle yazacakları mektupları, yapacakları resimleri bana iletmenizi istiyorum. Çocuklarımızın ve gençlerimizin bana göndereceği duygu ve düşünceler, ülkemizin güzel yarınlarının teminatı ve benim de en büyük motivasyon kaynağım olacaktır. Milletimize, parti üyelerimize, gençlerimize ve çocuklarımıza şimdiden teşekkür ediyor, hepinizi çok seviyorum."

Gül Çiftci: "Oy pusulalarımız aynı olacak"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftci ise "Dayanışma Sandığı"na ilişkin şunları söylemişti:

"Oy pusulalarımız aynı olacak. Ancak üyemizin oy kullandığı sandık başka olacak, dayanışma sandığı bambaşka olacak. Dayanışma sağlığında oy kullanmaya gelmek isteyen ve bizimle bu haksızlığın karşısında durmak isteyen yurttaşlarımızın herhangi bir şekilde iletişim bilgisini almayacağız. Paylaşmak isteyen bizimle daha sonra bir arada durmak isteyen yurttaşımız elbette bizimle iletişim bilgisini o anda paylaşabilir. Hatta o anda üye bile olabilirler partimize. Ancak paylaşmak istemeyen de paylaşmayacak."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA