2 Nisan 2025 Çarşamba

18:07   TALAT DINÇER`DEN RTÜK VE TRT`YE TEPKI: "TÜRK HALKı BU BASKıLARıN ALTıNDA KALMAZ., TÜRK HALKı KENDISINE YAPıLANı ASLA UNUTMAZ"   16:17   VOLKAN KONAK`ıN CENAZESI MAÇKA`DA TOPRAĞA VERILDI   16:15   ÖZGÜR ÖZEL: "FIŞLEMELERIN HEPSINI, SARAYıN BAHÇESINDE GENÇLERLE BIRLIKTE YAKACAĞıZ"   16:09   CHP KAYSERI İL BAŞKAN YARDıMCıSı ÜNALMıŞ`TAN ÇATALCA MÜFTÜSÜ AHMET MEHMETALIOĞLU HAKKıNDA SUÇ DUYURUSU   11:41   EKREM İMAMOĞLU`NA DESTEK PROTESTOLARı NEDENIYLE 316 KIŞI TUTUKLU BULUNUYOR   11:19   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı TAŞCıER`DEN TICARET BAKANı`NA ‘BOYKOT` TEPKISI: "HALKıN DEMOKRATIK TEPKISINI FAŞIZAN REFLEKSLE BASTıRMAYA ÇALıŞıYORLAR"   10:38   CHP`LI ÖZTUNÇ: "GEÇEN IKI AYDA GÜNDE ORTALAMA 5 BIN 365 KIŞI IŞINI KAYBETTI"   10:08   YURDUN GÜNEY VE DOĞU BÖLGELERINDE TOZ TAŞıNıMı BEKLENIYOR   09:35   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN OTIZM AILE DANıŞMA MERKEZI, OTIZMLI ÇOCUKLARıN GELIŞIMINE KATKı SAĞLıYOR   09:32   YOZGAT ÇIFTÇISI, İMAMOĞLU`NA DESTEK IÇIN TRAKTÖRLERIYLE SOKAĞA INDI   09:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI TARSUS DOĞA PARKı`Nı BAYRAMDA 17 BIN KIŞI ZIYARET ETTI   01:54   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`DEN TOBB BAŞKANı HISARCıKLıOĞLU`NA CEVAP: SEN VE SENIN ANLAYıŞıN KAYBEDECEK   23:15   ERKAN BAŞ: İSTANBUL CUMHURIYET BAŞSAVCıSı, TAYYIP ERDOĞAN`ıN DAHI ÖZGÜRLÜK OLARAK NITELEDIĞI BOYKOT ÇAĞRıSıNA DÖNÜK SORUŞTURMA BAŞLATARAK NE YAPMAK ISTEMEKTEDIR   21:24   İSTANBUL CUMHURIYET BAŞSAVCıLıĞı “BOYKOT” ÇAĞRıLARı HAKKıNDA RESEN SORUŞTURMA BAŞLATTı   20:49   KESK: "BOYKOT`U DESTEKLIYOR, TÜKETIMDEN GELEN GÜCÜMÜZÜ DAYANıŞMAYA KATıYORUZ"   20:31   ÖZGÜR ÇELIK: HALKıMıZıN BOYKOT KARARıNA DESTEĞIMIZ TAM OLACAK   19:17   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL: GENÇLERIN BAŞLATTıĞı TÜKETIM BOYKOTUNU GÖNÜLDEN DESTEKLIYORUM   16:22   ERKAN BAŞ: "ERDOĞAN`ıN EN YAKıNıNDAKILERIN ÇOCUKLARı BILE ISYAN EDIYOR"   15:58   ADALET BAKANı YıLMAZ TUNÇ`TAN "SILIVRI CEZAEVI" AÇıKLAMASı: "İŞKENCE VE KÖTÜ MUAMELE YAPıLDıĞıNA YÖNELIK IDDIALAR GERÇEK DıŞıDıR"   15:32   ALI BABACAN: "EKONOMININ ORTASıNA BÜYÜK BIR SIS BOMBASı BıRAKıLDı. SISLI ORTAMDA EKONOMI YAVAŞLAR"  
 
     
   

Mersin`de Kıyafet Evi`nden, açıldığı günden bu yana toplam 21 bin 300 aile yararlandı


Mersin Büyükşehir Belediyesi`ne bağlı Kıyafet Evi, dar gelirli ailelerin 0-12 yaş aralığındaki çocuklarına yılda 3 kez ve her seferinde 3 parça giyim desteği sağlıyor. Kıyafet Evi`nden, açıldığı günden bu yana toplam 21 bin 300 aile faydalandı. 

 

Tarih : 30 Mart 2025 Pazar 09:37   Okunma : 359

(MERSİN)- Mersin Büyükşehir Belediyesi`ne bağlı Kıyafet Evi, dar gelirli ailelerin 0-12 yaş aralığındaki çocuklarına yılda 3 kez ve her seferinde 3 parça giyim desteği sağlıyor. Kıyafet Evi`nden, açıldığı günden bu yana toplam 21 bin 300 aile faydalandı. 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, sosyal yardımlar kapsamında hayata geçirdiği ‘Kıyafet Evi` projesiyle dar gelirli ailelere destek olmaya devam ediyor. Ekonomik olarak zorlanan aileler için büyük bir destek olan bu hizmet ailelerin bütçesine katkı sağlarken, çocukların giyim ihtiyacını karşılayarak onların mutluluğunu da artırıyor. 

Sosyal güvencesi bulunmayan ailelerin 0-12 yaş aralığındaki çocukları, her bayram öncesinde olduğu gibi bu yıl da mağaza konseptinde hazırlanan Kıyafet Evi`nden diledikleri kıyafetleri seçebiliyor.

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hayata geçirilen projeyle dar gelirli ailelerin çocukları için ayırdıkları giyim bütçesine destek olmayı amaçladıklarını ifade eden Kıyafet Evi görevlisi Zilan Özdemir, “Dar gelirli ailelerimizin çocukları için ayırdıkları giyim bütçesine destek olmak ve bir nebzede olsa ekonomilerine katkı sağlamak amacıyla hayata geçen Kıyafet Evi, 2020 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürüyor” dedi.

Kıyafet Evi`nden faydalanan aile sayısının her geçen gün arttığını ifade eden Özdemir, “Bugüne kadar Kıyafet Evi`nden yararlanan aile sayısı 21 bin 300. Kıyafet Evi`nden faydalanmak isteyen aileler, gerekli belgeler ile başvuru yapabilirler. Evrakların incelenmesi ve onaylanmasının ardından da Kıyafet Evi`nden faydalanabilirler” ifadelerini kullandı.

Kıyafet evindeki seçenekleri de aktaran Özdemir, ``Dar gelirli ailelerimizin 0-12 yaş arası çocuklarına yılda 3 defa ve her seferinde 3 parça olmak üzere; ayakkabı, mont, alt ve üst giyim ile iç giyim desteği sağlıyoruz. MERCEK Kurs Merkezlerindeki kursiyerlerin diktikleri kıyafetler de Kıyafet Evi`nde yer alıyor. Çocuklar kıyafetlerini kendileri seçiyor`` diye konuştu.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA